O nama - BEO VRATA PLUS SIGURNOSNA I SOBNA VRATA


Osnovna delatnost firme Beo Vrata Plus sigurnosna vrata jeste prodaja, ugradnja i servis sigurnosnih vrata koja će obezbediti maksimalnu sigurnost Vašeg doma ili poslovnog prostora. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman sobnih vrata iz uvoza, kao i iz domaće proizvodnje.

Prema podacima, čak 80% provala u Srbiji dogodi se kroz ulazna vrata koja nisu dobro obezbeđena. Beo Vrata Plus predstavljaju stoprocentno isplativu investiciju koja će zaštititi Vaš dom i porodicu od neželjenih posetilaca u vidu provalnika. Nastojimo da za naša sigurnosna vrata cena bude prilagođena svakom profilu kupaca.

Vrhunsku postojanost i čvrstinu našim vratima daju kvalitetni materijali od kojih su izrađena: metalna konstrukcija, ojačane šarke i zaštitni sistemi koji imaju od 12 do 18 tačaka zaključavanja. Spoljašnost vrata je presvučena PVC folijom, sa odličnom termo i zvučnom izolacijom. U vrata su ugrađeni cilindri proizvedeni po EU standardu, sa jednom ili dve brave, uz koje idu kodirani ključevi.

U ponudi preduzeća Beo Vrata Plus sigurnosna vrata Beograd nalaze se i sigurnosna, metalna vrata iz domaće proizvodnje obložena medijapanom. Veliki izbor boja, kao što su: Bela, Jasen, Venge, Orah i Američka trešnja, garantuju atraktivan izgled vrata. Unutrašnjost vrata je ispunjena stiroporom koji pruža odličnu termo i zvučnu izolaciju. Maksimalnu sigurnost obezbeđuju brave italijanske marke Securema sa 3 kasa ključeva ili pet cilindar ključeva. Takođe, postoji mogućnost postavljanja dodatne cilindar brave, kao i izrada viših vrata, uz doplatu.

Ukoliko želite da ulepšate enterijer Vašeg doma možete izabrati Beo Vrata Plus sobna vrata iz domaće proizvodnje ili uvoza. Vrata se izrađuju od medijapana i mogu biti presvučena PVC folijom ili farbana poliuretanom. Širok izbor boja i tipova vrata (jednokrilna, dvokrilna i klizna) olakšaće izbor vrata koja će se savršeno uklopiti u prostor kojim raspolažete.

Poverite nam Vašu sigurnost – Beo Vrata Plus Beograd!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-19h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata, Vojvode Stepe 343, (150m ispod IDEA prodavnice na Trošarini), Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.12.2019 06:07
Neregistrovan korisnik

Kupio vrata u ovoj firmi, njihovi ljudi su mi ugradili i prezadovoljan sam

06.07.2018 09:52
Miroslav Jagnjic

Ono po cemu se firma Beo vrata plus po meni izdvaja su sigurnosna vrata oblozena mediapanom. posebno mi se svidja sto postoji veliki izbor boja kojima ce vrata biti oblozena pa ih je onda veoma lako uklopiti uz samu boju stambenog ili poslovnog objekta.

03.07.2018 04:29
Zoran Petrusic

Odlican kvalitet i dobra bezbednost se ocekuje kada su sigurnosna vrata u pitanju. Opravdana ocekivanja pronacicete u Firmi BEO VRATA PLUS koja se nalazi na Vozdovcu. Razliciti dezeni i boje samo ce dati na njihovom esteckom izgledu.Najbolji ste.

05.06.2018 12:10
Tijana Ostojic

Osnovna delatnost firme BEO VRATA PLUS jeste prodaja,ugradnja i servis sigurnosnih vrata koja ce obezbediti maksimalnu sigurnost vaseg doma ili poslovnog prostora.Cene su prilagodjene samim kupcima. Preporucujem ovu firmu!

01.06.2018 08:35
Nikola Petronijevic

Veliki izbor sigurnosnih i sobnih vrata na jednom mestu. Cene su mogu reci pristupacne. Pored prodaje pruzaju i uslugu ugradnje vrata. Preporuke za ovu firmu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Sigurnosna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata
  • BeoVrata,
  • Beo Vrata Plus,
  • Beo Vrata Plus Beograd,
  • Beo Vrata Voždovac,
  • sigurnosna vrata Voždovac,
  • prodaja sigurnosnih vrata,
  • ugradnja sigurnosnih vrata,
  • servis sigurnosnih vrata,
  • Beo Vrata Plus radno vreme