Dodaj firmu

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Unutrašnja vrata Beo Vrata Plus

Beo Vrata Plus predstavljaju najbolji način da zaštitite Vaš dom i porodicu od neželjenih posetilaca u vidu provalnika. Pored sigurnosnih vrata, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman sobnih vrata iz uvoza, ali i iz domaće proizvodnje
Pročitaj više

Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac, Beograd

Unutrašnja vrata u mnogome odredjuju izgled kompletnog prostora. Elegantnost i prefinjenost, ukus i stil – sve to mogu svojim jezikom reći lepa i moderno dizajnirana unutrašnja vrata vašeg doma ili poslovnog prostora. Ako su spoljna vrata izrađena od ALU i PVC stolarije, ili su blindirana, unutrašnja vrata imaju veću mogućnost da jednostavno budu samo lepa i atraktivna. 

Iz tog razloga, kupci se najčešće odlučuju za unutrašnja vrata izrađena od punog drveta, odnosno, masiva, kao i od furniranog ili farbanog medijapana sa ispunom, od drvenog rama i iverice.

Kako odabrati unutrašnja vrata?

Posebno je važno istaći, da postoje uvozna vrata, koja se uvoze kao gotova, zapravo – tipska, i tom prilikom će se prilikom ugradnje štok morati da prilagodi veličini vrata. Nemojte se brinuti, jer se sve to lako rešava, možda ćete imati samo koji „oblačić” prašine više u stanu. Ali, sve se da pretrpeti da biste dobili novu lepotu svog enterijera.

Sa druge strane, kada se radi o unutrašnjim vratima domaćih proizvođača, tu postoji više opcija, u smislu da se vrata mogu izrađivati po meri vašeg otvora. Takođe, da bi se postigao pun estetski efekat, vrata se toniraju ili farbaju po želji. 

Kupci često biraju vrata prema svim bojama iz RAL palete, a najčešće se odlučuju za boje izbeljenog hrasta, mahagoni, bela vrata, tamni orah, boju bukve i trešnje...

Saloni nude varijante da dođete i da se dogovorite sa stručnjacima o samom dizajnu vrata, te da dobijete sasvim unikatne modele. 

Unutrašnja vrata mogu imati nadsvetlo, kao i svoje staklene delove, koji daju poseban šmek i jedinstvenost, pa se možete igrati i vitražom recimo, odnosno, komadićima stakla koji su u različitim bojama. 

Unutrašnja vrata – iskustva

Pored estetskog efekta, vaša vrata moraju biti i funkcionalna, naravno. Ona svojom konstrukcijom i izradom po meri obezbeđuju savršenu izolaciju, dugovečnost, i praktično neograničene mogućnosti završnih obrada i uklapanja u vaš enterijer.

Unutrašnja vrata mogu biti napravljena od ekstrudirane iverice, kao i obostrano obloženo medijapanom. Medijapan se lakira u poliuretanom u preko 200 boja po RAL paleti. Sa druge strane, vrata se mogu furnirati prirodnim furnirima u više od 30 tonova. 

Važno je napomenuti da postoje varijante vertikalnog i horizontalnog furniranja, kao i izbor aplikacionih i umetnih lajsni, što sve doprinosi da se ne može pogrešiti u izboru, odnosno garantovano je savršeno uklapanje unutrašnjih vrata u vaš stan, kuću ili poslovni ambijent. 

Istaći ćemo da je vratno drvo falcovano, i mogu se pronaći modeli izrađeni od čamovog drveta koje je nastavljano po dužini, pri čemu se sve greške drveta izbacuju. Vrata se mogu isporučiti sa ugrađenom bravom, kao i prihvatnikom brave. 

Mašinski ugrađene 3D šarke, omogućavaju dodatno podešavanje vratnog krila, u sva tri smera bez skidanja uz pomoć imbus ključa. Futeri, L-pervajzi, kao i vratno krilo, farbaju se visokokvalitetnim poliuretanskim farbama, u tri sloja. 

Pošto postoje varijante da sami dizajnirate svoja unutrašnja vrata, u smislu da li će biti sa vitražom, drugim staklenim delovima ili bez njih, koje će boje biti ali i da birate veličinu prema vašem otvoru – ne postoje prepreke da dobijete savršen enterijer svog doma ili radnog prostora.

Unutrašnja vrata – cena:

Raspon cena je od 115 evra do 180 evra, u zavisnosti od karakteristika unutrašnjih vrata, modela i proizvođača, te da li su rađena po meri ili su tipska.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane