Dodaj firmu

Časovi fizike Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe...
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Časovi fizike - časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović

U prilogu saljem tekst Casovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Sasa Popovic, koji je odobren. U prilogu ti saljem fotografiju za koju klijent zeli da se nadje na prezentaciji, a za ostale kaze da mi izaberemo nesto sa interneta st...
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Časovi fizike - Centar za pripreme Hoću Da Znam

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...
Pročitaj više

Gundulićev venac 6
Stari grad, Beograd

Časovi fizike su nesto sto je potrebno velikom broju djaka. Postoje učenici kojima odlično „ide“ istorija, geografija, srpski jezik i književnost i slični društveni predmeti, ali zapinju kod prirodnih nauka, kao što je matematika, fizika ili hemija.

Činjenica je da bi trebalo imati neki talenat za fiziku, koja svoj koren ima u matematici, međutim, važno je napomenuti, da kao i svuda, presudnu ulogu ima rad i vežbanje. Uz trud učenika i angažovanje profesora koji će davati privatne časove fizike, uspeh deteta neće izostati.

Privatni časovi fizike

Ko loše shvata matematiku, obično i sa fizikom ima problema, jer je u oba slučaje teorije malo ili nimalo i sve se svodi na formule, zadatke...

Razna istraživanja pokazuju da učenici najbolje rezultate pokazuju i najlakše usvajaju gradivo kroz privatne časove.

U tom slučaju profesor radi isključivo sa jednim đakom, pa mu na taj način posvećuje sto procentnu pažnju. Učenik uvek može da zaustavi nastavnika, i da upita šta mu nije jasno, tako da će se taj deo ponoviti, i zadaci i formule će biti objašnjeni korak po korak.

Spremanje za fiziku za srednju školu

Mlade ljude, u uzrastu od četrnaest-petnaest godina, očekuje prvi veliki ispit u životu, a to je završni ispit, koji određuje da li će upisati željenu srednju školu.

Imajte na umu da nije lako učiti ono što se ne voli, a to se može dogoditi ako loše uradite prijemni ispit i budete primorani da upišete srednju školu koja je daleko od željene.

Da se sve to ne bi obistinilo, najbolje je misliti na vreme i dete pripremiti kroz privatne časove fizike. Na završnom ispitu se polažu srpski, matematika i kombinovani test, koji između ostalih predmeta, uključuje i fiziku.

Časovi fizike – iskustva

Razna iskustva pokazuju da deca najkvalitetnije provode vreme kada rade sa profesorom, koji dolazi u prostorije đaka ili đak odlazi kod nastavnika.

Činjenica je da je fizika težak predmet, i da redovni časovi u školi nisu dovoljni. Pored toga, znanje ne može da se postigne ni kroz vežbanje kod kuće, tako da je neophodno da se angažuje profesor koji će raditi sa detetom.

Časove fizike možete da uzimate redovno, što je i najbolje rešenje, jer to onda detetu postaje navika i taj predmet više nije bauk, ni nešto nejasno ni nesavladivo. Ukoliko želite, časove je moguće održavati pre neke provere znanja, kao što je kontrolni test i slično, ili da bi se popravila ocena pred kraj tromesečja, polugodišta ili kraja godine. Dodatno učenje sa profesorom je posebno korisno kod upisa u srednju školu.

Vašem detetu će fizika izgledati potpuno drugačije kada taj predmet približi profesor koji ume da prenese svoje znanje, uz strpljenje i ljubaznost, pa će vremenom učenik zavoleti prirodnu nauku od koje je oduvek imao strah.

Časovi fizike – cena:

Za individualni dvočas fizike, potrebno je izdvojiti u proseku od 12 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane