Adresa: /
Beograd
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 49a
Beograd
Adresa: Savska 33a
Beograd
Adresa: Dr Ivana Ribara 120
Beograd
Adresa: Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Beograd
Adresa: Bulevar Umetnosti 27
Beograd
Adresa: Branka Momirova 85
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 108g
Beograd
Adresa: Oplenačka 68
Beograd
Adresa: Drage Spasić 10, Beograd
Beograd
Adresa: Cara Nikolaja II 15
Beograd
Adresa: Radnička 61
Beograd
Adresa: Paunova 71
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Glavna 28, Zemun
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis zamrzivača
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis zamrzivača

Bez zamrzivača, svakodnevni život bi bilo teško zamisliti. Evo prostog primera: zima je, a vašem detetu je rođendan. Mališan najviše voli tortu sa malinama, ali gde ih pronaći u januaru? Najpraktičnije rešenje jeste kupiti voće onda kada mu je sezona i kada je dostupno na pijacama i mega marketima, potom staviti u kesice i zamrznuti. Na taj način, zahvaljujući zamrzivaču, vi ćete imati perfektnu tortu od malina u sred zime. 
 
 
To je samo jedna od mnogo prednosti zamrzivača. Hranu u frižideru ne možemo čuvati toliko dugo, dok u dubokom zamrzavanju, ona može ostati sveža i sa svim hranljivim sastojcima, u periodu od više meseci.

Vrste zamrzivača

Nekada su bili izuzetno popularni horizontalni zamrzivači, koji svojim oblikom podsećaju na sanduk, pa ih je narod prozvao „sandučari“. Svakako se koriste i danas, a možda im je jedina mana što zahtevaju dosta mesta. Glavna prednost im je u tome što se u njih može odložiti velika količina hrane, pa i namirnice koje su dosta veće. 
Druga vrsta su vertikalni zamrzivači, koji su praktičniji zbog uštede prostora, a njihovu unutrašnjost čine fioke u kojima se raspoređuje sva zamrznuta hrana. Prednost ovakvih modela je u tome što se domaćica veoma lako snalazi prilikom uzimanja hrane, jednostavno je izvadi iz fioka. 
Veoma je dobro što i horizontalne i vertikalne zamrzivače možete pronaći u različitim dimenzijama, shodno prostoru kojim raspolažete. Kada govorimo o zapremini, postoje zamrzivači od 100 do 500 litara. 
Nalaze se u različitim energetskim razredima, od A do G. 
Najvažnije kod zamrzivača je to što nikada ne morate brinuti da li će se hrana pokvariti; razno voće i povrće dostupno je u svakom trenutku, iako ga nema na tržištu jer mu nije sezona; meso će uvek biti ispravno i spremno za upotrebu, a vi ćete uzimati namirnice kada vam koja zatreba.

Popravka zamrzivača

Ali, šta ako se zamrzivač pokvari? Ovde je potrebno reagovati što pre, jer se obično u ovim uređajima nalazi velika količina hrane, koju biste morali baciti, ako biste oklevali da pozovete ovlašćeni servis. 
 
 
Možda mislite da je to prosto, hrana se odmrznula, pa ćete je lako zamrznuti ponovo. Ali, to ovde nije slučaj. Naime, jednom odmrznuta hrana, ne sme se ponovo stavljati u duboko zamrzavanje, iz razloga što ona gubi hranljive sastojke, a još gore od toga, može da se pokvari.
Ako primetite da su dihtung gume na vratima dotrajale, pa se zamrzivač napreže da postigne nisku temperaturu, pri tome dodatno trošeći vašu struju, vreme je da pozovete servis koji će ove gume zameniti novim.
Kod zamrzivača mogući su i razni drugi kvarovi, kao što su zamene releja i bimetala, zamena tastature, zamena ventilatora, zamena motora ili kompresora, zamena termostata...
Ispod našeg teksta prikazane su orijentacione cene, ali je važno da znate da su cifre izražene uključujući i  materijal. 
Dakle, ako primetite bilo kakve nepravilnosti u radu vašeg uređaja, pozovite servis da problem brzo reši, jer kao što vidite, ako ne reagujete pravovremeno, može se dogoditi da se hrana ponovo ne može upotrebiti.

Servis zamrzivača – cena:

Ako vam je potrebna zamena termostata, za to treba izdvojiti u proseku 27 evra, dok za zamenu releja i bimetala treba platiti od 19 evra pa naviše; zamena ventilatora se kreće od 22 evra i nagore, zamena tastature, u proseku 27 evra. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise bele tehnike koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Kvalitetan servis zamrzivaca moze da se uradi na nekoliko mesta u Beogradu. Moj prijatelj je do sada redovan servis radio u Filibor D.L. i bio je veoma zadovoljan brzinom u radu i zahtevanom cenom.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete servis zamrzivaca je nesto sto pre ili kasnije sigurno da mora da kosta. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
Marina Zivkovic
Po meni je ovo u svakom slucaju i vise nego odlican servis. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
problem je u tome sto sve ovo mora da se plati.
Jovana Milinkovic
Sto se ovog servisa tice, kvalitet je pre ili kasnije uvek bio nesto sot je moglo i trebalo da dodje do izrazaja.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, svaki servis zamrzivaca je nesot sto zlata vredi ukoliko majstor moze brzo da ga uradi.
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje da kako god da okrenete, da ovo treba da bude servis u koji cete moci da imate puno poverenje.
Milen Jovanovic
Sto se tice ovog servisa, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Simona Vucinic
Moje je licno misljenje da svaki servis zamrzivaca ukoliko je vec dobar zasluzuje onda dobro i da se plati.
Filip Milutinovic
Mogu samo da kazem da je sto se tice ovog servisa, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se orpedelite za kvalitet. U suprotnom slucaju se sigurno necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Licno mislim da je po pitanju servisa zamrzivaca, samo potrebno da se odlucite za kalitet, ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ako mene licno pitate, svaki kvalitetan servis zamrzivaca mor ai popirlicno da kosta. Nema nista bez para.
Todor Markovic
Naravno da je i visenego suvisno reci da je potrebno i da se zamrzivaci veoma cesto odravaju kako bi bili dobri i kvalitetni.
Nikolina Pantelic
Po pitanju veoma kvalitetnog servisa zamrzivaca, idealno bi bilo kada biste odlucili da posetite servis Aries u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Po pitanju servis zamrzivaca i ja trazim jeda kvalitetan odnos prema radu i profesionalan odnosn. Pre svega, zelim tacno da znam gde mi ide novac.
Janko Zivanovic
Ukoliko trazite iskljucivo porfesionalan i odgovoran odnos prema zamrzivacima, onda je u svakom slucaju defitivno najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
E sad, veliko je pitanje sta se u ovom slucaju podrazumeva pod velikim iskustvom. U svakom slucaju, veliko iskustvo znaci veliku odgovornost ali i veliku efikasnost u radu. Zbog toga je definitivno potrebno da odmah budete spremni da za ruke platite nekoliko hiljada dinara.
Marko Petrovic
Po pitanju servisa zamrzivaca, najbolje resenje za vas je u svakom slucaju da posetite neko provereno mesto koje ima veliko iskustvo u radu u ovoj oblasti.
Dusan Markovic
I ja sam cuo za servis Filibor. Komsinica moja je pre par nedelja imala probelm sa zamrzivacem. odlucila je da kontaktira taj servis i stvarno su dosli u rekordnom roku i odmah su otklonili problem. Tako da joj nije propalo meso.
Petar Jankovic
Kvalitetan servis zamrzivaca moze da se uradi na nekoliko mesta u Beogradu. Moj prijatelj je do sada redovan servis radio u Filibor D.L. i bio je veoma zadovoljan brzinom u radu i zahtevanom cenom.