Dodaj firmu

Priprema za prijemni za srednju školu - Centar za pripreme Hoću Da Znam

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad postižu uspešne rezultate
Pročitaj više

Gundulićev venac 6
Stari grad, Beograd

Priprema za prijemni za srednju školu Aleksandra privatni časovi


Zemun, Beograd

Priprema za prijemni za srednju školu Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Priprema za prijemni za srednju školu Rajak Škola

Škola matematike Rajak, je online portal koji nudi kvalitetnu online edukaciju,online časove matematike za osnovce I srednjoškolce, školu programiranja, ali i webinare na temu edukacije i podrške nastavnim programima.
Pročitaj više


Beograd

Priprema za prijemni za srednju školu - časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović

U prilogu saljem tekst Casovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Sasa Popovic, koji je odobren. U prilogu ti saljem fotografiju za koju klijent zeli da se nadje na prezentaciji, a za ostale kaze da mi izaberemo nesto sa interneta sto ima veze sa matematikom, npr. neke formule i sl.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

Priprema za prijemni za srednju školu jednako je vazna kao i izbor srednje skole. Kada smo sasvim mladi, u uzrastu od četrnaest-petnaest godina, donosimo veoma važne odluke koje će uticati na ceo naš kasniji život, a jedna od njih je – koju srednju školu upisati?

Poznato je da se najlakše uči ono što se voli, prema čemu se već gaje interesovanja, afiniteti, zanimanje... Nekome više leže prirodne, a nekome društvene nauke. Zbog svega toga, na kraju osnovne škole se organizuje završni ispit, koji će napraviti selekciju, odnosno odrediće ko se u koju srednju školu može upisati.

Da bi vaše dete na prijemnom ispitu za srednju školu postiglo uspeh koji želi, najbolje bi bilo da počnete da se pripremate na vreme i to kroz pripremnu nastavu.

Priprema za prijemni ispit

Završni ispit za osmake obuhvata tri ispita i to su – test iz srpskog jezika, test iz matematike i kombinovani test. Kombinovani test, kao što mu i samo ime kaže, obuhvata nekoliko predmeta kao što su fizika, geografija, hemija, istorija i biologija.

Maksimalan broj bodova koje đak može da ostvari na završnom ispitu je sto. To bi izgledalo na sledeći način – deset bodova iz srpskog, deset bodova iz matematike, deset bodova iz kombinovanog testa i sedamdeset bodova koje dete nosi iz škole.

Pri tome, dodatne poene učenici imaju ukoliko su ostvarivali uspehe u osmom razredu na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Svi znamo koliko je teško kada neko bude prvi ispod crte, odnosno prvi koji nije uspeo da upiše željenu školu ili smer. Da se to ne bi dogodilo vašem tinejdžeru, krenite odmah sa pripremom za prijemni ispit.

Zadaci koji će biti postavljeni, uvek su nepoznati, tako da sve što vam preostaje jeste da vežbate. Najbolja preporuka je individualna nastava, što bi značilo da profesor radi nasamo sa učenikom. Ovakvi časovi su, prema raznim istraživanjima, pokazali najbolje rezultate, jer su deca tako najlakše usvajala gradivo.

Privatne časove za pripremu za prijemni za srednju školu drže diplomirani profesori, koji su pored toga i odlični pedagozi i znaju kako da svoje znanje prenesu učeniku. Učenik uvek može pitati sve što mu nije jasno, i nastavnik će se vratiti da ponovi i objasni.

Priprema za prijemni za srednju školu – iskustva

Jedan od neželjenih scenarija jeste da vaše dete upiše školu koju ne želi i ne voli. To se može dogoditi ako se prijemni ispit ne uradi dobro, pa učenik naprosto mora da upiše školu koja je bila sasvim na dnu njegove liste želja.

To bi značilo da će čak četiri godine dete učiti nešto prema čemu nema afinitete, što smatra dosadnim i nezanimljivim i na kraju će dobiti diplomu o zanimanju kojim ne želi da se bavi.

Sa druge strane, ako se potrudite i svom tinejdžeru obezbedite pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita, on ima daleko veće šanse da upiše školu koja je prva ili visoko na njegovoj listi želja. Tada će učenik sa radošću učiti gradivo u narednih četiri godine i verovatno nakon toga nastaviti školovanje na fakultetu, za zanimanje kojim bi se bavio u budućnosti.

Priprema za prijemni za srednju školu – cena:

Cene individualnih dvočasa se kreću od 12 do 20 evra u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane