Dodaj firmu

Ormari za kupatilo su sastavni deo svakog kupatila. Kao što imamo ormare u spavaćoj ili dnevnoj sobi, tako isto moramo posedovati ormariće za kupatilo, koji su veoma važan deo svakog životnog ili radnog prostora. Njihova uloga je najpre funkcionalna, jer nam pomažu da se bolje organizujemo, ali isto tako ormarići doprinose kompletnom estetskom utisku našeg kupatila.

Ormarići za kupatila

Verovatno su retki ljudi koji mogu da se pohvale izuzetno velikim kupatilom, već svi mi kuburimo sa prostorom i uvek nam fali koji kvadratni metar više. Međutim, nikada nemojte pomisliti da je vaše kupatilo toliko malih dimenzija da u njega ne može da stane adekvatan ormarić.

Naprotiv, potrebna je samo dobra organizacija prostora, pa i najmanje kupatilo postaje veoma funkcionalno, jer ste iskoristili svako ćoše, pri čemu ste se igrali i sa bojama, te ste i na taj način vizuelno uvećali prostor.

Interesantna je činjenica da je četiri kvadratna metara sasvim dovoljno da vam osigura funkcionalan i pravilan raspored svih potrebnih elemenata.

Na primer, kupovinom wc šolje monoblok manjih dimenzija, prostor na zidu ćete osloboditi za police i ormariće. Ormari za kupatilo svoje mesto pronalaze u sklopu umivaonika, kao toaletni ormarići, vertikalni, donji, ormarići sa ogledalom...

Uvek je dobro rešenje odabrati ormariće čija su vrata zapravo ogledala, jer se zna da svako ogledalo, ma gde se nalazi, uvek vizuelno povećava prostor. To je još jedan mali trik da vaše kupatilo dobije na estetici i da isto učinite većim.

Ormari za kupatila – iskustva

Možda vas zanima od čega su izrađeni ormari za kupatila? Reč je o medijapanu ili iverici. Kupci vole medijapan, zbog njegove osobine da se mogu postići različite nijanse boja, čime će se vaš novi ormarić sasvim sigurno dobro uklopiti u već postojeći enterijer.

Medijapan je farban najkvalitetnijim bojama, dok je iverica oplemenjena melaminskom folijom u koju je utisnuta tekstura drveta. Pored toga, iverica je presvučena specijalnim zaštitnim slojem, i kantovana je sa svih strana ABS ili melaminskom trakom. 

Na ovaj način, ormarići za kupatilo su paronepropusni i vlagootporni, što sve dalje znači kvalitet koji osigurava i njihovu dugovečnost. Takođe, svi mi volimo da se vrata i fioke otvaraju i zatvaraju polako. Upravo zbog toga, u ormariće za kupatilo se ugrađuje savremeni slowmotion mehanizam.

Posebni modeli ormarića poseduju LED rasvetu, koja ostavlja veoma lep estetski utisak, a pored toga ostvaruje i visoku ekonomičnost. 

Da biste stekli uvid u to kakva ponuda vas očekuje u salonima keramike, uvek možete da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije. Ormari za kupatila su predstavljeni slikom i kratkim tekstualnim opisom, gde su navedene osnovne i najvažnije karakteristike. Moguće je uporediti cene, a naručivanje se obavlja u par lakih koraka, dodavanjem izabranog artikla u korpu.

Nakon izvršenog plaćanja, ormarići će u najkraćem roku biti isporučeni na vašu adresu. Na kraju, zaključićemo da i u najmanjem kupatilu ima dovoljno mesta za ormare, koji zapravo neće ukrasti prostor, već će isti učiniti funkcionalnijim i estetski ulepšanim.

Ormari za kupatilo – cena:

Cene ormarića za kupatilo se kreću u rasponu od 11500 din. sve do 57500 dinara, što zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone keramike koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane