Ako zamišljamo sliku lovca, onda svakako vidimo osobu sa puškom u ruci ili o ramenu kako gleda kroz svoj dvogled, promatrajuci okolinu, ne bi li opazila plen.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju DVOGLEDE

Beograd

Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula Pozovi

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne...
Pročitaj više

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar Pozovi

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve lo...
Pročitaj više

Ako zamišljamo sliku lovca, onda svakako vidimo osobu sa puškom u ruci ili o ramenu kako gleda kroz svoj dvogled, promatrajuci okolinu, ne bi li opazila plen.

Lov je mnogim ljudima prava opsesija i strast, dok drugima predstavlja hobi i način da se druže sa prijateljima. U davna vremena, ova vrsta zabave je bila namenjena isključivo za imućniji sloj populacije, odnosno za kraljeve, vladare, veleposednike, političare... Kako su vekovi prolazili, lov postaje dostupan i sasvim običnom čoveku, međutim, čak i danas slovi za nešto skuplji sport, upravo iz razloga što vam je potrebna određena oprema da biste opstali negde daleko u divljini, udaljeni od prvih znakova civilizacije.

Dvogled – prodaja

U prodavnicama lovačke opreme možete da pronađete sportske dvoglede, u izdržljivom plastičnom kućištu. Ovakvi dvogledi su proizvedeni sa najvišim kvalitetom optike i imaju MC premaz. U pitanju su multi sočiva koja služe za maksimalan prenos svetlosti visoke rezolucije uz visoke performanse.

Twist-up očna sočiva mogu da se koriste i sa naočarima. Kod dvogleda, naravno, najvažnije je optika, pa tako kod boljih modela sportskih dvogleda koji se koriste za lov, optika ima posebna podešavanja, kao i veoma široko vidno polje.

Sami dvogledi su veoma laki za nošenje i kompaktni su. Kada kupujete dvogled, uz proizvod dobijate i torbicu, tako da ga možete nositi oko ramena.

Neki od detalja kvalitetnih dvogleda su: uvećanje do sedam puta, vidno polje – na 1000 m, m:19, težine su oko 800 grama, poseduju centralno fokusirajuće dugme, višeslojni premaz na sočivima; osim toga, dvogled ima gumene kapke za zatvaranje, izlazno sočivo prečnika 6,8 milimetara, a osvetljenje 18,7. Kao što smo već naveli, ove vrste dvogleda su podesive za upotrebu sa ili bez naočara.

Da biste videli kakvih sve vrsta dvogleda ima u ponudi, dovoljno je da pogledate internet prezentacije radnji lovačke opreme. Na njima su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise. Fotografije je moguće pogledati iz više uglova i pod uvećanjem, a opisi služe da bi se navele najvažnije karakteristike proizvoda.

Pored svega toga, jasno je prikazana i cena, koja se može uporediti sa cenama drugih artikala. Poručivanje se obavlja tako što proizvod dodate u korpu, a zatim potvrdite narudžbu. Nakon što obavite plaćanje putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti, odabrani dvogled će biti isporučen na vašu adresu najviše za dva radna dana.

Takođe, veoma je korisno da dođete lično u prodavnicu lovačke opreme, jer vas tamo očekuje ljubazno i stručno osoblje, koje vam može pomoći sa svojim savetima oko pravilnog odabira.

Dvogledi imaju različite karakteristike i cene, pa ako niste baš iskusan lovac, svakako da će vam stručne sugestije i te kako značiti. Ukoliko se odlučite na kupovinu putem interneta, takođe je moguće postaviti pitanja i dobiti odgovore u najkraćem roku.

Dvogled – cena:

Cene dvogleda su različite i zavise od njihovih karakteristika, pa se u tom smislu kreću u rasponu od 3000 din. pa sve do 115 000 dinara za određene modele, visokih performansi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Nikola Majstorovic
    29.11.2018 04:35

    Nedavno sam trazio dvogled da kupim posto se profesionalno bavim lovom i od svih radnji koje sam poserio najbolju ponudu nasao sam u radnji Snajper. Veoma su snabdeveni i imaju dobre cene. Sve pohvale i preporuke!