U tekstu koji je pred vama govorićemo o tome koja se municija koristi za lovačke puške. Za mnoge ljude, lov predstavlja nekoliko stvari u isto vreme, a to je strast, hobi i sport, kao i način za druženje.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju MUNICIJU

Beograd

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve loka...
Pročitaj više

Pre 22 h poslednji put pozvana firma
Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne p...
Pročitaj više

U tekstu koji je pred vama govorićemo o tome koja se municija koristi za lovačke puške. Za mnoge ljude, lov predstavlja nekoliko stvari u isto vreme, a to je strast, hobi i sport, kao i način za druženje.

U dalekoj ljudskoj istoriji, lov je bio način da čovek preživi i prehrani svoju porodicu, međutim, sa napretkom civilizacije, ljudi prestaju da love zbog hrane. Tako lov postaje privilegija kraljeva, vladara, velikoposednika, političara, odnosno veoma cenjenih i uticajnih ljudi.

Međutim, u današnjem vremenu, lov je sveden na nivo sasvim običnog čoveka, iako i dalje slovi za nešto skuplji sport, upravo iz razloga što je za boravak u divljini potrebna odgovarajuća oprema.

U našem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informacije o lovačkoj municiji, kako ju je moguće nabaviti, koja je cena u proseku i slično.

Municija – prodaja

Iako živimo u doba elektronske komunikacije, kada sve prodavnice imaju i svoje lepo osmišljene web prezentacije, neke proizvode ipak nije moguće naručiti na ovaj način. Jedan od tih proizvoda je i lovačka municija.

Naime, putem interneta možete da prikupite sve željene informacije, da saznate koje su cene, pogledate koja sve municija je dostupna, ali kada je reč o poručivanju, to ćete morati da obavite lično, dolaskom u prodavnicu lovačke opreme.

Municija – iskustva

Na internet prezentacijama ćemo moći da vidimo lovačke patrone, sa različitim karakteristikama, na primer: maksimalni pritisak koji razvija je 680 bara, kalibar 12, težina olovnog punjenja 34 grama, oznaka sačme 4 sa filcanim čepom, sa metalnom glavom 12 mlimetara.

Postoje i patroni koji imaju maksimalni pritisak od 710 bara, kalibar 12/70, metalnu glavu 20 milimetara; težina olovnog punjenja je 32 grama, brzine je 455 m/s, dok je oznaka sačme: kugla presvučena.

U pitanju su poznati svetski brendovi kada je u pitanju proizvodnja i prodaja municije za lov, a cene koje su prikazane odnose se na jedan patron.

Većina patrona strane proizvodnje je izrađena je za oružje koje može da izdrži veliki pritisak. Iz određenih puški domaće proizvodnje, na primer, patron može da se ispaljuje bezbedno i sigurno, ali veoma skraćuje vek trajanja.

Lovci često imaju razna pitanja i dileme kada je u pitanju nabavka municije za lovačko oružje. Zbog toga je vrlo važno da se konsultujete sa ljubaznim i stručnim osobljem prodavnice lovačke opreme.

Saveti koje dobijete su presudni kod pravilnog izbora municije. Primera radi, izbor zavisi i od divljači koja se lovi, pa će vam tako biti preporučena olovna sačma i prozvodi određenih brendova.

Municija – cena:

Cene lovačkih patrona se kreću od 60 din. do 160 dinara, a cena je prikazana po jednom patronu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za prodaju lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Nenad Pavlovic
29.11.2018 04:33

Ako vam treba povoljna i kvalitetna municija za lovacke puske posetite firmu balkan hunter i necete se pokajati! Imaju zaista veliki izbor, vrlo su povoljni i kvalitetni!

Ostavite komentar
Ocenite firmu