Magazin LepotaTelo Strije – dosadne beličaste lijane

Strije – dosadne beličaste lijane

by Administrator

Strije , te dosadne beličaste vijuge koje obožavaju da borave na ženskim telima, pojavljuju se usled nagle i velike promene telesne mase, i to ne samo kada vaga najdeom pokaže više kilograma, već i kada prebrzo smršate. Nakon trudnoće, strije se teško mogu izbeći, naročito na stomaku i grudima.

Pri svom postanku, strije su boje blažih modrica, nekada crvenkaste, nekada ljubičaste, a kada se odomaće po svim vašim adutima, onda dobiju belu boju. I taman pomislite da ćete ih preko leta osunčati i na taj način potamneti, a one postanu još vidljivije. Što se tiče veličine strija, mogu dostići čak i do 20 centimetara dužine.

Kada jednom postanu deo vas, teško da ćete ikada moći u potpunosti da ih otklonite. Međutim, to ne znači da ih ne možete ublažiti ili makar sprečiti pojavu novih.

Laserska terapije daje dobre, ali ne i savršene rezultate. Koriste se UVB zraci koji stimulišu vraćanje pigmentacije kože, usled čijeg gubitka dolazi do pobeljivanja strija, a upravo je to Losion za teloono što ih čini vidljivijim.

Ako ne nosite odgovarajući brushalter, ne budite iznenađene ako vam grudi postanu šarene od strija. Ako vam je grudnjak veliki i ne drži dobro vaše obline, koža će se rastezati, vezivno tkivo tome neće moći da se prilagodi, pa će doći do oštećenja istog i pucanja kože.

Ne dozvolite da vam koža bude suva. Kao takva, sve više će patiti i pucati. Zato, nakon svakog tuširanja nanesite losion i mleko za telo, čime ćete nahraniti svoju kožu i sprečiti pojavu dosadnih ružnih linija.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar