Dodaj firmu

Ograda i kapija, a prevashodno ograde za dvorišta - prvi su utisak koji ostavlja vaš životni prostor. Kada neko dolazi po prvi put kod vas u goste, i kada bude ugledao lepo ograđeno dvorište, to će mnogo reći o materijalnom stanju porodice, a pre svega o ukusu i stilu.

Ograda za dvorište

Ograda za dvorište može da bude zaista različito napravljena, od raznih materijala i da ima oblike kakve ste zamislili ili ste pronašli u katalogu.

Projektovanje ograda za dvorište

Svako za svoj dom želi samo najbolje, ali naravno, to mora da se uskladi i sa budžetom koji je namenjen za ovu investiciju. Ipak, imajte na umu da se ograde ne postavljaju svakoga dana, već da je to jedno dugoročno ulaganje, koje pre svega znači bezbednost i sigurnost, a onda i estetsku notu koju dajete svom stambenom prostoru.

Zbog toga je dobra odluka da se posavetujete sa odabranom firmom koja će raditi izradu i ugradnju ograde. Kupcima se izlazi u susret tako što se saslušaju njihove želje i zahtevi, a onda se izlaskom na teren utvrdi da li je moguće to odraditi baš tako, ili će se predložiti rešenje koje je izvodljivo.

Prodaja ograda za dvorište

Kao što vidimo, neki ljudi vole da sami osmisle ogradu, dok se drugi pre odlučuju za standardne modele koji se nalaze u katalozima. Cene ovakvih ograda su obično niže, nego kada se izrađuje sasvim nov model prema zamislima kupca.

Ugradnja i montaža ograde za dvorište

Od vaše želje da promenite ogradu, pa do ugradnje i montaže, postoji nekoliko koraka. Dakle, prvo ćete se odlučiti da li želite standardan model ili varijantu po svojoj želji, a potom će se projektovati takva ograda koja će moći da se uklopi na teren gde se montira.

Finalni deo posla, ugradnju ograde, rade stručna lica koja poseduju sve alate neophodne da se posao završi na najbolji mogući način.

Metalne ograde za dvorište

Kod nas, u Srbiji, izuzetno su popularne metalne ograde za dvorišta. Razlog leži u tome što je metal veoma čvrst materijal, i nudi dosta opcija kako se može koristiti za izradu ograde. Vrlo je bitno da se metal redovno i pravilno održava, kako bi ograda izrađena od ovog materijala bila dugotrajna i lepa kao i prvog dana.

Drvene ograde za dvorište

Drvene ograde za dvorišta deluju veoma romantično i bajkovito, i svima se dopadaju, a posebno kada su lepo održavane. Kada se pravilno zaštite, one mogu biti izuzetno dugotrajne, iako je drvo živ materijal, i nalazi se stalno izloženo svim vremenskim prilikama.

Drvo je toliko omiljeno kod ljudi, da čak i kada se prave ograde od cigle i metala, i tada se dodaju elementi od drveta, da bi se ograda ulepšala.

Ograde za dvorište cena:

Koliko ćete platiti ogradu za dvorište, zavisi od više faktora: najpre, važno je koji materijal se koristi za izradu, koja je veličina ograde (dužina i širina), te da li se radi prema zamislima kupca, ili je izabran standardni model iz kataloga... Tačnu cenu je najbolje dobiti na upit.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Idi na vrh strane