Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Optički nišani
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Optički nišani

Lov važi za sport za koji je potrebno dobro i kvalitetno se opremiti, tako da ćemo se u ovom tekstu pozabaviti optičkim nišanima.

optički nišani

 

Moći ćete da pročitate o čemu se zapravo radi, koja im je namena, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama i slično.

Za šta se koriste optički nišani?

Popularne serije optičkih nišana često prevazilaze karakteristike najskupljih optika na svetu. Za to postoji puno razloga kao što je svetleća končanica koja je namenjena za gađanje u svih jedanaest nivoa osvetljenosti, što bi drugačije rečeno značilo – u svim uslovima.

Pri proizvodnji, koristi se Zero-Tolerance Technology, što bi značilo da se teži smanjenju nulte tačke unutar okvira. To se radi da bi se osigurala tačka integriteta zbog uticaja vetra, paralaksa kroz ceo opseg zuma i fokus.

Ovaj model optičkog nišana ima povećanu otpornost na koroziju i ogrebotine i to čak do četiri puta. To bi značilo da je proizvod pokriven slojem zaštite koji je tri puta deblji, a metalne komponente su zastupljene stoprocentno.

optički nišani cena

 

Kvalitetni optički nišani umesto aluminijuma koriste mesing, što omogućava daleko veću preciznost, kao i konzistentne performanse. Kaljeni čelik se koristi pri izradi podešavajućih prstenova i daljinca, što sve osigurava optičkom nišanu mnogo duži vek trajanja i upotrebe.

Aero aluminijum se koristi za pravljenje jednodelne cevi, i ona poseduje visoku zateznu čvrstinu. Ova cev je vodootporna i izdržava velike vibracije i oštre trzaje.

Optički nišani – iskustva

Sočiva vam omogućavaju jasnoću i dobru osvetljenost, čak i kada je svetlost veoma loša. Pri tome imate sasvim prirodne boje, kao i odličan kontrast.

Prilikom izrade kvalitetnih optičkih nišana, koristi se sofisticirana tehnologija, visoko kvalitetni materijali, tako da možete da dobijete garanciju koja iznosi čak i deset godina. Ipak, o ovom delu predlažemo da se dodatno raspitate kod odbrane prodavnice lovačke opreme.

Optički nišani – prodaja

Verovatno imate dosta dodatnih pitanja koja želite da postavite, a ljubazno i stručno osoblje odabrane radnje će vam rado izaći u susret sa svojim savetima.

Na fino osmišljenim web prezentacijama, možete da pročitate sve o karakteristikama određenog optičkog nišana, kao i da pogledate slike koje se mogu uvećati. Takođe, proizvod je moguće pogledati iz više uglova.

Pored toga, jasno je naznačena cena, koju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Ako želite da se bavite lovom, tada je vaša dobra odluka da izaberete skuplju opremu, jer ćete istu koristiti dugi niz godina i samo na taj način uživati u svom omiljenom hobiju.

Optički nišani – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za optičke nišane, zavisi pre svega od njihovih karakteristika, i u tom smislu, cene se kreću od 5000 din. pa sve do 155 000 dinara za pojedine modele, najviših performansi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.