Dodaj firmu

Časovi informatike Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Procoding Edukativni Centar

Procoding edukativni centar nudi različite kurseve za decu od 5 do 16 godina, sa ciljem da ih uvede u svet robotike i programiranja. Nastavu vode iskusni predavači koji u radu primenjuju savremenu opremu i robote. Takođe, organizujemo i kur...
Pročitaj više

Gandijeva 132
Novi Beograd, Beograd

Škola računara Softline

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtr...
Pročitaj više

Takovska 12
Palilula, Beograd

Časovi informatike Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe...
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Časovi informatike - Centar za pripreme Hoću Da Znam

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...
Pročitaj više

Gundulićev venac 6
Stari grad, Beograd

Iako živimo u dobu informatike, kompjutera, mobilnih telefona i interneta, informatika kao predmet predstavlja pravi bauk za mnoge učenike. Časovi informatike su neophodni mnogima. Na određen način, usko je povezana sa matematikom, tako da je neretko za savladavanje gradiva đacima potrebno da uzimaju privatne časove.

Privatni časovi informatike

Ponekad je učenicima potrebno da se što bolje pripreme za usmeno odgovaranje ili za određeni kontrolni test iz informatike. Naravno, svako se trudi da dobije što višu ocenu, kako bi ukupan prosek na kraju bio bolji.

Mnogi mladi ljudi sanjaju o tome da jednoga dana budu programeri, pošto je to definitivno najtraženije i najplaćenije zanimanje, a do tog zvanja se može stići, između ostalog, sjajnim poznavanjem informatike.

Razna istraživanja su pokazala da su individualni, ili privatni časovi zapravo najbolji vid nastave, jer deca tako na najbrži i najbolji način usvajaju gradivo. Čas, odnosno dvočas, traje dva puta po četrdeset pet minuta, i za to vreme je profesor u potpunosti posvećen đaku.

Fokusiranost i koncentracija kod učenika je maksimalna, jer nastavnik prati njegov rad, ispravlja greške, otklanja nedoumice... Učenik u svakom trenutku može da pita ukoliko mu nešto nije jasno, i profesor će ponoviti postupak i objasniti kako je zadatak rešen.

Spremanje informatike za osnovnu školu

Često se dešava da đaci imaju dobre ocene iz društvenih nauka, ali da im informatika zadaje glavobolje, tako da i pored truda na redovnim časovima, i vežbanja kod kuće, ne uspevaju da dosegnu željenu ocenu.

Znamo da se u osnovnoj školi deca bore za svaku ocenu, pa svakako nije isto da li vaš mališan ima trojku ili peticu iz informatike. Svaka pojedinačna ocena utiče na ukupan prosek tako da je važno da se obrati pažnja baš na one predmete u kojima je deci potrebna pomoć.

Često spremanje informatike za osnovnu školu i redovni privatni časovi postaju rutina, tako da učenik provodi kvalitetno vreme učeći sa profesorom. Na ovaj način se nadopunjuje znanje stečeno u redovnoj nastavi ili se pomaže detetu da shvati osnove ovog predmeta, tako da kasnije sve lakše usvaja novo gradivo.

Časovi informatike za srednju školu

Ako vaše dete želi da bude programer, tada je za upisivanje željenog fakulteta potrebno odlično poznavanje informatike. Možete da se odlučite za redovno uzimanje privatnih časova ili samo kada je u pitanju neka provera znanja u srednjoj školi – test, kontrolni zadatak i slično.

Takođe, popularno je uzimanje časova pred završetak tromesečja, polugodišta i pred kraj školske godine. Na ovaj način, roditelji mogu biti sigurni da su učinili sve da njihovo dete nema tremu od predmeta koji mu predstavlja problem, već da će zavoleti informatiku kako bude bivalo sve uspešnije u školi.

Časovi informatike – cena:

Za časove informatike, potrebno je izdvojiti od 12 do 20 evra za individualni dvočas.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane