Dodaj firmu

Časovi hemije Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe...
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Časovi hemije - Centar za pripreme Hoću Da Znam

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...
Pročitaj više

Gundulićev venac 6
Stari grad, Beograd

Hemija je prirodna nauka, i često predstavlja nerešivu enigmu čak i za odlične đake, koji iz društvenih predmeta imaju čiste petice. Časovi hemije su odlicno resenje. Svi znamo da je za uspeh potreban rad i vežbanje, pa je tako i u ovom slučaju – ako vaše dete ima problema da usvoji gradivo iz hemije, tada je vreme da angažujete profesora koji će učeniku davati privatne časove.

Privatni časovi hemije

Ponekad, iako se đak trudi u školi da proprati gradivo, to ne bude dovoljno, čak ni pored upornog vežbanja zadataka kod kuće. Pravo rešenje predstavljaju privatni časovi, jer tada profesor radi samostalno sa detetom, kome posvećuje svu svoju pažnju.

Naravno, reč je o diplomiranim profesorima, koji su odlični pedagozi, tako da će znati da prenesu svoje znanje, ali i da primete kada detetu nešto nije jasno, zbog čega će ponoviti taj deo.

Istraživanja pokazuju da deca postižu najbolje rezultate pri individualnim časovima, nego kada rade u grupi. Tada je najveća fokusiranost i koncentracija, i nastavnika i đaka, tako da željeni uspeh na kraju ne izostaje.

Spremanje hemije za srednju školu

Polaganje završnog ispita na kraju osnovne škole predstavlja ogroman stres za tinejdžere, koji se nalaze na velikoj prekretnici – kako upisati željenu srednju školu? To je veoma važno, jer ako dete upiše ono što voli, kasnije će sa lakoćom učiti.

Hemija je veoma slična matematici i fizici, jer ima dosta zadataka, formula i slično, što đacima predstavlja problem. Teoriju može da „nabuba“ svako, ali za rešavanje zadataka iz hemije potrebno je znanje, koje se može steći jedino učenjem i vežbanjem.

Na završnom ispitu se polažu tri ispita – srpski jezik, matematika i kombinovani test koji, pored ostalih predmeta, uključuje i hemiju. Maksimalan broj poena koji može da se osvoji je 100, pri čemu dodatne poene donose uspesi na državnim i međunarodnim takmičenjima u osmom razredu.

Nemojte dozvoliti da hemija pokvari prosek vašem detetu, i da zbog toga osvoji manje poena i u najgorem scenariju, ne upiše željenu srednju školu. Dovoljno je samo da na vreme angažujete profesora koji će spremiti dete za polaganje hemije na završnom ispitu za upisivanje željene škole.

Časovi hemije za osnovnu školu

Deca u osnovnoj školi ponekad nemaju razvijene radne navike, to jest, neredovno rade domaće zadatke, a ne zaboravimo da je rad kod kuće neophodan da bi se utvrdilo gradivo stečeno na redovnim časovima.

Fejsbuk, You Tube, Viber, i sve ostalo na internetu, daleko je zanimljivije od hemije, zar ne? Zbog toga roditelji često pribegavaju privatnim časovima, koji postaju dobra navika, jer su samo na taj način sigurni da je njihovo dete kvalitetno provelo sat i po vremena i da je steklo nova znanja.

Sve to kasnije znači bolju ocenu na kraju školske godine ili uspešno položen završni ispit.

Časovi hemije – cena:

Za individualni dvočas hemije, potrebno je platiti od 15 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane