Svi smo čuli za lovačke priče ili lovačke šnicle, a u našem tekstu ćemo se pozabaviti jednim delom opreme za lovce, a to su – lovačke čizme.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju LOVAČKE ČIZME

Beograd

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve loka...
Pročitaj više

Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne p...
Pročitaj više

Svi smo čuli za lovačke priče ili lovačke šnicle, a u našem tekstu ćemo se pozabaviti jednim delom opreme za lovce, a to su – lovačke čizme.

Kada zamišljamo lovca, tada vidimo osobu koja o ramenu ima pušku, dvogledom posmatra okolinu, a na nogama ima udobne i duboke čizme.

Čizme za lovce

Jasno je da u lov ne možemo da idemo u patikama, i tu se krije jedan od razloga zbog čega je ovo nešto skuplji hobi ili sport – da biste stvarno uživali u njemu i imali uspeha, neophodna vam je kvalitetna oprema.

Lov je nekada davno, bio rezervisan samo za bogate pripadnike društva, kao što su kraljevi, veleposednici, vladari, političari... Međutim, vreme je učinilo svoje i ovaj sport postaje dostupan običnom čoveku koji uživa provodeći vreme u divljini.

U prodavnicama lovačke opreme možete da pronađete više modela čizama za lovce. Pri izboru je potrebno da se rukovodite nekim karakteristikama koje dobar proizvod treba da ima a to je da čizme budu udobne, vodonepropusne, i namenjene za spoljašnje temperature koje se spuštaju i do minus trideset stepeni.

Osim toga, kvalitetne lovačke čizme izrađene su od kaučuka ili prirodne gume, dok je unutrašnjost tako sačinjena da vam osigurava da se stopalo neće klizati unutar čizme.

Na vrhu čizme imaju stezač, kao i termo uložak koga možete da izvadite a debljine je jednog centimetra. Đonovi su udobni, a možete da birate i čizme koje su ručno rađene.

Lovačke čizme – prodaja

Prodavnice lovačke opreme imaju svoje web shop-ove, to jest, online trgovine, gde je moguće poručiti željene prozvode, bez odlaska u prodavnicu. Artikli su prikazani kroz kratke testualne opise i fotografije. To znači da možete da pročitate o osnovnim karakteristikama lovačkih čizama i da vidite kako one izgledaju.

Ako se odlučite na poručivanje, to možete da završite za par minuta – čizme dodate u korpu, potvrdite porudžbinu, platite putem e-bankinga ili u obližnjoj banci ili pošti i nakon toga, za oko dva radna dana, odabrani par čizama stiže na naznačenu adresu za isporuku.

Ukoliko želite dodatne informacije, da biste načinili pravi izbor, ljubazno i stručno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju sa svojim savetima.

Lovačke čizme – iskustva

Dobre lovačke čizme će biti pogodne za sve terene i sve vremenske uslove. Jake su i stabilne, pa će vam pružiti pravo uživanje dok lovite. Uglavnom se prave na osnovu tehnologije kojom se izrađuju planinarske čizme, i imaju prednje i zadnje kočione elemente sa otpornošću na habanje i apsorpciju šoka.

Postava čizama je tako napravljena da se brzo suši, ne truli, a poseduju i kaiš koji se podešava i lako zateže, što će vam dati dodatni osećaj udobnosti.

Lovačke čizme – cena

Cene lovačkih čizama zavise od modela, tako da ćete izdvojiti od 3500 din. pa sve do 18000 dinara za određene čizme visokog kvaliteta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice lovačke opreme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu