Snimanje zuba Roorto 3D Digital

Bulevar oslobođenja 63a

Pružamo sve usluge snimanja zuba: digitalni ortopan, 3D snimanje zuba (CT/skener obe vilice), pojedinačni snimak zuba, snimak sinusa, snimak trećeg krajnika
Pročitaj više

Euromedik poliklinika Slavija 2

Alekse Nenadovića 8

Poliklinika Euromedik Banovo brdo omogućiće Vam da bez čekanja obavite kvalitetne preglede i dijagnostiku specijalista iz oblasti koje su Vam potrebne.
Pročitaj više

Radiološka ordinacija Millenium Medic

Radiološka ordinacija Millenium Medic nalazimo se u ulici Molerova 11 na opštini Vračar. Opremljeni smo savremenim aparatima koji nam omugućavaju tačne i brze dijagnoze bolesti.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radiologija
Pitaj firme

Rendgenološka ordinacija Radojković

Rendgenološka ordinacija Radojković nalazi se na Vračaru u ulici Južni Bulevar 27. U spoju vrhunske tehnologije i našeg dugogodišnjeg iskstva kao rezultat dobijamo vrhunske snimke.

Rendgenološka ordinacija Panacea

Rendgenološka ordinacija Panacea nalazi se na Vračaru u ulici Bojanska 5. U ustanovi rade stručnjaci koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim aparatima.

Radiološka ordinacija Cranex

Radiološka ordinacija Cranex nalazi se u ulici Vojvode Dragomira 10 na teritoriji Vračara. U okviru naše ordinacije bez čekanja možete obaviti sve vrste radioloških pregleda.

Radiološka ordinacija Soldo Medicina

Radiološka ordinacija Soldo Medicina nalazi se u ulici Generala Horvatovića 28, u opštini Vračar. Naša ordinacija pruža najkompletniju i najbržu dijagnostiku.

Radiološka ordinacija Hram

Radiološka ordinacija Hram nalazi se u Skerlićevoj ulici 22 u blizini Hrama Svetog Save. Ordinacija za radiološku dijagnostiku sa dugogodišnjom tradicijom.

Radiološka ordinacija Esculap

Radiološka ordinacija Esculap nalazi se na Vračaru u ulici Mišarska 1. Opremljeni smo najmodernijim dijagnostičkim aparatima i u mogućnosti smo da obavimo svu radiološku dijagnostiku.

Rendgenološka ordinacija ProMax

Rendgenološka ordinacija ProMax nalazi se u Njegoševoj ulici broj 38, na Vračaru. Specijalizovani smo za digitalnu dento-maksilofacijalnu radiološku dijagnostiku.

Rendgenološka ordinacija Dental Hygia

Rendgenološka ordinacija Dental Hygia se nalazi u samom srcu Vračara na adresi Kičevska 12. Stomatološka ordinacija sa savremenim redgen aparatom.

OrtoDent 3D Digital Crveni krst

OrtoDent 3D Digital je jedan od lidera u pružanju usluge u oblasti snimanja zuba i vilica koji u svom sastavu ima 6 moderno opremljenih centara. Primenom najsavremenije digitalne tehnologije snimanja zuba I vilica, OrtoDent 3D Digital Crven...

Idi na vrh strane