Magazin LepotaTelo Kupaći kostim za svačiju figuru

Kupaći kostim za svačiju figuru

by Administrator

kupaći kostim za ženeKupaći kostim koji vam se dopada možda zaista jeste lep, ali ono što je mnogo važnije pri njegovoj kupovini jeste da vam lepo stoji. Ako izaberete lep kupaći kostim koji vam ne pristaje, njegova lepota neće moći da dođe do izražaja, a čak i vaše telesne vrline mogle bi u tom slučaju da postanu mane.

Zato odaberite onaj koji sakriva ono što ne volite, a naglašava ono čime se ponosite.

Mršavice

Mršave devojke, iako nema pravila, obično imaju malu guzu, male grudi, pa ako ne odaberu pravi kupaći kostim na plaži ne izgledaju ni malo ženstveno. Ako ste mršavi, izbegavajte jednodelni kupaći kostim klasičnog kroja. Idealan za ovakvu figuru je dvodelni kupaći kostim čiji će gornji deo biti popunjen jastučićima, zbog čega će grudi izgledati bujnije. Ako ipak želite jednodelni, neka on bude u nekoj svetloj boji sa dubokim dekolteom, takođe popunjen dodacima koji čine grudi većim. Ako odaberete taman kupaći, vizuelno ćete izgledati još mršavije nego što jeste, a isti takav kupaći kostim bez dekoltea dao bi vam izgled devojčice predškolskog uzrasta. 

Kruškaste devojke

U slučaju da su vam kukovi širi od gornjeg dela tela, bilo bi dobro da nabavite kupaći kostim čiji donji deo izgledada kao prekratki šorcić. Bitno je da donji deo bude tamne boje kako bi vam vizuelno suzio kukove, ali zato gornji deo mora biti ili svetle boje ili bogat šarama. Za jednodelni kupaći kostim važi isto pravilo kada su boje u pitanju. Ovajženski kupaći kostim balans boja i oblika učiniće vas pravom zavodnicom na plaži. Neka vam ne smetaju uzdasi koji dolaze sa susednih ležaljki.

Simpatični stomačić

Već duže vreme ne odlazite ni na more ni na bazen, jer prosto ne znate na koji način da sakrijete stomačić koji viri šta god da obučete. Rešenje je jednodelni kupaći kostim. Važno je da taj kupaći kostim ne bude u jednoj boji, jer će se u suprotnom stomak ocrtavati i osim što ćete ga videti vi, videće ga i drugi. Razni printovi, boje, zamaskiraće vaš deo tela na koji niste naročito ponosni.

Ramena vaterpoliste

Nemojte se stideti svojih ramena koja su šira nego donji deo tela. I za ovaj problem postoji rešenje, a to je sklapanje boja obrnuto od onoga kakvo se preporučuje ženama sa širokim kukovima, a uskim gornjim delom tela. Neka vaš donji deo kupaćeg kostima po mogućstvu sa strane ima mašnice, perlice ili neki dodatak, kako bi kukovi izgledali šire i ženstvenije.

2 komentara

Slične teme

2 komentara

06.05.2013 05:25
Ana

pa ovako,ja imam 15 godina i imam male grudi.Ne male nego premale.ove godine idem sa drustvom na more i nemogu da nadjem odgovarajuci kupaci a malo mi je glupo da idem bez gornjeg dela.Sta da radim? 🙁

07.05.2013 08:57
Administrator

Ovog leta nosiće se i kupaći kostimi čiji je gornji deo sličan topu, tako da bi to moglo jako lepo da vam stoji bezobzira što imate male grudi.

Ostavite komentar