Snajper prodaja lovačke opreme i oružja

5.0 | 2 ocena
Ulica: Masarikova 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.snajper.com

O nama

SNAJPER PRODAJA LOVAČKE OPREME I ORUŽJA

Firma Snajper je dobro poznata adresa za sve poznavaoce oružja, ljubitelje lova i sportskog streljaštva. Sa radom smo počeli sada već davne 1992. godine, a osnovna delatnost firme je prodaja oružja, municije i lovačke opreme na veliko i na malo, u dva objekta u samom centru Beograda.

Preduzeće Snajper može da pohvali bogatim asortimanom koji broji preko 5.500 artikala vodećih svetskih brendova, čiji smo uvoznici: Swarovski, Remington, Colt, SigSauer, Iževski zavod, PTG, Laica, Walther, Strasser, Beretta, Zbrojovka, Muela, Boker, Cold Steel, Pinewood, Negrini...

Bilo da se rekreativno bavite streljaštvom ili jednostavno volite da idete u lov iz hobija, preduzeće Snajper nudi veliki izbor različitih vrsta oružja i prateće opreme renomiranih domaćih i stranih proizvođača. Iz naše ponude posebno izdvajamo:

 • Lovačke puške: bokerice, položare, poluautomate, jednocevke, pumparice, kombinovane..., više različitih proizvođača (Iževski zavod, Beretta, Benelli, Zbrojovka, Franchi, Remington...)
 • Lovačke karabine (obrtno čepni, jednometni, poluautomati...) - proizvođači (Stasser, Zbrojovka, Remington, Benelli, Zastava...)
 • Malokalibarske puške (Iževski zavod, Marlin, Remington, Zbrojovka...)
 • Pištolje (Sig Sauer, Zbrojovka, Beretta, Glock, Smith&Wesson...)
 • Revolvere (Colt, Smith&Wesson, Taurus...)
 • Vazdušne puške (Norconia, Diana, Gamo, Browning, Ruger...)
 • Vazdušne pištolje (Walther, Beretta, UX, Colt...)

Pored oružja vrhunskog kvaliteta, nudimo i veliki izbor prateće municije:

 • lovačka (Belom, Krušik, RC, B&P, Lambro, Remington)
 • karabinska (PPU, Remington, Federal, Norma, Lapua)
 • pištoljska i revolverska (PPU, Remington, Pobjeda Goražde, Federal)
 • malokalibarska (Pobjeda Goražde, CCI, Federal, RWS, Remington)

Kada je reč o prodaji lovačke opreme, u prodavnici Snajper možete pronaći gotovo sve što Vam je potrebno za boravak u prirodi: garderoba (domaća i uvozna), čizme, rančevi, futrole, optički uređaji (optički nišani, kolimatorski nišani, dvogledi, monokulari...).

Između ostalog, u ponudi preduzeća Snajper nalazi se i preko 800 vrsta lovačkih noževa, kao i veliki izbor kuhinjskih i mesarskih noževa. Za širu populaciju imamo zanimljiv izbor ukrasnih (i radnih) mačeva i katana. Kod nas možete pronaći i poveći izbor oštrača za noževe vrhunskog japanskog i nemačkog kvaliteta.

Svim ljubiteljima pirotehnike, firma Snajper nudi veliki izbor petardi, raketa, vatrometa, rimskih sveća, fontana, vulkana i druge sitne pirotehnike kojom možete upotpuniti Vaše slavlje. Takođe, imamo veliki izbor sredstava za samoodbranu, kao što su: gasni sprejevi, šokeri i sl.

Prodavnice Snajper možete pronaći na sledećim lokacijama:

-Masarikova 4
-Prizrenska 13

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-15h
nedelja neradna

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  24.02.2021 13:43

  Odličan

  Nikola Gavrilovic
  01.10.2018 04:44

  Firma SNAJPER je dobropoznata adresa svim ljubiteljima lova,poznavalaca streljastva,i oruzja. U koliko i vi volite dobro i kvalitetno oruzje ,svratite i uverite se u kvalitet i sirok asortiman!!

  Firme u blizini

  Military Shop, Bulevar Despota Stefana 1a, Stari grad, Beograd
  Army Shop Urban Dart, Glavna 18, Zemun, Beograd
  Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov, Zdravka Čelara 12, Palilula, Beograd