Dodaj firmu

Vrata od medijapana Rolo Pro Tim

Sigurnosna i sobna vrata po meri za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu
Pročitaj više

Požeška 111
Čukarica, Beograd

Vrata od medijapana Doors Centar

Proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja sobnih i sigurnosnih vrata u Mladenovcu i okolini
Pročitaj više

Svetolika Rankovića 100a
Mladenovac, Beograd

Tersus Project vrata od medijapana

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom vrata od medijapana

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Enter vrata od medijapana

Enter sigurnosna i sobna vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Pored prodaje i ugradnje velikog izbora vrata standardnih dimenzija, postoji mogućnost izrade vrata po meri prostora koja predstavljaju ručni rad
Pročitaj više

Rableova 17, TC Balkan, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Beo Vrata Plus vrata od medijapana

Beo Vrata Plus predstavljaju najbolji način da zaštitite Vaš dom i porodicu od neželjenih posetilaca u vidu provalnika. Pored sigurnosnih vrata, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman sobnih vrata iz uvoza, ali i iz domaće proizvodnje
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac, Beograd

Kada kazemo vrata od medijapana, mislimo na sobna, ili unutrašnja vrata u našim domovima ili poslovnim prostorima. Ona su izuzetno modernog dizajna, kao i veoma čvrste konstrukcije. To su obično dva osnovna kriterijuma po kojima kupci biraju vrata za sebe.

Ko ima vrata od medijapana već zna, a ko planira da kupi, korisno je da pročita da su ovakva vrata svojom postojanošću oblika, lepotom, i trajnošću, ravnopravni konkurenti, pa čak i nadmašuju vrata koja su izrađena od prirodnih materijala.

U daljem tekstu pročitajte koji su sve razlozi za nabavku vrata od medijapana.

Sobna vrata od medijapana

Kada biramo sobna vrata, želimo da se ona u potpunosti uklope u atmosferu našeg enterijera, dakle: vrata prate boju zidova, nijanse i dizajn nameštaja – jednostavno, sve mora činiti skladnu i harmoničnu celinu, u kome će se vaša porodica osećati prijatno i reklaksirano.

Iz tog razloga, izbor boja za vrata od medijapana nije problem, čak naprotiv – u ponudi je izbor boja po RAL karti, što bi značilo da ne postoji nešto što vi možete da zamislite, a da to ne može da se realizuje. Ipak, kupci najčešće biraju boju trešnje, izbeljenog hrasta, tamnog oraha, mahagoni, a često se odlučuju i za bela vrata od medijapana. 

Vrata od medijapana – karakteristike

Napomenuli smo u tekstu iznad da vrata poseduju izuzetno čvrstu konstrukciju, za šta se koristi masiv, koji se naknadno oblaže medijapanom. Medijapan je izuzetno pogodan za farbanje, i iz tog razloga se može odgovoriti svim vašim zahtevima kada su boje u pitanju i uklapanje u već postojeći prostor. 

Kao izolacija, kod vrata od medijapana može se koristiti kartonsko saće. Medijapan se presvlači visokokvalitetnom PVC folijom, koja može biti u boji drveta, pa deluje prilično uverljivo. 

Takođe, boja može biti i bela, i potrebno je znati da su boje bez mirisa i nisu štetne po ljudsko zdravlje. 

Novo u ponudi na tržištu vrata od medijapana su ona koja su farbana poliuretanskom bojom. Na takav način su dizajnirana i osmišljena da bi se mogla uklopiti u svaki enterijer, koga će svojom lepotom vizuelno obogatiti i upotpuniti. 

Vrata od medijapana – iskustva

Pošto smo govorili o kvalitetu ovakvih vrata, automatski sledi zaključak da će vaša vrata od medijapana biti izuzetno dugotrajna. Potrebno je da ih odaberete, zakažete montažu a posle toga samo uživate u njihovoj lepoti, sa godinama, zaboravljajući i kada ste ih zapravo kupili.

Istaći ćemo zanimljiv podatak a to je da vrata od medijapana mogu biti prefarbana u više od 600 nijansi boja za drvo.  

Dakle, kvalitet garantuje postojanost i dugotrajnost, a vrata od medijapana mogu biti ključni detalj koji će presuditi kada je ulepšavanje vašeg prostora u pitanju. 

Vrata od medijapana – cena:

Njihove cene se kreću u rasponu od 13500 dinara, sve do 23990 din. u zavisnoti od karakteristika i modela.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane