Dodaj firmu

Priprema za prijemni Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe...
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Aleksandra časovi engelskog jezika

Privatni časovi engleskog jezika u Zemunu po potrebama klijenta. Online časovi i privatni časovi za osnovce i srednjoškolce. Konverzacijski časovi za sve nivoe.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Happy Owl - edukativni centar

Happy Owl edukativni centar nalazi se na Voždovcu. Nudi mnoštvo edukativnih sadržaja za decu, produženi boravak za osnovce, školu stranih jezika za sve uzraste i pripremnu nastavu za upis u srednju školu.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 307
Voždovac, Beograd

Priprema za prijemni Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Privatni časovi - Viktor Sistem

Privatni časovi su mogućnost da sa profesorom ostanete 1 na 1 i lako dobijete sva objašnjenja i mogućnost da brzo savladate gradivo. Viktor Sistem škola stranih jezika nudi posebne pogodnosti za svoje polaznike. Posetite nas na dve lokacije...
Pročitaj više

Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat
Rakovica, Beograd

Priprema za prijemni - časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović

U prilogu saljem tekst Casovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Sasa Popovic, koji je odobren. U prilogu ti saljem fotografiju za koju klijent zeli da se nadje na prezentaciji, a za ostale kaze da mi izaberemo nesto sa interneta st...
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

Priprema za prijemni - Centar za pripreme Hoću Da Znam

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...
Pročitaj više

Gundulićev venac 6
Stari grad, Beograd

Priprema za prijemni je verovatno jedno od stresnijih iskustava u mladosti. Završetak osnovne škole predstavlja značajan period u životu tinejdžera, jer oni tada najpre imaju svoje prvo veliko veče a to je – mala matura. Pored toga, očekuje ih polaganje prijemnog ispita da bi mogli da upišu srednju školu koju žele.

Interesantno je da se u ranom životnom dobu donose mnoge važne odluke, koje kasnije odlučuju o tome ko će biti uspešan u životu a ko ne. Ako se učenje i školovanje zapostave, ne možemo očekivati da će naše dete jednoga dana raditi u prestižnoj internacionalnoj kompaniji, na rukovodećem mestu, zar ne?

Priprema za prijemni ispit

Svi znamo da se najlakše uči ono što se voli, odnosno određena oblast prema kojoj već gajimo interesovanje, naklonosti, imamo afinitete. Sa druge strane, ako se ne pripremimo za prijemni ispit i na istom prođemo loše, bićemo u situaciji da učimo ono što moramo a ne ono što volimo, pa će nam to teško pasti i nećemo postići uspeh koji želimo.

Iz svih tih razloga je korisno da se dobro pripremimo za prijemni ispit. Stara je istina da kada je čovek naoružan znanjem, ne postoji trema koja bi ga na ispitu blokirala tako da ne može pokazati šta zna; tada jedino može biti prisutna takozvana pozitivna trema, koja će vas držati budnim, pa ćete zahvaljujući tome pokazati najbolje rezultate.

Dakle, ključ je u – znanju. A do znanja se dolazi učenjem, odnosno uz pomoć adekvatne pripreme.

Nekada davno, završni ispit nije ni postojao, ili su ga polagali samo učenici koji žele da upišu srednju školu. Danas, svi učenici na kraju osnovne škole polažu završni ispit.

Korisno je imati informaciju da se na ispitu polažu tri testa i to iz: matematike, srpskog i kombinovani test. Kombinovani tekst podrazumeva istoriju, geografiju, fiziku, hemiju i biologiju.

Maksimalan broj poena koji može da osvoji učenik na završnom testu je ukupno 100. Svakako je bitno naglasiti da određeni broj bodova nose i uspesi na državnim i međunarodnim takmičenjima u toku osmog razreda.

Priprema za prijemni – iskustva

Važno je znati da su zadaci za prijemni ispit sasvim nepoznati, i potrebno je da deca pređu barem trideset pet do četrdeset časova kako bi se pripremila na pravi način.

Postoje individualni časovi kao i grupni. Individualna nastava je daleko efikasnija, pa je svakako preporučujemo.  Kada kažemo čas, zapravo se misli na dvočas, odnosno trajanje nastave u periodu od 2 x 45 minuta.

Kada je reč o kombinovanom testu, uvek se zna iz kojih predmeta i iz kojih oblasti će biti pitanja, pa se na taj način organizuje i priprema učenika.

Naša preporuka je da sa pripremom za završni, odnosno prijemni ispit krenete na vreme, kako bi na kraju i rezultati bili onakvi kakve očekujete.

Priprema za prijemni – cena:

Prosečna cena individualnih časova, tj. dvočasa, je od 12 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane