Enter sigurnosna i sobna vrata

4.6 | 8 ocena
Ulica: Rableova 17, TC Balkan, Mirijevo
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Enter sigurnosna i sobna vrata
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.sigurnosnavrata-enter.rs

O nama

ENTER SIGURNOSNA I SOBNA VRATA

Firma Enter 10 godina uspešno se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih i sobnih vrata vrhunskog kvaliteta. Ukoliko među brojnim modelima vrata prilagođenih najrazličitijim potrebama kupaca, ne uspete da pronađete odgovarajući model, postoji mogućnost izrade vrata po meri profesionalno, brzo i povoljno.

Učinite Vaš životni ili radni prostor bezbednijim i lepšim uz sigurnosna vrata Enter. Izrađena od najkvalitetnijih materijala, sa ugrađenim ojačanim šarkama nove generacije i savremenim sistemom zaključavanja, naša vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, funkcionalnost vrata je zagarantovana dugi niz godina, bez ikakvih deformacija.

Enter vrata imaju metalni ram debljine od 1, 4 mm do 2 mm, dok debljina plota vrata iznosi od 0, 8 mm do 1 mm, što ih svrstava u red sigurnosnih vrata. To potvrđuje i najsavremenija brava koja se zaključava u sedam fiksnih tačaka i na 5 mesta horizontalno i vertikalno (pokretnih).
Spoljašnjost vrata presvučena je folijama u prirodnoj boji drveta (orah, mahagoni, trešnja... ), koje su bez mirisa, tako da nisu štetne za zdravlje ukućana ili zaposlenih. Unutrašnja ispuna vrata garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Pored vrata u standardnim dimenzijama, firma Enter vrši izradu sigurnosnih vrata po meri. U pitanju je domaći proizvod koji predstavlja ručni rad, a izrađuje se od metalne ploče debljine 1, 5 mm, dok je debljina metala na štoku 2 mm. Krilo vrata može biti debljine od 5-7cm. Standardna obloga vrata izrađena je od HDF ploče, dok postoji varijanta sa lux oblogom od furniranog medijapana. Vrata imaju ugrađenu jednu ili dve kasa brave vodećih italijanskih proizvođača Cisa i Mottura.

Sobna vrata Enter proizvode se od medijapana u više dimenzija krila i štokova koji se mogu štelovati. Osim standardne bele boje, vrata se izrađuju od farbanog medijapana (mapla, chery, mahagony...), što je nešto skuplja varijanta. Enter sobna vrata imaju ugrađene tri agb brodske šarke i agb bravu, kao i diht gumu.

Osnovna garancija za Enter vrata iznosi dve godine, a postoji mogućnost produživanja garancije uz redovan servis i održavanje od strane našeg stručnog ima. Kod nas možete pronaći i veliki izbor opreme za vrata renomiranih svetskih proizvođača, kao što su: brave, cilindri, kvake, špijunke i sl.

Izuzev vrata, firma Enter bavi se proizvodnjom i ugradnjom stolarije od PVC i ALU profila koji zadovoljavaju najviše standarde u toj oblasti. Izlazak na teren radi merenja i utvrđivanja dimenzija je BESPLATAN. Takođe, u našoj ponudi nalaze se obične i hidromasažne tuš kabine.

Odloženo plaćanje čekovima građana na 4 rate. Posebne pogdnosti za investitore. Enter vrata Mirijevo – najpovoljnija cena i kvalitet!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 09-18h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Enter sigurnosna i sobna vrata, Rableova 17, Mirijevo, Zvezdara, Beograd

Cenovnik

1. Sobna vrata - farbani medijapan
20.500 din
2. Sobna vrata SANKARA
13.900 din
3. Sobna vrata RAVNA BELA
9.900 din
4. Dve brave - 7cm krilo
540 evra
5. Jedna brava - 7 cm krilo
510 evra
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  28.05.2021 16:36

  Kvalitet i usluga za svaku pohvalu

  Firme u blizini

  Sigurnosna vrata Nikon, Paunova 19v, Voždovac, Beograd
  Sigurnosna vrata Porta de lux, Dimitrija Tucovica 23, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Gates doo, Tršćanska 21, Zemun, Beograd
  Real plus prozori i vrata pvc i alu stolarija, Hadži Đerina 27, Vračar, Beograd
  Alu profil-sigurnosna vrata, aluminijumske lajsne i gelenderi, Dunavski Kej 15 - Dorćol, Stari grad, Beograd
  Sigurnosna vrata Sigurnost sztr, Prvomajska 56b, Zemun, Beograd
  Alkatraz sigurnosna vrata, Slanački put 26, Višnjička 106, Palilula, Beograd
  Blindirana sigurnosna vrata Serital Porte, Knez Mihajlova 21a, lok 33, Stari grad, Beograd
  Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata, Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e), Voždovac, Beograd