Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kamp oprema
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kamp oprema

Ako ste ljubitelj prirode, onda vam se svakako dopada da provedete nekoliko dana daleko od civilizacije, odnosno da kampujete. To je sjajna prilika za savremenog poslovnog čoveka da se oslobodi nagomilanog stresa i da provede vreme družeći se sa prijateljima, koji dele istu strast – šetnje po prirodi, planinarenje, pešačenje, spavanje pod vedrim nebom...

kamp oprema

 

Ipak, da bi ova vaša ekspedicija bila uspešna i da biste se osećali prijatno i ugodno, biće vam neophodna adekvatna kamp oprema.

U našem daljem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o ovoj opremi, gde možete da je nabavite, po kojim cenama i slično.

Šta sve spada u kamp opremu?

Kada kažemo kamp oprema, nekako nam prvo na pamet padne šator, vreća za spavanje, ranac... Naravno, tu je još puno toga, kao što su stolovi, stolice i kreveti za kampovanje, kreveti i fotelje na naduvavanje, oprema za preživljavanje, frižideri i rashladne torbe za kampovanje, plinski šporeti, kremen, luč, pribor za jelo, čeone i druge lampe, kamping aksesoari...

Kamp oprema – prodaja

Da biste videli kompletnu ponudu, nije potrebno da obilazite prodavnice širom grada, već će biti dovoljno da pogledate internet prezentacije firmi koje se bave ovom delatnošću i njihove lepo osmišljene web shop-ove.

U ovim internet prodavnicama, artikli su predstavljeni kroz kratke tekstualne opise i fotografije. To bi značilo da su navedene najvažnije karakteristike i proizvod može da se pogleda iz više uglova i pod uvećanjem.

kamp oprema cene

 

Cena je vidno istaknuta a po potrebi, može se uporediti sa drugim srodnim artiklima. Poručivanje se obavlja na veoma jednostavan način, dodavanjem proizvoda u korpu, a potom obavljate potvrđivanje porudžbine i plaćanje. Plaćanje se vrši putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti. Nakon što se uplata evidentira, dovoljno je oko dva radna dana da izabrana kamp oprema stigne na adresu koju ste naveli za isporuku.

Takođe, ako su vam potrebni dodatni saveti oko izbora kamp opreme, uvek možete da se obratite stručnom i ljubaznom osoblju prodavnice, koje će vam rado izaći u susret.

Kamp oprema – iskustva

Ako duže boravite u prirodi, onda je taj boravak sasvim nezamisliv bez adekvatnog šatora. On vas štiti od kiše, sunca, insekata, ali ćete takođe imati i potrebnu privatnost. Podela šatora se obično obavlja prema tome za koliko osoba je namenjen, a to može biti jedna, dve, tri ili više...

Takođe, i vreće za kampovanje su važan deo opreme. Vreća je zapravo zaštitna torba koja ima patent zatvarač, a njena osnovna namena jeste da vam pruži toplotnu izolaciju. Može se lako dogoditi da je mesto u prirodi na kome spavate tvrdo, vlažno ili hladno, i tada vam preporučujemo da nabavite podlogu za vreću.

Kamp oprema – cene:

Cene vreća za spavanje se kreću u rasponu od 1900 din. pa sve do 14 300 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.