Dodaj firmu

Tersus Project drvena vrata

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom drvena vrata

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Beo Vrata Plus drvena vrata

Beo Vrata Plus predstavljaju najbolji način da zaštitite Vaš dom i porodicu od neželjenih posetilaca u vidu provalnika. Pored sigurnosnih vrata, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman sobnih vrata iz uvoza, ali i iz domaće proizvodnje
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac, Beograd

Drvena vrata ce uvek biti popularna. Čini se da ništa ne daje toliko željenu toplinu svakom domu, kao što to čini drvo, odnosno, vrata izrađena od ovog prirodnog materijala. Jednostavno, drvo je živ materijal, za razliku od metala ili stakla, koji imaju određenu notu hladnoće. Iz tog razloga, drvena vrata su dobar izbor kao unutrašnja ili sobna vrata, a takođe i kao ulazna vrata u stan ili kuću.

Kako odabrati drvena vrata?

Ljudi obično žele vrata koja će odisati prirodnim izgledom drveta, kako bi se dašak prirode osetio u domu. Otmeni minimalizam ističe toplotu drvenih vrata, dok se uravnoteženim linijama dodaje nota jedinstvenosti i posebnosti vašeg prostora.

Izrada je često i garancija kvaliteta, pored samog materijala. Stoga se velika pažnja posvećuje kvalitetnom načinu izrađivanja drvenih vrata, kao i čvrstoći i postojanosti. Vrata, ipak nisu nešto što ćete kupovati svakoga dana, odnosno, potrebno je da ih nabavite, a potom da i zaboravite kada je to bilo, jednostavno uživajući u njihovoj funkcionalnosti i lepoti.

Dizajn ili estetika, svim kupcima su jako bitne stavke. I nešto što je maksimalno kvalitetno, ako oku nije privlačno, onda to nije „to“. Zbog toga, izrađuju se vrata u akrilnim bojama, koja se odlikuju svilenkastom i glatkom površinom. 

Kako se ugrađuju drvena vrata?

Pošto ste izabrali vrata koja će krasiti vaš dom u dugom nizu godina, vreme je da se ona postave na svoje mesto i da počnu da vrše svoju funkciju, i što se tiče otvaranja i zatvaranja i onog sofisticiranijeg dela priče, a to je – estetika.

Dakle, sama montaža vrata podrazumeva da ona budu dostavljena na vašu adresu, zatim ugrađena, pri čemu će se montirati kvake i brave, podesiće se i nivelisati otvaranje, kao i zaključavanje i zatvaranje vaših novih drvenih vrata.

Svi znamo da ovo nije gotov i ceo posao, da je potrebna i zidarska obrada, odnosno popunjavanje mogućih rupa između zida i štoka, kao i ispravljanje ivica i dovođenje radova do faze kada je potrebno samo pregletovati zid i okrečiti ga. 

Karakteristike drvenih vrata

Na šta bi sve trebalo obratiti pažnju prilikom izbora drvenih vrata? Najpre, tehnička rešenja koja stalno prate aktulne svetske trendove, kao i nebrojene mogućnosti prilikom izbora koje se tiču boje i modela, garantuju vam da nećete pogrešiti u oplemenjivanju svog enterijera.

Vrata se izrađuju u svim RAL bojama tako da ne postoji ton ili nijansa koji neće dobro odgovarati nameštaju u vašem domu, boji zidova, ili boji fasade, ukoliko govorimo o ulaznim vratima u kuću ili stan u zgradi.

Tako možete pronaći drvena vrata u varijantama boje izbeljenog hrasta, tamnog oraha, mahagoni vrata, boju bukve, bela drvena vrata i boju trešnje. To je samo mali deo nijansi, ali se kupci najčešće odlučuju za pomenute modele. 

Da bi se dobila dodatna nota autentičnosti i elegantnosti, dodaju se stakleni umeci kao i metalne ukrasne lajsne. 

Drvo je plemeniti materijal, koje daje mogućnost ispoljavanja apsolutne kreativnosti u dizajnu, pa će tako i vaša nova drvena vrata učiniti vaš dom novim i savremenim, toplim prostorom za život.

Drvena vrata – cena:

Cene se kreću u rasponu od 15990 din. do 38500 dinara, u zavisnosti od toga da li su izrađena po meri ili su tipska, da li je domaći proizvođač ili su iz uvoza; na cenu utiče sam model vrata i njihove karakteristike.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane