Škola gitare Starčević Stari grad

0.0 | 0 ocena
Ulica: Terazije 26
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Škola gitare Starčević Stari grad
Mobilni: 064/
www.skolagitare.rs

O nama

ŠKOLA GITARE STARČEVIĆ STARI GRAD

Škola gitare Starčević organizuje individualne i grupne časove sviranja na akustičnoj, klasičnoj ili električnoj gitari za ljubitelje muzike svih generacija. Naša škola svoje časove održava na pet lokacija u Beogradu: RAKOVICA (Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica), VIDIKOVAC (OŠ "Branko Ćopić"), CENTAR (Muzička omladina), CERAK (Privatan prostor na Cerak Vinogradima) i NOVI BEOGRAD (OŠ “Mladost”).

Bilo da ste apsolutni početnik ili imate određeno predznanje koje želite da unapredite, škola gitare Starčević je pravi izbor za Vas. U našu školu su dobrodošli ljubitelji gitare svih uzrasta koji žele da savladaju osnove i savremene tehnike sviranja ovog popularnog žičanog instrumenta.

U rad škole Starčević uključeni su vrhunski predavači koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta. Na našim časovima zastupljeni su svi žanrovi muzike: klasična, rok, pop, etno muzika, kao i sve tehnike izvođenja: klasična, fingerstyle i sviranje trzalicom.

Posebno naglašavamo da naši polaznici uče da sviraju iz nota što doprinosi njihovom muzičkom opismenjavanju. Za sve koji žele, postoji mogućnost sticanja državno priznate diplome o završenom nižem muzičkom obrazovanju.

Sa ciljem povezivanja gitarista širom sveta, škola Starčević organizuje letnji gitarski kamp na kome svi polaznici mogu da unaprede svoje veštine sviranja. Takođe, naši polaznici imaju priliku da na brojnim nastupima tokom godine, samostalno ili u okviru različitih kulturnih manifestacija, pokažu stečeno umeće.

Osim grupne nastave, u školi Starčević nudimo i individualne časove gitare za sve one koji preferiraju samostalan rad sa profesorom koji garantuje brže i lakše napredovanje. Sve što je potrebno jeste da imate neku gitaru i spremni ste da učite, a sve ostalo prepustite nama.

Pridružite se destinama ljubitelja gitare svih uzrasta koji sa nama uče i sviraju, pozovite da zakažete probni čas koji je potpuno BESPLATAN!

Mesečna članarina iznosi 3.200 dinara za 2 časa nedeljno, a za drugo dete iz iste porodice plaća se 2.000 dinara. Upis je otvoren tokom cele godine!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
tel. 064/21-29-765
mail: SkolaStarcevic@gmail.com

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook:
Youtube: youtu.be/xhFZzgUfqM0
Sajt: www.skolagitare.rs

Škola gitare Starčević, Terazije 26, Stari grad, Beograd

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Edukativni centar Softline, Takovska 12, Palilula, Beograd
  SuanPan Mentalna aritmetika Vijugica, Vojvode Milenka 42, ( sprat I, stan 4 ), Savski venac, Beograd
  Centar za pripreme Hoću Da Znam, Gundulićev venac 6, Stari grad, Beograd
  Škola gitare Artino, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Produženi boravak Maštaonica, Bulevar kralja Aleksandra 294, Zvezdara, Beograd
  Edukativni centar Naučionica, Zahumska 65, Zvezdara, Beograd
  Edukativni centar SIDARTA, Kneza od Semberije 6a, Vračar, Beograd
  Petica dnevni boravak, Sazonova 48, Vračar, Beograd
  Plava zvezda edukativni centar, Podravska 21, Voždovac, Beograd
  Kefalo Centar za edukaciju, Miroslava Radojčića 1, Palilula, Beograd