U ovom tekstu će biti reči o temi ručne lampe, ili preciznije rečeno – o lovačkim lampama. Lov je relativno skup sport iz razloga što nam je za boravak u prirodi i uspešan lov na divljač potrebna razna oprema.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju RUČNE LAMPE

Beograd

Snajper prodaja lovačke opreme i oružja
Masarikova 4
Vračar

Firma Snajper nudi najveći izbor oružja i prateće opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne puške, pištolji, vazdušno oružje, različite vrste municije, lovačka oprema, posetite naše maloprodajne objekte na dve loka...
Pročitaj više

Balkan hunter promet oruzja municije i opreme za lov
Zdravka Čelara 12
Palilula

Svim strastvenim lovcima, Balkan Hunter nudi veliki izbor oružja, municije i opreme za lov. Bilo da je Vaš izbor lovačko ili vazdušno oružje, svratite do nas i nabavite kompletnu opremu vodećih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo raznovsne p...
Pročitaj više

U ovom tekstu će biti reči o temi ručne lampe, ili preciznije rečeno – o lovačkim lampama. Lov je relativno skup sport iz razloga što nam je za boravak u prirodi i uspešan lov na divljač potrebna razna oprema.

Ručne lampe za lov

Možemo slobodno reći da je, na neki način, lov u krvi čoveka, zbog toga što su naši preci na taj način prehranjivali sebe i svoje porodice. Sa napretkom civilizacije, lov gubi tu svoju prvobitnu ulogu, ali zato postaje omiljeni hobi i razonoda bogatih slojeva društva, kao što su kraljevi, veleposednici, vladari, političari...

Kada je prošlo još nekoliko vekova, lov se spustio na nivo običnog čoveka, tako da lovac danas, u savremenom svetu, može biti svako ko ima tu strast i ukoliko nabavi opremu koja mu je potrebna za to.

Na ručne lampe za lov garancija je obično do godinu dana, a mogu se pronaći različiti modeli u ponudi.

Ručne lampe – prodaja

Da biste nabavili svu potrebnu opremu za lov, između ostalog i ručne lampe, nije neophodno da lutate gradom, već će biti dovoljno da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se ovom delatnošću bave.

Na tim stranicama, tj. na web shop-u, ručne lampe su predstavljene kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Fotografije se moguće uvećati, tako da se lampa vidi iz više uglova. Opisi podrazumevaju navođenje osnovnih karakteristika proizvoda.

Pored toga, jasno je prikazana cena, koja se može uporediti sa drugim srodnim artiklima. Poručivanje se obavlja veoma jednostavno, dodavanjem izabrane ručne lampe za lov u korpu, a potom obavljate potvrdu naručene robe. Nakon toga vršite plaćanje, putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti. Od momenta kada vaša uplata prođe, dovoljno je obično do dva radna dana da ručna lampa bude isporučena na navedenu adresu.

Naš predlog je da, ukoliko nemate iskustva u odabiru, da se posavetujete sa stručnim i ljubaznim osobljem odabrane prodavnice koje će vam pomoći svojim savetima da izaberete lampu koja svojim karakteristikama i cenom, tačno odgovara vašim potrebama i zahtevima.

Ručne lampe za lov – iskustva

Mnoge lampe za lov rade isključivo uz upotrebu fabričke baterije i tada svetle jačinom od 2000 lumena, a ukoliko koristite druge baterije, maksimalna izlazna snaga je 1400 lumena. Naravno, sve zavisi od izabranog modela. Kod odabira se raspitajte da li su baterije i punjač uključeni u cenu.

U ponudi postoje setovi ručnih lampi koje su specijalno namenjene za lovce, kampere, planinare... Takve lampe mogu imati samo jedan mod i bacaju svetlost u jednu tačku, a to bi značilo da će sva svetlost biti sakupljena i usmerena na jedno mesto.

U kompletu se nalazi još i taktički prekidač, dva adaptera, nosač za bokericu...

Ručne lampe – cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za ručne lampe zavisi pre svega od modela i karakteristika, pa se tako cene kreću u rasponu od 4500 din. pa sve do 41000 dinara za određene lovačke setove.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu