Svi znamo sta je i cemu sluzi lupa. Možda ste po prirodi avanturista i neodoljivo vas privlači boravak u divljini, kilometrima daleko od prvih znakova civilizacije? Ako ste strastveni lovac ili to tek planirate da postanete, u svakom slučaju vam je potrebna lovačka oprema, koja između ostalog, podrazumeva i posedovanje lupe.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju LUPE

Beograd

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve loka...
Pročitaj više

Pre 20 h poslednji put pozvana firma
Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne p...
Pročitaj više

Svi znamo sta je i cemu sluzi lupa. Možda ste po prirodi avanturista i neodoljivo vas privlači boravak u divljini, kilometrima daleko od prvih znakova civilizacije? Ako ste strastveni lovac ili to tek planirate da postanete, u svakom slučaju vam je potrebna lovačka oprema, koja između ostalog, podrazumeva i posedovanje lupe.

U našem tekstu možete da saznate mnoge korisne i zanimljive informacije koje se tiču ovog instrumenta, osnovnih karakteristika lupe, gde je možete nabaviti i slično.

Lupa – prodaja

Dakle, lupa je samo jedan od mnogobrojnih delova opreme koju koriste lovci. Da biste se opskrbili svime što vam je potrebno, biće dovoljno da pogledate lepo i uredno osmišljene internet prezentacije firmi koje se bava prodajom opreme za lovce.

U web shop-ovima, svi artikli su prikazani na nekoliko načina – putem fotografije (slike iz više uglova i sa mogućnošću uvećanja), preko kratkog tekstualnog opisa (navedene su osnovne karakteristike proizvoda), i na kraju, prikazana je cena proizvoda (ovu cenu je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima).

Poručivanje se obavlja veoma jednostavno i to tako što željeni artikal dodate u korpu, a potom izvršite potvrdu narudžbine. Nakon toga obavljate plaćanje i to putem e-bankinga, ili u najbližoj pošti ili banci. Kada se vaša uplata evidentira, tada se odabrana lupa šalje na adresu koju ste ostavili za isporuku. Ovo obično traje oko dva radna dana.

Takođe, kupovinu lupe možete da obavite i u fizičkom sedištu prodavnice lovačke opreme. U oba slučaja, bez obzira da li naručujete online ili lično, moguće je da se raspitate o svemu što vas zanima a vezano je za proizvod, kako biste načinili najbolji izbor. Ljubazno i stručno osoblje će vam rado izaći u susret.

Lupa – iskustva

Lupe imaju različite karakteristike, pa se tako možete odlučiti za konus lupu koja ima uvećanje do deset puta, i koja poseduje LED osvetljenje, u metalnom kućištu. Lupa je veoma efikasan alat za ljude koji se bave ispitivanjem sitnih detalja.

Sočivo se sklapa u kućište, a takozvene sprihg opruge će vam omogućuti da brzo pristupate sočivu. Lupa je lagana, i možete je poneti u džepu, torbici...

Neke od osnovnih karakteristika su:

- Sklopivi dizajn

- Metalno kućište

- Oštrina sočiva je od ivice do ivice

- LED osvetljenje

- Uvećanje do deset puta

- 3 LR1130 baterije

Lov je, kroz istoriju čovečanstva, predstavljao način da čovek prehrani sebe i svoju porodicu, ali je kroz razvoj civilizacije, to postao najpre sport koji su praktikovali kraljevi, veleposednici, vladari, i generalno imućniji sloj društva, a nakon toga, hobi koji mogu upražnjavati svi obični ljudi.

Ipak, činjenica je da i dan-danas, lov slovi za nešto skuplji sport, upravo iz razloga što je potrebno nabaviti kvalitetnu i raznovrsnu opremu, kako biste na najbolji način bili opremljeni da boravite u divljini i da ulovite divljač.

Lupa – cena:

Za lupu je potrebno izdvojiti u proseku oko 2000 dinara, što zavisi od karakteristika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu