Snimanje zuba Roorto 3D Digital

Bulevar oslobođenja 63a

Pružamo sve usluge snimanja zuba: digitalni ortopan, 3D snimanje zuba (CT/skener obe vilice), pojedinačni snimak zuba, snimak sinusa, snimak trećeg krajnika
Pročitaj više

3Dent Beograd

Ustanička 170V

3Dent nalazi se na Voždovcu u T. C Interex. Bavi se uslugom digitalnog snimanja zuba, 3D snimkom, izradom ortopana, kao i izradom dentalnog radiograma.
Pročitaj više

Belville Orto Centar

Jurija Gagarina 14n, lok 2 (objekat Đurđevak)

Belville Orto Centar raspolaže najsavremenijim uređajem visoke tehnologije za snimanje vilice, sinusa, TM zglobova kao i pojedinačno snimanje zuba. 30 programa snimanja, 50% manje zračenje...
Pročitaj više

Radiologija dr Ognjen Stankov

Put za Ovču 21

Savremeno opremljeni rendgen kabinet “Dr Ognjen Stankov” nalazi se u Borči i pruža najmodernije usluge snimanja zuba
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radiologija
Pitaj firme

Duka Dent orto centar

Bulevar Zorana Djindjica 106/5

Duka Dent Orto Centar nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši snimanje zuba, rendgen glave, šake, sinusa

Dedentika - snimanje zuba i digitalni ortopan

Ratka Mitrovića 75d

Dedentika digital omogućava precizno snimanje zuba i kostiju lobanje primenom savremenog digitalnog ortopana, uz minimalno zračenje pacijenata. Ova metoda je potpuno bezbedna za pacijente svih starosnih dobi, a snimci su gotovi za svega nek...

Euromedik poliklinika Slavija 2

Alekse Nenadovića 8

Poliklinika Euromedik Banovo brdo omogućiće Vam da bez čekanja obavite kvalitetne preglede i dijagnostiku specijalista iz oblasti koje su Vam potrebne.

Digitalni ortopan i snimanje zuba MC

Mirijevski bulevar 41ž

Ukoliko imate potrebu da snimite Vaše zube, uradite to brzo i kvalitetno u kabinetu digitalni ortopan MC u Beogradu. Za snimanje zuba koristimo digitalnu opremu najnovije generacije, što garantuje vrhunski kvalitet snimka i minimalnu dozu zr...

Balkan Medic Radiologija

Rige od Fere 22

U samom centru grada, na uglu ulica Rige od Fere i Strahinjića Bana, nalazi se Balkan Medic dijagnostički centar – centar dobrog zdravlja. Na odeljenju radiologije snimamo pacijente po zahtevu i po uputu drugih lekara različitih specijalnost...

Gracia Medika - Radiologija

Koče Popovića 7

“Gracia Medika” raspolaže kompletnim radiološkim pregledima, ultrazvuk i dopler krvnih sudova radi bolje dijagnostike i lečenja bolesti.

OrtoDent 3D Digital Zvezdara

OrtoDent 3D Digital Zvezdara je nastao iz potrebe za sprovođenje bezbedne i precizne stomatološke radiologije. Pored iskustva i dugogodišnjeg rada otvorili smo još jedan centar na granici između dve Beogradske opštine Vračar i Zvezdara.

C ORTHOPAN DENTAL CENTER

C orthopan je vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Srbiji. Najviši standard kvaliteta, najnovije tehnologije, visoka profesionalnost. AKCIJA MESECA MAJ-a: 3D CONE BEAM SNIMCI PO CENI OD 4000 din.

Radiološka ordinacija Millenium Medic

Radiološka ordinacija Millenium Medic nalazimo se u ulici Molerova 11 na opštini Vračar. Opremljeni smo savremenim aparatima koji nam omugućavaju tačne i brze dijagnoze bolesti.

Rendgenološka ordinacija Morita

Rendgenološka ordinacija Morita nalazi se u centru Beograda u ulici Francuska 25. U našoj ordinaciji možete uraditi sva potrebna snimanja zuba.

Rendgenološka ordinacija Dental Oral Centar

Rendgenološka ordinacija Dental Oral Centar nalazi se u ulici Trstenjakova 3 na Rakovici. Opremljeni smo sa najsavremenijim digitalnim ortopan aparatim.

Rendgenološka ordinacija Dr Stefan

Rendgenološka ordinacija Dr Stefan nalazi se u ulici Borivoja Stevanovića 5 na teritoriji opštine Voždovac. Za Vas i Vašu porodicu, nudimo kompletnu stomatološku zaštitu.

Rendgenološka ordinacija Medicor

Rendgenološka ordinacija Medicor nalazi se u ulici Bulevar umetnosti 15 na Novom Beogradu. Uža specijalnost ove ordinacije je dijagnostika.

Rendgenološka ordinacija MR Čukarica

Rendgenološka ordinacija MR Čukarica nalazi se u ulici Vodovodska 124, na teritoriji opštine Čukarica. Pružamo kompletnu dijagnostiku na jednom mestu, sve u jednom danu i bez čekanja.

Rendgenološka ordinacija Dobrić

Rendgenološka ordinacija Dobrić nalazi se na teritoriji opštine Zemun, ulica Prilaz 16. Naša privatna klinika ima savremenu kabinet za dijagnostiku i iskusne doktore.

Rendgenološka ordinacija R.M.D

Rendgenološka ordinacija R. M. D nalazi se u samom centru Beograda u ulici Rige od Fere 22. Ordinacija je opremljena savremnim i najnovijim aparatima za dijagnostiku.

Rendgenološka ordinacija Centar

Rendgenološka ordinacija Centar nalazi se u ulici Balkanska 10, na teritoriji opštine Stari grad. Pružamo najmodernije usluge snimanja zuba uključujući i najnovije 3D snimanje zuba.

Rendgenološka ordinacija X ray team

Rendgenološka ordinacija X ray team nalazi se u ulici Kumodraška 12 na Voždovcu. Pružamo vrhunsku medicinsku dijagnostiku i na taj način opravdavamo Vaše poverenje.

Rendgenološka ordinacija Zemunikum orto

Rendgenološka ordinacija Zemunikum orto nalai se u ulici Bežanijska 38 u Zemunu. Moderno opremljena ordinacija u svom radu koristi najsavremenije uređaje.

Rendgenološka ordinacija Radojković

Rendgenološka ordinacija Radojković nalazi se na Vračaru u ulici Južni Bulevar 27. U spoju vrhunske tehnologije i našeg dugogodišnjeg iskstva kao rezultat dobijamo vrhunske snimke.

Rendgenološka ordinacija Bel Medic

Rendgenološka ordinacija Bel Medic nalazimo se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Koste Jovanovića 87. Opremljeni smo najsavremenijim aparatima za dijagnostičke preglede.

Rendgenološka ordinacija Cerec centar

Rendgenološka ordinacija Cerec centar nalazi se u ulici Jove Ilića 32 na opštini Voždovac. Upoznajte sve pogodnosti profesionalne brige o zdravlju Vaših zuba.

Rendgenološka ordinacija Dr Ristić

Rendgenološka ordinacija Dr Ristić nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. U zavisnosti od Vaših potreba u mogućnosti smo da obavimo svu potrebnu radiološku dijagnostiku.

Rendgenološka ordinacija Dr Kostić

Rendgenološka ordinacija Dr Kostić nalazi se u Zemunu u ulici Ohridska 3. Savremni stomatološki centar sa najnovijim aparatima za digitalno snimanje zuba.

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
21.11.2020 20:28

Profesionalna usluga i izuzetno ljubazno osoblje.

Balkan Medic Radiologija
Neregistrovan korisnik
04.11.2020 14:49

Najbolji orto centar

Duka Dent orto centar
Neregistrovan korisnik
08.05.2020 23:47

Sjajni, profesionalni, ljubazni i efikasni. Sve preporuke !

3Dent Beograd
Neregistrovan korisnik
06.05.2020 00:44

Profesionalno

3Dent Beograd
Neregistrovan korisnik
05.05.2020 18:45

Maksimalno profesionalni I pedantni. Za svaku pohvalu I preporuku.

3Dent Beograd
Neregistrovan korisnik
05.05.2020 17:12

Maksimalno profesionalno

3Dent Beograd
Neregistrovan korisnik
17.04.2020 12:07

Radi i u vreme vanrednog stanja.

Radiološka ordinacija Dr Konjović
Neregistrovan korisnik
24.09.2019 11:02

Najbolji su. Izuzetno ljubazni, snimci odlicni kako kaze doktor, svaka preporuka

Rendgenološka ordinacija ProMax
Marija Božić
30.04.2018 06:26

Može li kod vas da se snimi stopalo?

Radiološka ordinacija Meliorvita
Iva Markovic
27.06.2017 12:01

Rendgen snimanje zuba u njihovoj ordinaciji odvija se brzo i efikasno,bez stresnog iskustva po pacijente.Snimanje zuba obavlja se bez zakazivanja termina.Sve pohvale za strucno osoblje.

Belville Orto Centar
Kristina Milosevic
26.06.2017 12:08

Digitalni ortopan danas predstavlja najkorisnije dijagnosticko pomagalo u stomatologiji,i uobicajena praksa je da doktor zatrazi jedan ovakav snimak pre bilo koje intervencije.Najnize cene ortopanskog snimanja.

Snimanje zuba Roorto 3D Digital
Maja Matic
26.06.2017 11:58

U ovom centru mozete dobiti kompletnu tehnicku podrsku prilikom koriscenja 3D programa,naravno besplatno.Za snimanje nije potrebno zakazati tremin jer su otvoreni svakog radnog dana od osam do dvadeset casova.

C ORTHOPAN DENTAL CENTER
Milos Topalovic
03.04.2017 10:21

Digitalni ortopan je jedan od najzastupljenijih metoda u stomatoloskoj rendgen dijagnostici i koristi se u svim oblastima stomatologije.Ova metoda predstavlja panoramsko oslikavanje svih zuba,gornje i donje vilice,vilicnih zglobova i maksilarnih sinusa.

Dental diagnostic
Sandra Marinkovic
02.04.2017 10:41

Snimanja vrse skolovani strucnjaci iz oblasti medicinske radiologije sa dugogodisnjim iskustvom,koji neguju poverenje svojih dragih pacijenata.Opremljeni su najsavremenijim digitalnim uredjajima vodece svetske kompanije u dentalnoj radiologiji.

C ORTHOPAN DENTAL CENTER
Zarko Manic
02.04.2017 10:38

Dedentika snimanje zuba vrsi se primenom najsavremenijeg digitalnog ortopana koji omogucava panoramsko oslikavanje svih zuba,gornje i donje vilice,temporomandibularnih zglobova i maksilarnih sinusa.

Dedentika - snimanje zuba i digitalni ortopan
Maja Matic
29.12.2016 12:20

Rendgen kicme ovaj strucnim tim lekara preporucuje kod bolova u donjem delu ledja, bolova u vratnoj kicmi,okostavanja,povrede kicmenog stuba,osteporoze,snimanje onkoloskih pacijenata za konzilijum.

Euromedik radiologija
Kristina Milosevic
29.12.2016 12:14

Rendgen glave,rendgen sake,rendgen zuba.Savremeno opremljen centar,poseduje svu neophodnu medicinsku opremu i aparate za pre svega bezbedne preglede,koji ne narusavaju zdravlje pacijenata,s jedne strane i daju detaljan uvid u njihovo zdravstveno stanje s druge strane.

Duka Dent orto centar
Ilija Radovic
29.12.2016 12:11

U sklopu centra Dental Diagnostic nalazi se najsavremeniji digitalni ortopan koji omogucava digitalno snimanje zuba i digitalni ortopan u hd i ultra hd rezoluciji.Savremena ordinacija,sve preporuke.

Dental diagnostic
Andrija Atanaskovic
21.06.2016 12:57

Najpouzdanija i najpovoljnija usluga snimanja zuba sofisticiran opremom.Snimak zuba precizno pokazuje gde se nalaze vasi problemi i na taj nacin se mogu trajno ukloniti.Sve pohvale i preporuke.

Belville Orto Centar
Milos Topalovic
21.06.2016 12:54

Najpouzdanije snimanje zuba,sinusa i treceg krajnika.Snimanje se vrsi najsavremenijim,najmodernijim i najkvalitetnijim tri d uredjajima.Prijatan ambijent i ljubazno osoblje.Sve preporuke.

Snimanje zuba Roorto 3D Digital
Ana Milosavljevic
21.06.2016 01:04

Digitalno snimanje zuba ja najpreciznija dijagnostika kad je stomatologija u pitanju.Ovde na jednom mestu dobijate snimak zuba a zatim intervenciju iz oblasti protetike,oralne hirurgije i implantologije.

Radiologija dr Ognjen Stankov
Miljan Radojičić
11.09.2015 04:33

Koliko košta snimanje donje vilice?

Snimanje zuba Roorto 3D Digital
Nenad Siljegovic
06.02.2015 06:36

Od svega navedenog,snimaju samo zube...?

Duka Dent orto centar
Miroslav N.
15.07.2013 11:30

Interesuje me da li Duka orta centar radi snimanje donje vilice ? Posto sam zadobio udarac u predelu bradu, tj donje vilice pa osecam vec duze od 7 dana blagu bol, sve sam se nadao da ce posle par dana proci ali jos uvek osecam. Zato ne znam da li je potrebno to snimati i ako jeste da li to moze ukviru vaseg orto centra ? Hvala unapred

Duka Dent orto centar
Sinisa
25.11.2012 10:06

Posedujem firmu "Steelrenewal" za otkup sekundarnih sirovina. INTERESUJU ME RENGEN FILMOVI (SNIMCI) koje otkupljujem..... cena je 70din/kg Sinisa 061/6514851

Duka Dent orto centar
Milja Scepanovic
10.12.2011 07:56

brzi,efikasni....

Stomatoloski rendgen centar Planmeca
Idi na vrh strane