Kontakt podaci za vašu firmu

Mišić profesional servis i prodaja bele tehnike

  • 2
5.0 | 3 ocena
Opremite Vaš dom ili ugostiteljski objekat najkvalitetnijim aparatima vodećih brendova, posetite firmu Mišić iz Kragujevca. Ako pak postoji problem u radu Vašeg uređaja, na raspolaganju su usluge našeg profesionalnog servisa. ...
Pročitaj više
Zmaj Jovina 1/3
Kragujevac
Vaš pouzdan i siguran servis bele tehnike, klima uređaja i kućnih aparata....
Pročitaj više
Potporučnika Govedarice 5
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zorica Simic
Kvalitetan servis zamrzivaca moze da se uradi na nekoliko mesta u Beogradu. Moj prijatelj je do sada redovan servis radio u Filibor D.L. i bio je veoma zadovoljan brzinom u radu i zahtevanom cenom.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete servis zamrzivaca je nesto sto pre ili kasnije sigurno da mora da kosta. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
Marina Zivkovic
Po meni je ovo u svakom slucaju i vise nego odlican servis. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
problem je u tome sto sve ovo mora da se plati.
Jovana Milinkovic
Sto se ovog servisa tice, kvalitet je pre ili kasnije uvek bio nesto sot je moglo i trebalo da dodje do izrazaja.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, svaki servis zamrzivaca je nesot sto zlata vredi ukoliko majstor moze brzo da ga uradi.
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje da kako god da okrenete, da ovo treba da bude servis u koji cete moci da imate puno poverenje.
Milen Jovanovic
Sto se tice ovog servisa, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Simona Vucinic
Moje je licno misljenje da svaki servis zamrzivaca ukoliko je vec dobar zasluzuje onda dobro i da se plati.
Filip Milutinovic
Mogu samo da kazem da je sto se tice ovog servisa, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se orpedelite za kvalitet. U suprotnom slucaju se sigurno necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Licno mislim da je po pitanju servisa zamrzivaca, samo potrebno da se odlucite za kalitet, ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ako mene licno pitate, svaki kvalitetan servis zamrzivaca mor ai popirlicno da kosta. Nema nista bez para.
Todor Markovic
Naravno da je i visenego suvisno reci da je potrebno i da se zamrzivaci veoma cesto odravaju kako bi bili dobri i kvalitetni.
Nikolina Pantelic
Po pitanju veoma kvalitetnog servisa zamrzivaca, idealno bi bilo kada biste odlucili da posetite servis Aries u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Po pitanju servis zamrzivaca i ja trazim jeda kvalitetan odnos prema radu i profesionalan odnosn. Pre svega, zelim tacno da znam gde mi ide novac.
Janko Zivanovic
Ukoliko trazite iskljucivo porfesionalan i odgovoran odnos prema zamrzivacima, onda je u svakom slucaju defitivno najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
E sad, veliko je pitanje sta se u ovom slucaju podrazumeva pod velikim iskustvom. U svakom slucaju, veliko iskustvo znaci veliku odgovornost ali i veliku efikasnost u radu. Zbog toga je definitivno potrebno da odmah budete spremni da za ruke platite nekoliko hiljada dinara.
Marko Petrovic
Po pitanju servisa zamrzivaca, najbolje resenje za vas je u svakom slucaju da posetite neko provereno mesto koje ima veliko iskustvo u radu u ovoj oblasti.
Dusan Markovic
I ja sam cuo za servis Filibor. Komsinica moja je pre par nedelja imala probelm sa zamrzivacem. odlucila je da kontaktira taj servis i stvarno su dosli u rekordnom roku i odmah su otklonili problem. Tako da joj nije propalo meso.
Petar Jankovic
Kvalitetan servis zamrzivaca moze da se uradi na nekoliko mesta u Beogradu. Moj prijatelj je do sada redovan servis radio u Filibor D.L. i bio je veoma zadovoljan brzinom u radu i zahtevanom cenom.