Dodaj firmu

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

Đorđević Keramika proizvodnja i veleprodaja kupatilskog nameštaja

Đorđević Keramika nalazi se u Mladenovcu. Bavi se prodajom kupatilskog nameštaja za pravna lica, prodajne salone i prodavnice keramike
Pročitaj više

Milutina Milankovića 166
Mladenovac, Beograd

Đorđević Keramika veleprodaja kupatilskog nameštaja

Veleprodaja kupatilskog nameštaja Đorđević Keramika nalazi se u Mladenovcu. Bavi se veleprodajom keramike i kupatilskog nameštaja za pravna lica, radi izvoz za zemlje regiona
Pročitaj više

Milutina Milankovića 166
Mladenovac, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Libar Home kupatilski nameštaj

Libar Home kupatilski nameštaj savršeno će odgovoriti Vašim potrebama, ukusu i prostoru kojim raspolažete. U saradnji sa domaćim proizvođačima obezbedili smo širok asortiman kupatilskog nameštaja. Takođe, postoji mogućnost izrade nameštaja po nacrtu
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Ormari za kupatilo Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Marbomil d.o.o. - oprema za kupatilo

«MBM» je domaći brend vodovodnog materijala i opreme za kupatila. Postojimo od 1990. godine. Naši proizvodi su kvalitetni, atestirani i u skladu sa propisima EU. U sklopu kompanije nalazi se prodajni salon.
Pročitaj više

Vojvođanska 370g
Surčin, Beograd

Ormari za kupatilo Diplon

Diplon kupatilski nameštaj atraktivnog i modernog dizajna predstavlja savršen izbor za opremanje Vašeg stana ili kuće. U našem izložbenom salonu očekuju Vas najlepše keramičke pločice i sanitarije za kupatilo vodećih svetskih i domaćih proizvođača
Pročitaj više

Grmeč 1 Nova 15, Zemun
Zemun, Beograd

Oprema za kupatilo Vismax Line

Vismax Line oprema za kupatila u Beogradu nudi Vam široku paletu proizvoda najpoznatijih brendova. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor baterija za kade i lavaboe, WC šolje i daske, a poseban akcenat stavljamo na kupatilski nameštaj
Pročitaj više

Majora Ilića 5
Palilula, Beograd

Ormari za kupatilo su sastavni deo svakog kupatila. Kao što imamo ormare u spavaćoj ili dnevnoj sobi, tako isto moramo posedovati ormariće za kupatilo, koji su veoma važan deo svakog životnog ili radnog prostora. Njihova uloga je najpre funkcionalna, jer nam pomažu da se bolje organizujemo, ali isto tako ormarići doprinose kompletnom estetskom utisku našeg kupatila.

Ormarići za kupatila

Verovatno su retki ljudi koji mogu da se pohvale izuzetno velikim kupatilom, već svi mi kuburimo sa prostorom i uvek nam fali koji kvadratni metar više. Međutim, nikada nemojte pomisliti da je vaše kupatilo toliko malih dimenzija da u njega ne može da stane adekvatan ormarić.

Naprotiv, potrebna je samo dobra organizacija prostora, pa i najmanje kupatilo postaje veoma funkcionalno, jer ste iskoristili svako ćoše, pri čemu ste se igrali i sa bojama, te ste i na taj način vizuelno uvećali prostor.

Interesantna je činjenica da je četiri kvadratna metara sasvim dovoljno da vam osigura funkcionalan i pravilan raspored svih potrebnih elemenata.

Na primer, kupovinom wc šolje monoblok manjih dimenzija, prostor na zidu ćete osloboditi za police i ormariće. Ormari za kupatilo svoje mesto pronalaze u sklopu umivaonika, kao toaletni ormarići, vertikalni, donji, ormarići sa ogledalom...

Uvek je dobro rešenje odabrati ormariće čija su vrata zapravo ogledala, jer se zna da svako ogledalo, ma gde se nalazi, uvek vizuelno povećava prostor. To je još jedan mali trik da vaše kupatilo dobije na estetici i da isto učinite većim.

Ormari za kupatila – iskustva

Možda vas zanima od čega su izrađeni ormari za kupatila? Reč je o medijapanu ili iverici. Kupci vole medijapan, zbog njegove osobine da se mogu postići različite nijanse boja, čime će se vaš novi ormarić sasvim sigurno dobro uklopiti u već postojeći enterijer.

Medijapan je farban najkvalitetnijim bojama, dok je iverica oplemenjena melaminskom folijom u koju je utisnuta tekstura drveta. Pored toga, iverica je presvučena specijalnim zaštitnim slojem, i kantovana je sa svih strana ABS ili melaminskom trakom. 

Na ovaj način, ormarići za kupatilo su paronepropusni i vlagootporni, što sve dalje znači kvalitet koji osigurava i njihovu dugovečnost. Takođe, svi mi volimo da se vrata i fioke otvaraju i zatvaraju polako. Upravo zbog toga, u ormariće za kupatilo se ugrađuje savremeni slowmotion mehanizam.

Posebni modeli ormarića poseduju LED rasvetu, koja ostavlja veoma lep estetski utisak, a pored toga ostvaruje i visoku ekonomičnost. 

Da biste stekli uvid u to kakva ponuda vas očekuje u salonima keramike, uvek možete da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije. Ormari za kupatila su predstavljeni slikom i kratkim tekstualnim opisom, gde su navedene osnovne i najvažnije karakteristike. Moguće je uporediti cene, a naručivanje se obavlja u par lakih koraka, dodavanjem izabranog artikla u korpu.

Nakon izvršenog plaćanja, ormarići će u najkraćem roku biti isporučeni na vašu adresu. Na kraju, zaključićemo da i u najmanjem kupatilu ima dovoljno mesta za ormare, koji zapravo neće ukrasti prostor, već će isti učiniti funkcionalnijim i estetski ulepšanim.

Ormari za kupatilo – cena:

Cene ormarića za kupatilo se kreću u rasponu od 11500 din. sve do 57500 dinara, što zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone keramike koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane