Ako zamišljamo sliku lovca, onda svakako vidimo osobu sa puškom u ruci ili o ramenu kako gleda kroz svoj dvogled, promatrajuci okolinu, ne bi li opazila plen.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju DVOGLEDE

Beograd

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve loka...
Pročitaj više

Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne p...
Pročitaj više

Ako zamišljamo sliku lovca, onda svakako vidimo osobu sa puškom u ruci ili o ramenu kako gleda kroz svoj dvogled, promatrajuci okolinu, ne bi li opazila plen.

Lov je mnogim ljudima prava opsesija i strast, dok drugima predstavlja hobi i način da se druže sa prijateljima. U davna vremena, ova vrsta zabave je bila namenjena isključivo za imućniji sloj populacije, odnosno za kraljeve, vladare, veleposednike, političare... Kako su vekovi prolazili, lov postaje dostupan i sasvim običnom čoveku, međutim, čak i danas slovi za nešto skuplji sport, upravo iz razloga što vam je potrebna određena oprema da biste opstali negde daleko u divljini, udaljeni od prvih znakova civilizacije.

Dvogled – prodaja

U prodavnicama lovačke opreme možete da pronađete sportske dvoglede, u izdržljivom plastičnom kućištu. Ovakvi dvogledi su proizvedeni sa najvišim kvalitetom optike i imaju MC premaz. U pitanju su multi sočiva koja služe za maksimalan prenos svetlosti visoke rezolucije uz visoke performanse.

Twist-up očna sočiva mogu da se koriste i sa naočarima. Kod dvogleda, naravno, najvažnije je optika, pa tako kod boljih modela sportskih dvogleda koji se koriste za lov, optika ima posebna podešavanja, kao i veoma široko vidno polje.

Sami dvogledi su veoma laki za nošenje i kompaktni su. Kada kupujete dvogled, uz proizvod dobijate i torbicu, tako da ga možete nositi oko ramena.

Neki od detalja kvalitetnih dvogleda su: uvećanje do sedam puta, vidno polje – na 1000 m, m:19, težine su oko 800 grama, poseduju centralno fokusirajuće dugme, višeslojni premaz na sočivima; osim toga, dvogled ima gumene kapke za zatvaranje, izlazno sočivo prečnika 6,8 milimetara, a osvetljenje 18,7. Kao što smo već naveli, ove vrste dvogleda su podesive za upotrebu sa ili bez naočara.

Da biste videli kakvih sve vrsta dvogleda ima u ponudi, dovoljno je da pogledate internet prezentacije radnji lovačke opreme. Na njima su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise. Fotografije je moguće pogledati iz više uglova i pod uvećanjem, a opisi služe da bi se navele najvažnije karakteristike proizvoda.

Pored svega toga, jasno je prikazana i cena, koja se može uporediti sa cenama drugih artikala. Poručivanje se obavlja tako što proizvod dodate u korpu, a zatim potvrdite narudžbu. Nakon što obavite plaćanje putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti, odabrani dvogled će biti isporučen na vašu adresu najviše za dva radna dana.

Takođe, veoma je korisno da dođete lično u prodavnicu lovačke opreme, jer vas tamo očekuje ljubazno i stručno osoblje, koje vam može pomoći sa svojim savetima oko pravilnog odabira.

Dvogledi imaju različite karakteristike i cene, pa ako niste baš iskusan lovac, svakako da će vam stručne sugestije i te kako značiti. Ukoliko se odlučite na kupovinu putem interneta, takođe je moguće postaviti pitanja i dobiti odgovore u najkraćem roku.

Dvogled – cena:

Cene dvogleda su različite i zavise od njihovih karakteristika, pa se u tom smislu kreću u rasponu od 3000 din. pa sve do 115 000 dinara za određene modele, visokih performansi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Nikola Majstorovic
29.11.2018 04:35

Nedavno sam trazio dvogled da kupim posto se profesionalno bavim lovom i od svih radnji koje sam poserio najbolju ponudu nasao sam u radnji Snajper. Veoma su snabdeveni i imaju dobre cene. Sve pohvale i preporuke!

Ostavite komentar
Ocenite firmu