Dodaj firmu

Police za kupatilo neophodne su za funckionalnost svakog kupatila. Kada bismo napravili popis svih stvari koje držimo u kupatilu, došli bismo do zapanjujućeg saznanja koliko je raznoraznih sitnica našlo svoje mesto u relativno malom prostoru. 

U čemu je trik? Odgovor je – u policama, koje na sebi nose sve i svašta, od fena za kosu do vašeg karmina za usne, od češlja do dezodoransa...

Police za kupatila

Zaista su veoma retki srećnici koji mogu za sebe reći – Ja imam ogromno kupatilo! Većina nas će konstatovati kako ovoj oazi opuštanja u domu uvek fali koji kvadratni metar više. Ipak, znate li koja je najmanja površina koja je dovoljna da u svom kupatilu možemo normalno da funkcionišemo?

U pitanju je svega četiri metara kvadratnih, koji ukoliko se pravilno iskoriste, zahvaljujući dobroj organizaciji, mogu značiti više nego desetak kvadrata loše upotrebljenog prostora.

Dakle, ma koliko bilo malo vaše kupatilo, mesta za police uvek ima. Pošto se one nalaze na zidu, bio bi greh ne iskoristiti te delove, da stoje prazni, a da na sebi ne ponesu kremice, parfeme, paste za zube, gelove za kosu, paste za brijanje...

Na primer, možete izabrati takve police za peškire i kozmetiku koje zauzimaju mesto od poda do plafona, pa ste na taj način sigurni da ste iskoristili bukvalno svaki milimetar. Dobra osobina polica za kupatilo je u tome što vam je uvek sve što vam je potrebno na dohvat ruke, ne morate da otvarate ormariće i pretražujete po fiokama.

Police za kupatilo – iskustva

U ponudi salona keramike možemo pronaći različite vrste polica i to police za kadu, hromirane police, samostojeće police, police za tuš kabinu, staklene police, zidne staklene police, police za odlaganje stvari...

Sve police za kupatila su tako dizajnirane da će zapravo doprineti estetskom utisku vašeg kupatila, a pored toga, vršiće i svoju osnovnu funkciju, a to je ušteda prostora i dobar raspored neophodnih sitnica. Na ovaj način, one će se lepo uklopiti u već postojeći enterijer.

Ako želite da saznate „iz fotelje“ šta vas sve očekuje u salonima keramike, dobra solucija je da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije. Na njima su police za kupatila predstavljene slikom i kratkim tekstualnim opisom, gde ćete saznati sve njihove glavne karakteristike. 

Slike možete da pogledate pod uvećanjem, a cene je moguće uporediti. Ukoliko se na prvi pogled zaljubite u neku policu, jer je već vidite na zidu vašeg kupatila, i samu kupovinu, to jest naručivanje, možete da obavite online. 

U par klikova, izabranu policu za kupatilo ćete dodati u korpu, a posle toga izvršiti plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga vam ostaje samo da sačekate da polica stigne na vašu adresu, i da počne da ukrašava vaše kupatilo, istovremeno ga čineći funkcionalnijim. 

I naizgled male stvari kao što su police za kupatilo i te kako mogu da olakšaju svakodnevni život, stoga nemojte oklevati u odluci da svoju oazu mira i opuštanja dodatno oplemenite. 

Police za kupatilo – cena:

Police za kupatilo možete pronaći po cenama od 2500 din. do 8900 dinara i naviše, što sve zavisi od njihovih karakteristika – veličine, materijala od koga su izrađene i slično. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone keramike koji su oglašeni ispod našeg teksta.  

Idi na vrh strane