Dodaj firmu

Treba vam servis bežičnih telefona? Možda se može reći da su bežični telefoni neka vrsta preteče mobilnih telefona. Jer, mogli smo da se šetamo kroz kuću i razgovaramo, nismo bili vezani žicom ili kablom. Veoma je frustrirajuć osećaj kada pričate uz pomoć fiksnog telefona, pa prebacite slušalicu iz jedne ruke u drugu, a kabal vam se obmota oko glave.

Na neki način, bežični telefoni su uveli mini-revoluciju svojom pojavom. Postali su tada jako popularni, a posebno je bilo zanimljivo što imaju ekran na kome se očitavao broj korisnika koji poziva, takozvani caller ID. Pri tome taj ekran je znao da zasvetli prilikom poziva, što je sve izdvajalo bežične telefone od klasičnih fiksnih uređaja.

Popravka bežičnih telefona

Vremenom, kako je tehnika napredovala velikom brzinom, iz dana u dan, tako su se i bežični telefoni menjali, postajući sve savremeniji i moderniji, sa mnoštvom novih i praktičnih funkcija.

Ipak, ma koliko dobar i kvalitetan uređaj da imate i sa savršenim performansama, njemu se može desiti kvar. Jer, mašina kao mašina, kako god moćna bila, ipak je samo uređaj koji u nekom trenutku obično završi kod svog čika doktora, to jest servisera.

Upravo zbog toga što tehnika napreduje vrtoglavom brzinom, profesionalni serviseri se redovno stručno usavršavaju, prateći razne seminare, da bi bili u toku sa modernim svetskim trendovima. Iz tog razloga, budite sigurni da kada im prepustite u ruke svoj bežični telefon, da će on biti „izlečen“ na najbolji mogući način.

Servis bežičnih telefona – iskustva

Naravno, telefon nam je potreban svakoga dana. Zbog toga, nužna je veoma brza reakcija, odnosno, popravka. Možete „pacijenta“ doneti u servis, a isto tako serviseri mogu doći i na vašu adresu, ako želite. 

Bežični telefon će biti pregledan, biće mu dijagnostikovan kvar i uskoro će biti popravljen, možda zamenom nekog rezervnog dela. Veoma je važno znati da ovlašćeni servisi koriste isključivo delove koji su originalni. 

Na izvršene usluge i ugrađen deo, vi ćete dobiti garanciju. Smisao korišćenja originalnih delova, upravo je u tome da se produži životni vek vašem bežičnom telefonu, te da on radi bez ikakvih smetnji.

Ako bi bili ugrađeni delovi koji nisu originalni, odnosno jeftini delovi sumnjivog porekla, takva popravka bi vas koštala manje u startu, ali mnogo više kroz vreme. To kažemo iz razloga jer bi vam se uređaj verovatno vrlo brzo ponovo pokvario, a vi nikada ne biste bili spokojni kada znate da u svom telefonu imate delove sumnjivog kvaliteta.

Servis Panasonic bežičnih telefona

Bez obzira da li imate Panasonic bežični telefon novije ili starije generacije, serviseri će efikasno i brzo sanirati svaki kvar. Oni su u mogućnosti da ponude originalni Panasonic repro materijal, kao i dodatni pribor po najpovoljnijim cenama.

Ukoliko vam je potrebna baterija za bežični telefon, takođe se možete osloniti na originalne rezervne delove. Svi znamo koliko loša baterija zna da smanji kvalitet naših razgovora, jer se neretko dešava da ne čujemo dobro sagovornika ili da on ne razume nas, pa je nužno izvršiti zamenu stare i dotrajale baterije novom.

Iako su mobilni telefoni ušli u sve pore života, bežični telefoni nisu izgubili trku, veliki broj ljudi ih rado koristi, iz razloga što su veoma praktični, pa verujemo da će još dugi niz godina biti u svakodnevnoj kućnoj i poslovnoj upotrebi. 

Servis bežičnih telefona – cena:

Cena usluge popravke bežičnog telefona, zavisi od prirode kvara. Može se kretati od 500-1000 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane