Rendgenološka ordinacija Dobrić

Rendgenološka ordinacija Dobrić nalazi se na teritoriji opštine Zemun, ulica Prilaz 16. Naša privatna klinika ima savremenu kabinet za dijagnostiku i iskusne doktore.
Pročitaj više

Rendgenološka ordinacija Zemunikum orto

Rendgenološka ordinacija Zemunikum orto nalai se u ulici Bežanijska 38 u Zemunu. Moderno opremljena ordinacija u svom radu koristi najsavremenije uređaje.
Pročitaj više

Rendgenološka ordinacija Dr Kostić

Rendgenološka ordinacija Dr Kostić nalazi se u Zemunu u ulici Ohridska 3. Savremni stomatološki centar sa najnovijim aparatima za digitalno snimanje zuba.
Pročitaj više

Rendgenološka ordinacija Stefadent

Rendgenološka ordinacija Stefadent nalazi se u Zemunu u ulici Radoja Dakića 17. Stomatološka ordinacija sa savremenim redgen kabinetom.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radiologija
Pitaj firme

Rendgenološka ordinacija Orto Centar

Rendgenološka ordinacija Orto Centar nalazimo se u Zemunu na Trgu Branka Radičevića 4. U prijatnom ambijentu pružamo Vam kvalitetnu i brzu uslugu.

Radiološka ordinacija Dr Konjović

Radiološka ordinacija Dr Konjović nalazi se u Zemunu u ulici Stevana Markovića 2. Naša ordinacija obavlja sve vrste dijagnostičkih pregleda i analiza.

Radiologija Dijagnostički centar Zemun

Radiologija Dijagnostički centar Zemun nalazi se se na teritoriji opštine Zemun u ulici Vrtlarska 55. Moderno opremljen dijagnostički centar.

Radiologija Park Medica

Radiologija Park Medica nalazimo se u Zemunu u ulici Vrtlarska 5 u blizini Zemunske bolnice. Obavljamo sve vrste ultrazvučne dijagnostike na savremenim aparatima.

Idi na vrh strane