Vratite se na mobilnu verziju sajta
Diskoteka za tinejdžere Diskoteka za tinejdžere - ove diskoteke za rođendane imaju u svojoj ponudi mogućnost proslave rođendana za tinejđžere. Saznajte sve o zakupu i rezervaciji prostora, kao i cene i akcije za proslavu rodjendana u Diskoteci za tinejdžere. www.navidiku.rs Diskoteka za tinejdžereDISKOTEKA ZA TINEJDZERE Beograd, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Novi Sad, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Novi Beograd, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Čukarica, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Palilula, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Voždovac, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Zemun, cena DISKOTEKA ZA TINEJDZERE Zvezdara, cena Diskoteka za tinejdžere Diskoteka za tinejdžere Kragujevac

Diskoteka za tinejdžere

Kada imate sasvim malo dete, onda je sve veoma jednostavno – nabavićete zanimljivu tortu, recimo u obliku aždaje ili Pepa Praseta, dekorisaćete kuću balonima, obezbedićete brdo bombona, sokića, poklona i uz vesele drugare, slavlje može da počne. Ipak, sve se to menja kada vaše dete odraste i postane tinejdžer.

diskoteka za tinejdžere

 

Ko ima dete u pubertetu, zna da je to veoma osetljiv i nezgodan period, kada budući mladi ljudi žele da se osećaju drugačijim od drugih, da budu stariji i zreliji u odnosu na svoje vršnjake, da budu originalni... Sada dolazi važan datum rođendana vašeg malog-velikog deteta i vi se pitate koji je najbolji način da isti proslavite?

Rođendani u diskoteci za tinejdžere

Razumljivo je da su deca u ovom uzrastu odavno prerasla klasične dečije igraonice, ali takođe je važno uzeti u obzir da nisu zrela za samostalne večernje izlaske. Tada postoje dva rešenja – ili ćete žurku za svog tinejdžera organizovati u kućnoj režiji, ili ćete se odlučiti za neki teen-klub koji nudi sjajan program.

Najpre da vam kažemo, da je i za prvu i za drugu soluciju neophodan novac, pa kada ćete već potrošiti, potrošite na način da možete i vi, kao roditelji, da uživate. Naime, ako pravite žurku u svojoj kući ili stanu, osim što ćete neprestano brinuti da li će se nešto oštetiti, polomiti, razbiti, izgrebati i slično, ostaje vam onaj glavni posao, a to je priprema hrane i dekoracija, a nakon završene lude zabave, sledi pospremanje nereda.

Nama se čini kao sasvim razumno rešenje da se žurka održi u prostoru koji je za to upravo i namenjen, a ako pitate vašeg tinejdžera, sasvim smo sigurni da će se i on složiti.

Diskoteka za tinejdžere – iskustva

Možda do sada niste organizovali rođendan svog deteta na ovaj način, pa vas zanima kako sve to izgleda. Prostori u kojima se organizuju žurke su i do 500 metara kvadratnih, dok sam kafić-diskoteka poseduje video bim. Redovno se organizuju karaoke i DJ žurke, a po želji mogu se uvrstiti u program i nadmetanja u pevanju ili plesovima.

diskoteka za tinejdžere cene

 

Ovakve diskoteke su namenjene deci od deset do šesnaest godina, a roditelji mogu biti fizički odvojeni u drugoj prostoriji, tako da im ne smeta dečija graja ni buka.

Ceo doživljaj uveličavaju usluge konobara, šankera, animatora, a po želji se mogu pozvati mađioničari ili klovnovi. Događaj će uslikati i snimiti kamerom profesionalni fotograf, pa ćete nakon žurke dobiti snimljeni materijal na CD-u što će svima služiti kao lepa uspomena na lud provod.

Roditelji mogu da biraju all inclusive paket, koji uključuje trajanje rođendana od tri sata, neograničeno piće (Coca Cola, Sprite, Fanta, Nestea, prirodni sok od jabuke, đus...), obezbeđeni su pribor za tortu, posuđe i escajg, salvete. U ovaj paket je moguće uključiti i picu, koju tinejdžeri posebno obožavaju.

Sve što je potrebno, jeste da rezervišete termin na vreme, tako što ćete uplatiti kaparu koja iznosi pedeset posto od cene zakupa prostora. Posle toga, ostaje vam da sačekate taj veliki datum i da uživate sa svojim tinejdžerima!

Diskoteka za tinejdžere – cene:

Cene rođendana za tinejdžere u diskotekama se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, u kom terminu, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Diskoteka za tinejdžere
Napišite komentar:
Janko Zivanovic

Utorak, 08.08.2017. 09:50

Svaka diskoteka za tinejdzere treba da ima poseban sadrazj i nesto sto je naravno i vise nego sto je karakteristicno. Mada, sa cenama generalno sve stvari mogu da budu poprilicno sarolike i nikako ne bi trebalo da bude nesto drugacije.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 09.05.2017. 02:44

Samo treba da znate da su cene veoma problematicne.

Petar Jankovic

Sreda, 12.04.2017. 09:49

Po pravilu, sto se diskoteke za rodjendane tice. Kvalitet je nesot sto pre ili kasnije sigurno treba da dobijete.

Nikolina Pantelic

Utorak, 28.03.2017. 10:16

Kako god da okrenete, ovo je posebna jedna vrsta diskoteka.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 12:36

Kako god da okrenete, ovo nije posao koji je svakome namenjen.

Jana Stankovic

Sreda, 22.02.2017. 09:37

Ovo je u svakom slucajuposebna vrsta diskoteke. Ukoliko se za nju odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

Marko Petrovic

Petak, 03.02.2017. 02:05

Koliko mi je samo poznato, sto se ovih diskoteka tie, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve van toga nije bas normalno.

Biljana Brankovic

Sreda, 25.01.2017. 07:14

Koliko mi se samo cini, tesko da i dalje tinejdzeri imaju obicaj da slave rodjendane na ovaj nacin.

Dusan Markovic

Petak, 06.01.2017. 09:26

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta diskoteke. Veoma je vazno samo da u njoj ne sluzite alkohol.