Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Diskoteka za tinejdžere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Diskoteka za tinejdžere

Kada imate sasvim malo dete, onda je sve veoma jednostavno – nabavićete zanimljivu tortu, recimo u obliku aždaje ili Pepa Praseta, dekorisaćete kuću balonima, obezbedićete brdo bombona, sokića, poklona i uz vesele drugare, slavlje može da počne. Ipak, sve se to menja kada vaše dete odraste i postane tinejdžer.

diskoteka za tinejdžere

 

Ko ima dete u pubertetu, zna da je to veoma osetljiv i nezgodan period, kada budući mladi ljudi žele da se osećaju drugačijim od drugih, da budu stariji i zreliji u odnosu na svoje vršnjake, da budu originalni... Sada dolazi važan datum rođendana vašeg malog-velikog deteta i vi se pitate koji je najbolji način da isti proslavite?

Rođendani u diskoteci za tinejdžere

Razumljivo je da su deca u ovom uzrastu odavno prerasla klasične dečije igraonice, ali takođe je važno uzeti u obzir da nisu zrela za samostalne večernje izlaske. Tada postoje dva rešenja – ili ćete žurku za svog tinejdžera organizovati u kućnoj režiji, ili ćete se odlučiti za neki teen-klub koji nudi sjajan program.

Najpre da vam kažemo, da je i za prvu i za drugu soluciju neophodan novac, pa kada ćete već potrošiti, potrošite na način da možete i vi, kao roditelji, da uživate. Naime, ako pravite žurku u svojoj kući ili stanu, osim što ćete neprestano brinuti da li će se nešto oštetiti, polomiti, razbiti, izgrebati i slično, ostaje vam onaj glavni posao, a to je priprema hrane i dekoracija, a nakon završene lude zabave, sledi pospremanje nereda.

Nama se čini kao sasvim razumno rešenje da se žurka održi u prostoru koji je za to upravo i namenjen, a ako pitate vašeg tinejdžera, sasvim smo sigurni da će se i on složiti.

Diskoteka za tinejdžere – iskustva

Možda do sada niste organizovali rođendan svog deteta na ovaj način, pa vas zanima kako sve to izgleda. Prostori u kojima se organizuju žurke su i do 500 metara kvadratnih, dok sam kafić-diskoteka poseduje video bim. Redovno se organizuju karaoke i DJ žurke, a po želji mogu se uvrstiti u program i nadmetanja u pevanju ili plesovima.

diskoteka za tinejdžere cene

 

Ovakve diskoteke su namenjene deci od deset do šesnaest godina, a roditelji mogu biti fizički odvojeni u drugoj prostoriji, tako da im ne smeta dečija graja ni buka.

Ceo doživljaj uveličavaju usluge konobara, šankera, animatora, a po želji se mogu pozvati mađioničari ili klovnovi. Događaj će uslikati i snimiti kamerom profesionalni fotograf, pa ćete nakon žurke dobiti snimljeni materijal na CD-u što će svima služiti kao lepa uspomena na lud provod.

Roditelji mogu da biraju all inclusive paket, koji uključuje trajanje rođendana od tri sata, neograničeno piće (Coca Cola, Sprite, Fanta, Nestea, prirodni sok od jabuke, đus...), obezbeđeni su pribor za tortu, posuđe i escajg, salvete. U ovaj paket je moguće uključiti i picu, koju tinejdžeri posebno obožavaju.

Sve što je potrebno, jeste da rezervišete termin na vreme, tako što ćete uplatiti kaparu koja iznosi pedeset posto od cene zakupa prostora. Posle toga, ostaje vam da sačekate taj veliki datum i da uživate sa svojim tinejdžerima!

Diskoteka za tinejdžere – cene:

Cene rođendana za tinejdžere u diskotekama se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, u kom terminu, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.12.2019
Dali organizujete nesto za docek nove godine
08.08.2017
Janko Zivanovic
Svaka diskoteka za tinejdzere treba da ima poseban sadrazj i nesto sto je naravno i vise nego sto je karakteristicno. Mada, sa cenama generalno sve stvari mogu da budu poprilicno sarolike i nikako ne bi trebalo da bude nesto drugacije.
09.05.2017
Ljubinka Sreckovic
Samo treba da znate da su cene veoma problematicne.
12.04.2017
Petar Jankovic
Po pravilu, sto se diskoteke za rodjendane tice. Kvalitet je nesot sto pre ili kasnije sigurno treba da dobijete.
28.03.2017
Nikolina Pantelic
Kako god da okrenete, ovo je posebna jedna vrsta diskoteka.
13.03.2017
Ivan Stojanovic
Kako god da okrenete, ovo nije posao koji je svakome namenjen.
22.02.2017
Jana Stankovic
Ovo je u svakom slucajuposebna vrsta diskoteke. Ukoliko se za nju odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
03.02.2017
Marko Petrovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovih diskoteka tie, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve van toga nije bas normalno.
25.01.2017
Biljana Brankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da i dalje tinejdzeri imaju obicaj da slave rodjendane na ovaj nacin.
06.01.2017
Dusan Markovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta diskoteke. Veoma je vazno samo da u njoj ne sluzite alkohol.