Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Diskoteka za decu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

ALL INLUSIVE LUX PAKET za 30 odraslih osoba (radnim danima)

Akcija -43% 21800 Din.
ALL INLUSIVE LUX PAKET za 30 odraslih osoba (radnim danima) - 21.800 din! Dečija igraonica Četiri Kule!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Proslava rođendana 2,5 h vikendom

Akcija -42% 4900 Din.
Proslava rođendana 2,5 h vikendom - 4.900 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima

Akcija -23% 22900 Din.
Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima - 22.900 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Diskoteka za decu

Slavljenička kapa, neobična torta i svećice, gomila slatkiša, šareni baloni, igračke i nasmejani drugari – to je sve što je bilo potrebno da vaše dete bude srećno, ali samo dok je imalo tri ili pet godina... Kako vreme prolazi, potrebe mališana se menjaju, oni žele da budu kao veliki, tako da je neophodno uslišiti njihove želje i proslavu sledećeg rođendana održati u diskoteci, na primer.

diskoteka za decu

 

Proslava rođendana u diskoteci za decu

Može se reći da je uzrast od sedam-osam do četrnaest godina veoma nezgodan, jer ti mališani još nisu spremni za klasične večernje izlaske, a sa druge strane, dosadile su im obične dečije igraonice.

Zapitajte sebe – da li vi, kao roditelj, zaista želite diskoteku u svojoj kući? Verujemo da je odgovor NE, jer osim toga što ceo prostor morate da dekorišete, postavite odgovarajuću rasvetu, pripremite hranu i sokove... – neophodno je i da niste prisutni da bi deca mogla da se zabavljaju, a ne da imaju osećaj da ih non-stop promatraju mama ili tata, a oni se osećaju već velikim!

Čak i da sve ovo sredite, ostaje vam, nakon odlaska dece, gomila sudova za pranje, čaša, izduvanih balona, i ostalog nereda koji je potrebno srediti da bi kuća bila čista i uredna. Mi mislimo da ovo nije dobra ideja, i da ćete uživati na pravi način, i vi i vaše dete (što je najvažnije), ako odaberete određen prostor u gradu, koji je namenjen za razne proslave dece.

Diskoteke za decu mogu imati odvojen deo gde ćete vi, roditelji, moći da se izrazgovarate u kaficu i piće, za šta verovatno inače ni nemate vremena. Sa druge strane, znate da su vaša deca na sigurnom, jer nisu sama, već pod budnim okom animatora.

Diskoteka za decu – iskustva

Pošto je u pitanju diskoteka, jasno je da su deca došla da đuskaju, slušaju omiljene domaće i svetske hitove, ali i da uživaju uz karaoke, DJ-a, šankere, konobare, specijalnu rasvetu i efekte... Da bi sve ostalo u najlepšem sećaju, događaj se može fotografisati i snimiti od strane profesionalaca, tako da na kraju zabave dobijate CD sa snimljenim materijalom.

diskoteka za decu cene

 

Vaše dete će imati istinski osećaj da se nalazi na prvoj velikoj žurci u životu, a vrlo je važno istaći i ulogu animatora, koji za decu organizuje različite igrice, po programu ili po dogovoru.

Primera radi, deca uživaju u muzičkoj stolici, različitim kvizovima, limbo dance-u... Kao što smo već napomenuli, za sve to vreme, roditelji su u zasebnoj prostoriji fizički odvojeni od buke i dece.

Najmlađi će se posebno radovati kada čuju da je moguće dovesti klovnove, mađioničare, a veoma popularno je organizovanje raznih nadmetanja u pevanju, ispunjavanje muzičkih želja, plesovi, pantomima, izbor najlepših manekena koje bira stručan dečiji žiri...

Ovakva zabava traje obično od dva i po do tri sata, nakon koje će svi, i roditelji i deca i animatori, poneti najlepše uspomene.

Diskoteka za decu – cene:

Cene organizovanja dečijih rođendana u diskotekama se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, u kom terminu, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg!

Akcija -15% 33900 Din.
All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg! - 33.900 din! Dečija Igraonica 3 Mački...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Proslava rođendana 2,5 h vikendom

Akcija -42% 4900 Din.
Proslava rođendana 2,5 h vikendom - 4.900 din! Dečija Rođendaonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg!

Akcija -15% 33900 Din.
All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg! - 33.900 din! Dečija Rođendaonica 3 Ma...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

All inclusive proslava rođendana radnim danima i vikendom (do 15 odraslih i 15 dece)

Akcija -27% 18000 Din.
All inclusive proslava rođendana radnim danima i vikendom (do 15 odraslih i 15 dece) - 18.000 din! Dečija igraonica ZEMK...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Rodjendaonica jungle ima najlepsu i najbolju diskoteku za decu u beogradu. I mi i nasi prijatelji svake godine slavimo rodjendan kod njih i prezadovoljni smo. Sve pohvale i preoruke.
Todor Markovic
Mora svaka diskoteka da bude nesto sto je posebno dobro i kvalitetno. Samo ukoliko realno pricamo treba da znate da u ovom diskotekama u Beogradu nikako ne treba da budu posebno velike cene i nikako ne bi trebalo da se sluze alkoholna pica.
Marta Dencevic
Koliko samo mogu da vidim, problem je u tome sto eve diskoteke nisu ni malo naivne kako god da okrenete.
Janko Zivanovic
Samo treba da znate da su diskoteke za decu nesto posebno. Veoma su skupe.
Ljubinka Sreckovic
Po meni je sigurno ova diskoteka nesto sto bi posebno trebalo da se plati.
Petar Jankovic
Po pravilu je ova diskoteka nesot sto pre ili kasnije treba da se plati.
Nikolina Pantelic
U svakom slucaju je ona nesto posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Ivan Stojanovic
Pre ili kasnije, kako god da okrenete, samo mogu da kazem da je ovo i vise nego posebna vrsta diskoteke.
Jana Stankovic
Sto se tice ove diskoteke, veoma je bitno da tacno znate kakav kvalitet zelite da pronadjete.
Marko Petrovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ove diskote tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Biljana Brankovic
Sto se tice diskoteka, samo treba da znate da je u njima veoma tesko da se slave rodjendani.
Dusan Markovic
Mozda je ovo idealno kada govorimo o mogucnosti da se deca oslobode viska energije i nesto prisnije druze.