Dodaj firmu

Kamerton studio - škola gitare

Kamerton studio za muzičke umetnosti sadana još jednoj lokaciji u Rakovici. Ukoliko Vaše dete voli da svira, peva i igra, dođite da se upoznamo sa muzikom i da naučimo da sviramo osnovne muzičke instrumente.
Pročitaj više

Hasanaginice 17a
Rakovica, Beograd

Škola gitare Starčević Rakovica

Ispunite dugo sanjani san da svirate gitaru, izaberite školu gitare Starčević. U skladu sa Vašim željama možete izabrati grupne ili individualne časove klasične, akustične ili električne gitare koji su dostupni na četiri lokacije u Beogradu...
Pročitaj više

Miska Kranjca 7 (Centar za kulturu), Vidikovački venac 73 (OŠ "Branko Ćopić")
Rakovica, Beograd

Škola gitare Starčević Čukarica

Naučite da svirate omiljene kompozicije ili unapredite već stečene veštine sviranja na gitari, izaberite školu gitare Starčević. Program rada naše škole obuhvata sve vrste muzike i tehnike izvođenja, a sa polaznicima rade vrhunski pedagozi ...
Pročitaj više

Kestenova 6
Čukarica, Beograd

Škola gitare Starčević Stari grad

Škola gitare Starčević otvara vrata za polaznike svih generacija koji žele da ovladaju veštinama sviranja na akustičnoj, klasičnoj ili električnoj gitari. Časovi se održavaju na četiri lokacije u gradu, pod vođstvom vrhunskih pedagoga sa du...
Pročitaj više

Terazije 26
Beograd

Škola gitare Starčević Novi Beograd

Ukoliko imate želju da naučite da svirate klasičnu, akustičnu ili električnu gitaru, škola gitare Starčević je pravi izbor za Vas. Na četiri lokacije u Beogradu organizujemo grupne i individualne časove za ljubitelje muzike svih uzrasta, be...
Pročitaj više

Gandijeva 99, OŠ “Mladost”
Novi Beograd, Beograd

Škola gitare Artino

Nauči i ti da sviraš svoje omiljene kompozicije na gitari, izaberi školu gitare Artino. Ono po čemu se naša škola razlikuje jeste jedinstven metod rada koji kombinuje najbolje uslove za rad, ugledne predavače i sve ono što je potrebno za ra...
Pročitaj više

Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica
Čukarica, Beograd

ŠKOLA GITARE BEOGRAD

Ako su vaši idoli Vlatko Stefanovski i Radomir Mihailović Točak, onda je pravo vreme da razmislite o tome da upišete neku od škola gitare.

Možda gajite ljubav prema akustičnoj gitari, i sa znanjem sviranja na istoj, bićete glavni u društvu, na nekoj plaži na moru ili u parku u centru grada, jer gde god da se nalazite, lepe melodije stvaraju prijatnu i romantičnu atmosferu.

Časovi gitare

Kada kažemo gitara, tada mislimo na nekoliko vrsta ovog instrumenta – pomenuta akustična gitara, električna, bas gitara...

Ukoliko ste apsolutni početnici, tada je najbolje da odaberete časove klasične gitare, jer ćete na taj način najlakše savladati osnove i savremene tehnike sviranja. Nakon završetka određenog broja časova, vi ćete upoznati akorde, moći ćete da čitate note i da svirate svoj izabrani muzički repertoar.

Ako ste se odlučili za akustičnu gitaru, ovladaćete raznim tehnikama i sviranjem trzalicom na gitari sa metalnim žicama. Savladaćete čitanje nota i tablatura, a još će vam se više dopasti kada kažemo da se ceo program zasniva na praktičnom radu, kroz najpopularnije rock i pop kompozicije.

Mnogi momci sanjaju o tome da sviraju bas gitaru u bendu, pa evo prilike da načinite prvi korak ka tom snu. Ovi časovi se mogu nazvati i kursem za napredne gitariste, a ono što ćete prvo savladati je primena bas gitare u jednoj grupi.

Tehnike koje ćete učiti su slap, tapping, arpeggio, i sve to na praktičnim primerima, odnosno na pesmama koje znate i volite. Sada imate prilike da omiljene kompozicije i sami odsvirate, bilo da preferirate reggae, funk, fusion, rock...

Od svih gitara, možda je najpopularnija i najatraktivnija električna gitara. Jedan rock bend ne bi mogao da postoji bez gitariste, a ukoliko se odlučite za uzimanje časova, savladaćete tehnike sviranja (bending, vibrato...), kao i razne improvizacije, moduse i pentatonike.

Pored svega što smo nabrojali, naučićete dosta toga o pratećoj tehničkoj edukaciji, kao i o stvaranju zvuka na električnoj gitari.

Korisno je imati informaciju, da nije potrebno da posedujete nikakvo predznanje, talenat, iskustvo ili sluh – jer uz pomoć profesora naučićete sve što ste oduvek želeli!

Privatni časovi gitare

Neki ljudi vole da rade u grupi, dok drugima više „leži“ samostalan rad sa profesorom. U tom slučaju vam preporučujemo privatne časove gitare, koji mogu da se održavaju u vašim ili prostorijama predavača.

Mnoga istraživanja pokazuju da se znanja iz bilo koje oblasti lakše usvajaju kada se radi po sistemu „jedan na jedan“, jer je tada profesor fokusiran samo na jednog učenika. Predavač prati rad polaznika, ispravlja eventualne greške, kontroliše napredak, što sve vodi ka bržem i lakšem postizanju zajedničkog cilja, a to je uspešno sviranje gitare i omiljenih kompozicija na njoj.

Škola gitare – cena:

Cena jednog časa gitare u proseku se kreće oko deset evra.

Za kurs gitare, potrebno je platiti u proseku oko 11000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane