Dedentika - snimanje zuba i digitalni ortopan

Ratka Mitrovića 75d

Dedentika digital omogućava precizno snimanje zuba i kostiju lobanje primenom savremenog digitalnog ortopana, uz minimalno zračenje pacijenata. Ova metoda je potpuno bezbedna za pacijente svih starosnih dobi, a snimci su gotovi za svega nek...
Pročitaj više

Rendgenološka ordinacija MR Čukarica

Rendgenološka ordinacija MR Čukarica nalazi se u ulici Vodovodska 124, na teritoriji opštine Čukarica. Pružamo kompletnu dijagnostiku na jednom mestu, sve u jednom danu i bez čekanja.
Pročitaj više

Rendgenološka ordinacija Radent

Rendgenološka ordinacija Radent nalazi se u ulici Požeška 150a, na Banovom brdu. Opremljeni smo najsavremenijim digitalnim uređajima u dentalnoj radiologiji.
Pročitaj više

Radiološka ordinacija Pulmonova

Radiološka ordinacija Pulmonova nalazi se u ulici Đorđa Stojkovića 21 na teritoriji Čukarice. Osnovna delatnost ordinacije je dijagnostika i lečenje bolesti pluća.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radiologija
Pitaj firme

Radiološka ordinacija Divina

Radiološka ordinacija Divina nalazi se na Banovom Brdu u ulici Nikolaja Gogolja 23. Naša lekarska ordinacija pruža usluge svih vrsta dijagnostičkih pregleda.

OrtoDent 3D Digital Banovo brdo

OrtoDent 3D Digital Banovo brdo pruža kvalitetnu i brzu rendgen dijagnostiku dento-maksilofacijalne regije. U prijatnom ambijentu našeg centra , kao I na još 5 lokacija, nudimo 2D i 3D snimanje zuba upotrebom najnovije tehnologije koja gara...

Idi na vrh strane