Dodaj firmu

Boscal servis alata

Servis alata Boscal nalazi se u naselju Medaković. Specijalizovan je za Bosch, Makita, Hilti, Wurth alate koje servisira više od 26 godina
Pročitaj više

Cvetanova Ćuprija 173g
Zvezdara, Beograd

Feniks Elektro servis alata

Servis radnih, električnih i baterijskih alata. Servis ručnih alata i mašina svih poznatih brendova u Beogradu
Pročitaj više

Save Ristića 34
Voždovac, Beograd

Servis alata Elektro servis SIZ

Bilo da Vam je potrebno viklovanje elektromotora ili popravka različitih tipova ručnog alata, Elektro servis SIZ je prava adresa. Važno je naglasiti da se popravke vrše isključivo u servisu, a po potrebi postoji i mogućnost izlaska na teren
Pročitaj više

Zrenjaninski put 74
Borča, Beograd

Servis alata Generator elektro servis

Servis i viklovanje električnih mašina: rotora, statora, električnog ručnog alata
Pročitaj više

Železnička 55b
Zemun, Beograd

Servis alata Elektro servis Pavlovic

Elektro servis "Pavlović" nalazi se u ulici Ivana Milutinovića broj 52. Osnovna delatnost našeg elektro servisa ogleda se u viklovanju svih vrsta elektro motora i popravci najrazličitijih alata za amatere i profesionalce.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 52
Borča, Beograd

Servis alata TOP MOTOR

Servis elektro mehanike "Top motor" nalazi se na uglu Požeške ulice broj 105 i Tršćanske broj 2, na Banovom brdu. Domen usluga ovog servisa ogleda se u viklovanju elektromotora svih vrsta
Pročitaj više

Požeška 105
Čukarica, Beograd

Servis alata Smart Elektrik

Elektro servis Smart Elektrik garantuje savršenu formu i rad Vaših mašina u svakom trenutku. Primarna delatnost našeg servisa je viklovanje i remont svih vrsta elektromotora, pumpi i ventilatora za klima uređaje. Terenska služba dostupna do 22h
Pročitaj više

Svetosavska 9g, Ritopek
Grocka, Beograd

Alati se koriste svakodnevno, u firmama kao i kod kuće, pri raznim popravkama, pa je i njima neophodan servis alata. Međutim, iako alatom popravljamo ili pravimo nešto, isto tako može da se dogodi da i tom alatu zatreba popravka. Tada je veoma važno da znamo kome da se obratimo.

Servis pneumatskih alata

Na tržištu postoje firme čija je delatnost servisiranje raznih vrsta alata. Tako to može da bude servis pneumatskih alata, raznog ručnog alata, hidraulinih, električnin, industrijskih, građevinskih alata...

Servis ručnih alata

Ručni alat često se koristi kod mnogobrojnih radova, i desiće se ponekad da morate da ga odnesete u servis. Mnoge ljude zanima cena, ali je nju moguće saznati tek kada majstor pogleda o čemu se tačno radi.

Servis kućnih alata

Kuća uvek zahteva niz popravki, tako da ne možemo bez čekića, klješta, bušilice, brusilice i mnogo toga još. Postoje ljudi koji su sami svoji majstori, pa imaju čitav set raznog alata. Međutim, ako zatreba popravljanje, onda je  potrebno da se obrate firmama koje su oglašene na ovoj stranici koju upravo čitate.

Servis hidrauličnih alata

Servisi obično nude objedinjen set usluga i to na jednom mestu, što mnogo znači, jer ne morate da lutate. Vrše se popravke svih vrsta alata, profesionalnih i onih koji su amaterski.

Servis električnih alata

U električne alate spada bušilica, na primer. Jasno je da ne možemo sami da popravimo ako nam se ona pokvari, jer ne znamo ni  zbog čega ne radi. Zbog toga je jedina prava odluka da pokvarenu bušilicu odnesemo u servis, da je majstor otvori, pogleda, ustanovi u čemu je kvar.

Servis industrijskih alata

Kada majstor vidi o čemu se radi, tada će odlučiti da li će popravljati alat na licu mesta, ili će morati da zameni neki deo. Dobro je da se odmah javite majstoru kada primetite da sa vašim alatom nešto nije u redu, jer tada sprečavate da šteta bude još veća.

Servis građevinskih alata

Kada je kvar veći, posebno kod profesionalnih alata, tada i popravka više košta a pri tome, može da se dogodi da proces rada pretrpi zastoj. Najbolje će biti da kod svake promene u radu alata odnesete isti u servis, da se vidi da li je sve u redu.

Servis alata cena

Cena servisiranja alata zavisi od više faktora. Prvi faktor je koji kvar je u pitanju, a drugi, da li će se samo raditi popravka ili će da se zameni neki deo. Naravno, stavljaju se samo originalni delovi koji poseduju garanciju, tako da ne morate da brinete da li je vaš alat siguran za upotrebu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane