O nama - BALANS TRENING CENTAR


Balans trening centar svojim klijentima nudi savremene funkcionalne treninge. Nalazimo se u Mirijevu, u ulici Mihaila Bulgakova 6.

Funkcionalni trening je poseban vid treninga gde su svi pokreti ili vežbe izvedeni iz prirodnih oblika kretanja (sedenje i ustajanje, podizanje i spuštanje tereta, hodanje, skakanje, čučanje, povlačenje, guranje itd.)

Prilikom izvođenja vežbi, koriste se rekviziti: kettlebell-ovi, slobodni tegovi, ekspanderi (rastegljive gume), polulopte, valjci, TRX trake, vijače, sopstveno telo...

Ovaj vid treninga je preporučljiv svim generacijama, jer se vežbe mogu prilagoditi starosnoj dobi i fizičkoj spremnosti vežbača.

Tokom vežbanja uključuje se celo telo, a akcenat se stavlja na jačanje stomaka i donjeg dela leđa. Pobošljava se držanje tela, bazalni metabolizam (potrošnja kalorija u stanju mirovanja), tonus mišića, snaga, izdržljivost, ravnoteža, brzina, kondicija, rad kardio-vaskularnog i respiratornog sistema…

Suština treninga je u pravilnom izvođenju pokreta čime dolazi do smanjenog rizika od povrede, a efekat vežbanja je veći.

Balans trening centar u svojoj ponudi ima individualne i grupne treninge.

Individualni treninzi se obavljaju 1 na 1 sa trenerom, a termini se unapred zakazuju. Članarina iznosi 120 evra mesečno za 3 x nedeljno. Ukoliko se odlučite za individualne treninge, dobijate poseban plan ishrane.

Grupni vođeni treninzi se rade u grupi do 10 vežbača. Termini se unapred zakazuju, a nedolasci se otkazuju zbog broja mesta u grupi. Članarina iznosi 4.000 dinara za 3 x nedeljno. Treninzi su svakog radnog dana i subote u jutarnjim terminima od 07 h, 08 h i 09 h i večernjim od 18h, 19h, 20h i 21h, sa mogućnošću otvaranja novih termina.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku: Balans Trening Centar i Instagramu: @balans_trening_centar.

Balans trening centar
Mihaila Bulgakova 6, Mirijevo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.10.2020 08:42
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale za trenere, prostor, sprave i opremu, higijenu. Divni ste!!!

Vaši,

Velja i Sneža

21.10.2020.god.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Balans Trening Centar
  • Balans Trening Centar,
  • trening centar Zemun,
  • trening centar Beograd,
  • Balans Trening Centar Beograd