O nama - ADA CHERRY GYM FITNES STUDIO


Fitnes studio Ada Cherry Gym osnovan je u oktobru 2018. godine od strane Lidije Ocokoljić, diplomiranog profesora sporta i fizičkog vaspitanja. Već 10 godina radi kao personalni trener, a iskustvo koje je stekla u Beogradu, uspešno je nadogradila u inostranstvu gde je provela poslednjih nekoliko godina.

Ada Cherry Gym fitnes studio ima oko 70 kvadrata moderno opremljenog prostora koji se nalazi u lepom kraju na Čukaričkoj padini. Pored prostrane i svetle sale za vežbanje, u sklopu studija nalaze se dve komforne svlačionice, od kojih jedna poseduje tuš kabinu.

Fitnes studio Ada Cherry Gym je specijalizovan za individualne i poluindividualne treninge do maksimalno 4 osobe. S obzirom da vežbači dolaze sa različitm zahtevima, trening se prilagođava potrebama svakog pojedinca u skladu sa njegovim stilom vežbanja.

Ukoliko želite da povećate mišićnu masu, snagu, izdržljivost i brzinu, funkcionalni trening je pravi izbor za Vas. Osnove ovog popularnog treninga izvedene su iz prirodnog kretanja koje se dopunjava korišćenjem različitih rekvizita sa malim opterećenjem i sopstvene težine. Na taj način poboljšavaju se fleksibilnost i obim pokreta, ubrzava se metabolizam, jača snaga kardiovaskularnog sistema…

Pored treninga, u studiju Ada Cherry Gym radi se yumeiho masaža koja se zasniva na 100 hvatova u tretmanu. Tri osnova hvata ove tradicionalne japanske tehnike masaže su gnječenje, istezanje mišića i vraćanje zglobova koji su minimalno dislocirani. Zahvaljujući ponovnom uspostavljanju simetrije tela, ublažavanju se i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub.

Zakažite probni trening i osvežite Vaše telo!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-22h
subota od 09-14h
nedeljom ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: Ada-Cherry-Gym
Instagram: @adacherrygym

Ada Cherry Gym fitnes studio, Radnička 21, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Individualni trening
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ada Cherry Gym Fitnes Studio
  • Ada Cherry Gym,
  • Ada Cherry Gym Fitnes Studio,
  • Fitnes Studio na Čukarici,
  • Fitnes studio Ada Cherry Gym radno vreme,
  • Individualni treninzi Ada Cherry Gym,
  • Yumeiho masaza