Dodaj firmu

OrtoDent 3D Digital Zvezdara

OrtoDent 3D Digital Zvezdara je nastao iz potrebe za sprovođenje bezbedne i precizne stomatološke radiologije. Pored iskustva i dugogodišnjeg rada otvorili smo još jedan centar na granici između dve Beogradske opštine Vračar i Zvezdara.
Pročitaj više

Vojvode Šupljikca 37
Zvezdara, Beograd

Rendgenološka ordinacija Eurodijagnostika

Rendgenološka ordinacija Eurodijagnostika nalazi se na Zvezdari u ulici Čingrijina 16. Tu smo za Vas da pružimo najkompletniju i najbržu dijagnostiku kao preduslov uspešnog lečenja.
Pročitaj više

Čingrijina 16
Zvezdara, Beograd

Rendgenološka ordinacija Multimedic

Rendgenološka ordinacija Multimedic nalazi se u ulici Žička 11 na Zvezdari. Pored brojnih pregleda kod nas možete odraditi kompletnu dijagnostiku.
Pročitaj više

Žička 11
Zvezdara, Beograd

Radiološka ordinacija Labomedica

Radiološka ordinacija Labomedica nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Bulevar kralja Aleksandra 193a. Ukoliko vam je potrebana precizna dijagnostika na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 193a
Zvezdara, Beograd

Radiološka ordinacija Medicus In

Radiološka ordinacija Medicus In nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Majke Kujundzica 5. Pružamo vam mogućnost svih dijagnostičkih pregleda.
Pročitaj više

Majke Kujundzica 5
Zvezdara, Beograd

Radiološka ordinacija Doppler medic

Radiološka ordinacija Doppler medic nalazi se u naselju Mirijevo u ulici Miroslava Jovanovića 22. Ultrzvučni pregledi se obavljaju pre nego što počne lečenje ili kao kontrolni pregledi.
Pročitaj više

Miroslava Jovanovića 22
Zvezdara, Beograd

Bulevar 3D rendgen zuba

Centar za digitalno snimanje zuba BULEVAR 3D vrši sve vrste snimanja upotrebom tehnološki najnaprednije opreme koja omogućava snimke visokog kvaliteta, uz minimalno zračenje. Svi snimci su dostupni odmah nakon snimanja na filmu, CD-u ili e-...
Pročitaj više

Jedrenska 4
Zvezdara, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane