Dodaj firmu

Individualni trening Pobednik

Za prave rezultate isprobajte individualni trening pod nadzorom stručnih trenera u velikom i dobro opremljenom prostoru od preko 2500 m2 na sajmu u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4
Savski venac, Beograd

Personalni trener Miloš Kalušević

Personalni trener Miloš Kalušević svojim klijentima nudi mogućnost da kroz personalne treninge poboljšaju svoje zdravstveno stanje i dođu u kondiciju. Tokom treninga klijent ima poptunu pažnju trenera i zajedno rade ka ostvarivanju realnih ciljeva. Izbalansirana ishrana i pravilno izvođenje vežbi dovešće do boljeg zdravlja, vitke figure, bolje kondicije i povećanja mišićne mase.
Pročitaj više

Bana Ivanisa 15
Zvezdara, Beograd

Ada Cherry Gym Fitnes Studio

Ada Cherry Gym je fitnes studio specijalizovan za individualne i poluindividualne treninge. Zato što je svaki vežbač zahteva različit pristup, naš trening je prilagođen potrebama pojedinca. U studiju se radi i yumeiho masaža koja pomaže kod bolova u leđima i vratu.
Pročitaj više

Radnička 21
Čukarica, Beograd

FIT ME EMS Studio

INOVATIVAN NAČIN VEŽBANJA NA X – BODY SISTEMU. Samo 20 minuta vežbanja na X-Body aparatu zamenjuje 3 sata vežbanja u teretani. Besplatni program i plan ishrane od našeg nutricioniste…
Pročitaj više

Marka Oreškovića 8
Zvezdara, Beograd

Individualni trening Force center

TRX trening, individualni trening, Kettlebell trening, pilates i aerobik, na jednom mestu.
Pročitaj više

Ustanička 240a
Zvezdara, Beograd

Corefit individualni treninzi

Corefit iz Beograda svojim klijentima pruža usluge individualnih i poluindividualnih treninga u prijatnom i opuštenom ambijentu svog studia
Pročitaj više

Petra Martinovića 21, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Conditio Centar - centar za kondiciju sportista

Conditio Centar iz Beograda pruža uslugu individualnog treninga, tačnije kondicioni trening za fudbalere, tenisere, kik boksere, košarkaše
Pročitaj više

Zemun
Novi Beograd, Beograd

Snowboard, Windsurf i Kitesurf Drago Grubnić

Ukoliko želite da se oprobate u omiljenim zimskim sportovima, kao što su skijanje, snowbord i snowkite, kamp Drago Grubnić na Kopaoniku je pravi izbor za Vas. Učite od najboljih instruktora i po programima koji su usklađeni sa međunarodnim standardima.
Pročitaj više

Kopaonik - Beograd - Crna Gora
Beograd

Individualni trening Tonus fitnes

Najbolji način da poboljšate Vašu kondiciju, snagu ili fizički izgled je rad sa ličnim trenerom. Individualni treninzi Tonus fitnes vođeni su od strane licenciranih trenera, sa dugogodišnjim iskustvom, a treninzi se održavaju na najsavremenijoj cardio opremi.
Pročitaj više

Zdravka Čelara 14
Palilula, Beograd

Individualni trening Tonus fitnes

Dovedite Vaše telo u top formu, izaberite individualni trening Tonus fitnes. Bez obzira na fizičku spremu ili starosno doba, naši licencirani individualni treneri osmisliće kompletan program vežbi koji će Vam omogućiti da brzo i lako stignete do željenog cilja.
Pročitaj više

Partizanske Avijacije 4, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Kettlebell Akademija

Ukoliko želite da poboljšate snagu, izdržljivost, koordinaciju, skinete masne naslage i oslobodite se stresa, Kettlebell je pravi izbor za Vas. Na Kettlebell Akademiji imamo nekoliko različitih vrsta treninga, koji su namenjeni vežbačima svih uzrasta i pola.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 79
Zvezdara, Beograd

Gymnasium

Individualni treninzi Gymnasium namenjeni su svima koji žele da vežbaju u idealnim uslovima i vođeni od strane licenciranih trenera. Kao studio specijalizovan za personalni rad, Gymnasium nudi različite programe namenjene očuvanju ili poboljšanju Vašeg zdravlja.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 63
Stari grad, Beograd

Fitnes centar Obliqus

Individualni treninzi Obliqus su najbolje rešenje za sve koji žele da postignu maksimalne rezultate za najkraće vreme, uz nadzor stručnih trenera. U skladu sa Vašim mogućnostima, nudimo različite programe, a treninzi se održavaju na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 21
Novi Beograd, Beograd

Srpski Spartanci

Individualni treninzi Srpski Spartanci namenjeni su svima koji žele da svoju figuru dovedu do savršenstva. U prijatnom ambijentu naše teretane u centru grada, možete izabrati personalni, vođeni ili grupni trening, pod nadzorom stručnih trenera i po više nego popularnim cenama.
Pročitaj više

Đusina 10
Palilula, Beograd

Magna Fit Individualni treninzi

Magna FIT Individualni treninzi namenjeni su svima koji žele da vežbaju u idealnim uslovima i da do željenih rezultata dođu brzo i efikasno. Pored vrhunskog treninga i pozitivne atmosfere, nudimo i mogućnost uživanja u drugim sadržajima, kao što su sauna i parno kupatilo.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 7b, (zgrada Magna farmacije)
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi - Sloba

Bilo da želite da redukujete telesnu težinu, poboljšate kondiciju ili zategnete telo, individualni treninzi Beauty of Quince su pravi izbor za Vas. Nakon izvršenih testiranja, izrađuje se individualni plan vežbanja i ishrane koji je kreiran po meri svakog klijenta.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Zvezdara, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Snow Stars Team Ski instruktori

Savladajte osnove skijanja ili usavršite Vašu tehniku brzo i lako, uz pomoć ski instruktora Snow Stars Team. Najveći tim na Kopaoniku čini spoj iskustva i mladosti sa 60 licenciranih instruktora koji su profesori sporta i fizičkog vaspitanja ili bivši takmičari.
Pročitaj više

Sunčana dolina bb (Hotel Putnik Kopaonik)
Beograd

Personalni treninzi functional fitness studio

Personalni treninzi Functional Fitness Studio su odličan način da dovedete svoje telo u formu, zategnete se, smanjite višak kilograma i budete zdraviji. Na treningu klijent radi 1 na 1 sa trenerom i paživo odabranim programom vežbi (u skladu sa mogućnostima vežbača) stiže se do realnog cilja. Sa naših treninga ćete otići zadovoljni i puni energije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž/5, Belville
Novi Beograd, Beograd

Akademija snage - Individualni trening

Akademija snage fitness club svojim polaznicima nudi funkcionalne treninge koji povećavaju snagu tela, okretljivost i kondiciju. Kroz ADULT i MOBILITY/STABILITY programe, kao i indivudualne programe uz nadzor adekvatnog trenera.
Pročitaj više

Novogradska 63
Zemun, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Maxim Fitness studio

Fitness studio Maxim nalazi se u Žarkovu. Uz pomoć individualnih i vođenih treninga dovedite svoje telo do savršenstva. Prilagođeni i individualni program i plan treninga i ishrane za svakog vežbača.
Pročitaj više

Ace Joksimovica 81a
Čukarica, Beograd

Individualni trening - Formaholik

Individualni treninzi 1 na 1, sa sertifikovanim trenerima, na Vračaru. odlični uslovi treniranja, dobro opremljen prostor.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Lifestyle individualni i grupni treninzi

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

Andrijana tbw

Ugrinovacka 140
Zemun, Beograd

Fullfit Individualni Treninzi

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista, želite da smršate ili samo preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje, ili se oporavljate od neke povrede - FullFit fitnes centar je pravo mesto za Vas.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Individualni trening Play Gym

Individualni trening u našem fitnes centru predstavlja jedno sasvim novo iskustvo koje je mnogo više od pukog odrađivanja vežbi. Rad sa ličnim trenerom omogućava Vam da na potpuno zdrav, siguran i zanimljiv način, dovedite Vaš izgled do savršenstva..
Pročitaj više

Vojvode Milenka 40
Savski venac, Beograd

Individualni trening Dušan Silni

Individualni i poluindividualni treninzi, masaže, fitnes i Powerlifting u našem fitnes centru na Zvezdari.
Pročitaj više

Pećska 1, ( pored Djeram pijace )
Zvezdara, Beograd

TBP Košarkaška akademija

Košarkaška akademija TBP nalazi se u Beogradu, a akademija je usmerena na individualne treninge i napredak pojedinca.
Pročitaj više

Grčića Milenka 74, (balon Corn)
Voždovac, Beograd

Šulja Brothers online trening

Šulja brothers online trening je plan mentorstva koji se sastoji od plana ishrane, plana treninga i motivacije koja je ključni sastojak za istrajnost i prave rezultate
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Novosti iz rubrike Individualni trening

Vidi sve (14)

Budite u punoj formi za samo par nedelja!

Fizička aktivnost je veoma važna kako za jačanje imuniteta, kondiciju i vitku liniju, tako i za dobro raspoloženje i zdrav san.

Budite u punoj formi za samo par nedelja!

Razmrdajte se u ritmu koji Vam odgovara!

Ako ste često bezvoljni i nemate dovoljno energije, vreme je da se pokrenete. Ukoliko vodite sedeći način života, velike su šanse da ćete biti napeti i imati čitav niz simptoma kao posledicu nedovoljnog kretanja.

Razmrdajte se u ritmu koji Vam odgovara!

Evo šta je sve BESPLATNO uz naše kupone!

Nismo Vas dugo obradovali besplatnim akcijskim ponudama, tačnije uslugama koje možete da dobijete potpuno besplatno uz naše kupone.

Evo šta je sve BESPLATNO uz naše kupone!

Evo kako da budete zdravi, vitki i lepo raspoloženi!

Neraspoloženi ste? Lako se zamarate? Vreme je da se pokrenete.

Evo kako da budete zdravi, vitki i lepo raspoloženi!
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
06.12.2022 17:56

Odlican trener sa velikim strpljenjem i upornoscu da podstakne onog koji vezba
Hvala

Neregistrovan korisnik
06.12.2022 17:53

Vrhunski trener ,odlično zapažanje šta je potrebno i sta se traži od treninga

Neregistrovan korisnik
13.05.2021 14:54

Pored ovakvog trenera imate motivaciju i svaki trening je zadovoljstvo. Hvala Lani!

Neregistrovan korisnik
05.03.2021 15:40

Poznajem nosioce projekta. Svaka čast, samo napred!

Neregistrovan korisnik
02.07.2020 21:57

Odlican trening

Neregistrovan korisnik
15.06.2020 12:58

Vedro i nasmejano osoblje koje mi je pomoglo da se izborim sa viškom kilograma. Treneri su izizetno prijatni, puni energije i iskustva. Nastavljam i dalje sa treninzima zato što traju 20 minuta i mogu se uklopiti u moj gusti raspored.

Neregistrovan korisnik
24.05.2020 08:23

Odlični treneri i besprekoran cist prostor!

Neregistrovan korisnik
01.03.2020 05:28

Veoma.posveceni treneri koji zaista brinu o svakom pokretu. Odlicna timska atmosfera. Cisto, ugodno i svetlo. Brinu o svakom detalju te osim patika ti apsolutno nista ne treba. Lokacijski je blizu i gradu i svima koji zive na Nbg. Sve preporuke!

Neregistrovan korisnik
27.02.2020 11:59

Super

Neregistrovan korisnik
27.02.2020 11:47

Odlični treneri!

Neregistrovan korisnik
15.12.2019 10:05

Sve pohvale za trenera.

Neregistrovan korisnik
12.09.2019 12:22

Prosle zime bio i stavio dvoje male dece po prvi na skije. Instruktor koji je bio sa njima je vrlo ljubazan i fin i imao je odlican pristup deci. Sto je najvaznije bio im je autoritet jer je jako vazno na planini u raznim situacijama da ga slusaju i postuju sta god da im kaze. Jedan dan kada su se premorili cak ih je uzeo oboje u ruke i po onoj mecavi i magli spustio ih je sa pola staze do podnozja. Sve pohvale i za instruktore i za skolu skijanja.

Sandra Stokic
06.09.2018 12:33

Zelite da svoj visak kilograma pretvorite u misicnu masu ,sada do i mozete dolaskom u X Body individualnim treninzima!!

Dejan Stefanovic
06.09.2018 12:29

Kettlebell Akademija vam pruza inovativne vezbe koje daju sjajne rezultate!Odlican i jedinstven nacin da svoje telo ojacate i dovedete ga do savrsenstva!Kettlebell je odlican sport koji vam na jedinstven i uspesan nacin dovodi do zeljenih rezultata!!

Milena Djukic
06.09.2018 12:21

Pravilno vezbanje je presudno. Uvek je prvo neophodno da pravilno naucite kako da koristite odredjene sprave u teretani,nego da sami eksperimentisete i povredite se. Neka vas prvo strucan trener nauci kako da koristite sprave i opterecenja nego sami pa da se ozbiljno povredite!!Odlicni treneri u Tonus Fitnessu su vam za svu pohvalu i preporuku!!

Ana Jakovljevic
06.09.2018 12:15

Odlican sprava SEP FIT omugucice vam da na jedan jednostavan i originalan nacin dovededete figuru do savrsenstva!!!

Sofija Katanic
06.09.2018 12:12

Moja vecita zelja je da naucim pravilno da skijam. Kao mala sam propustila sans,ali sada sam odlucila da pokusam. Moram da priznam da sam oduvek imala tremu ,a pomalo i strah od spustanja ali sam uvek imala zelju da probam. Zahvalila bih se odlicnom instruktoru skijanja Dragu Grubnicu sto me je na pravi nacin oslobodio straha i naucio da skijam. Sada konacno mogu da sa drustvom odem na skijanje!!!!Hvalaaaa!!!

Djordje Markovic
06.09.2018 12:02

Individualni terninzi Aleksandra Veljovica su fenomenalne!!Toplo ih preporucujem svima kojima su potrebni! U rukama pravog profesionalca svaki trening je lak i zabavan!Moje licne preporuke!!!

Milos Petrovic
06.09.2018 11:54

Oterasite se nagomilanog stresa ,dodjite i vezbajte sa fenomenalnim personalnim trenerima koji vam nude odlicne programe vezbi namenjene iskljiucivo samo za vas!Rezultati su fenomenalni!Ja sam sa drugarom krenuo na treninge i rezultati su vidljivi vec nakon mesec dana. Smrsao sam 7kg. Sve pohvaleee!!

Radomir Petrovic
06.09.2018 11:44

Klinac mi je dobio ponudu da predje u fudbalski klub Crvena Zvezda. Nedavno je imao manju povredu koja je uspesno sanirana ali je morao malo da napravi pauzu od treninga. Sad se opet vraca ali mu je potrebno da ponovo udje u kondiciju. Zanima me koliko su kod vas individualni treninzi ,i da li bi moglo u narednih mesec dana da dobijemo fikse termine. hvvala!!

Tihomir Senic
06.09.2018 11:40

LEON STRONG Centar vam nudi razlicite programe vezbanja i treninga. Jedan od programa koji bi vam toplo preporucio jeste TRX trening koji vam omogucava da vam svi misici na treningu rade i tako stvarate definiciju.Odlicno utice na fleksibilnost i stabilnost trupa. Sve pohvale za ovaj tip treninga koji daje odlicne rezultate!!

Marko Miletic
06.09.2018 11:30

COREFIT personalni trening se prvenstveno bazira na jacenju kicmenog stuba ,sto je ujedno i najvaznije!Budite i vi jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika njihovih treninga!!!Sve pohvale!

Svetlana Andric
06.09.2018 11:25

FORICE CENTAR vam pruza odlicne trenere koji vam nude savrsene individualne treninge!!Zelite prave rezultate koji ce se desiti na brz i efikasan nacin ukoliko dolazite redovno na vezbe!Odlican prostor,uvek cist i uredan sa dovoljno kiseonika sto je od velikok znacaja!!

Jelena Jovanovic
06.09.2018 11:19

Odlican trener!U prelepo opremenjoj teretani koja pruza intimniju atmosferu jer nije mnogo velika. Uvek cista ,i provetrena u njoj sam redovno ternirala prvo kod Ljilje odlinog i veoma pozitivnog grupnog trenera,pzz za nju!Posle sam nastavila personalne treninge kod Petra,koji je fenomenalan!Rezultati su bili neocekivano dobri!!Ovim putem pozivam sve zaiteresovane da obavezno odu ,vide i probaju treninge!!!

Marija Mladenovic
06.09.2018 11:10

Play Gym fitness centar vam nudi odlican program individualnih treninga. Zelite da svoj izgled dovedete do savrsenstva ,onda vam je ovo idealno mesto!Obavezno dodjite i uverite se i sami!

Sladjana Milosevic
06.09.2018 02:00

EMS STUDIo COOOL FITNESS pruza vam da na jedan veoma lak i jednostavan nacin stimulisete svoje misice i da telo dovedete u top formu. Stimulacija se vrsi elektronskim putem i garantu je vam brze rezultate!!

Jasna Lesjak
06.09.2018 01:56

koliko su personalni treninzi kod vas?

Dragana Kanacki
06.09.2018 01:49

Hteo bih da uplatim kod vas licnog trenera za svoju suprugu,zanima me cena po casu? I jos da li bi mogli zajedno da uzmemo neki povoljan paket kod vas ili su tereninzi iskljucivo namenjeni zenama kod vas?Hvala u napred!!!

Ljiljana Mihajlovic
06.09.2018 01:42

Pored odlicnih individualnih treninga u ovom salonu mozete se relaksirati putem kvalitetnih relax ,terapeutcka,sportska,parcijalna ili masaza vuolkanskim kamenjima.Za dame je zaduzen i odlican estecki momenat,trajna sminka ,nadogradnja trepavica,manikir,pedikir i jos mnogo toga. Odlicni su!!

Nemanja Vuicevic
06.09.2018 01:37

Fitness centar MAGNA FIt pruza odlicne individualne treninge uz visokokvalitetene trenere!Dodjite zakazite,i trenirajte!!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane