Dodaj firmu

Dečije igraonice Bežanijska kosa

Dečije igraonice Bežanijska kosa

Jedan od delova Beograda, za koji se smatra da može i potpuno samostalno da funkcioniše, jeste naselje Bežanijska kosa, koje teritorijalno pripada opštini Novi Beograd.

Ovo gradsko naselje je oivičeno Starom Bežanija, te određenim delovima teritorije opštine Zemun, a naselje Ledine, kao i područje opštine Surčin se nalazi sa njegove zapadne strane.

Inače je poznato da možda i najviše zelenila ima upravo na teritoriji opštine Novi Beograd, s tim da naselje Bežanijska kosa prednjači po brojnim namenskim sadržajima za najmlađe stanovnike, kao što su igrališta, lepo uređeni parkovi i prostor isključivo namenjen deci.

Specifičnost ovog dela prestonice Srbije jeste i što poseduje sprave za vežbanje na otvorenom prostoru, a prisutni su i brojni tereni za različite sportove i to kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Dečije igraonice Bežanijska kosa

Svakako da postoje i ovakvi prostori, u kojima se deci različitog uzrasta, koja stanuju na području ovog naselja, omogućuje da uživaju tokom igranja u bezbednom i kvalitetno opremljenom prostoru.

Ono po čemu su dečije igraonice Bežanijska kosa specifične jeste što većina ima i prostrano dvorište, tako da mališani mogu da uživaju i u igrama na otvorenom, a dok istovremeno o njima brinuo iskusni animatori.

Za roditelje dece je obezbeđen isto prostor, a u kafiću pri gotovo svakoj igraonici na teritoriji ovog dela grada, oni mogu popiti piće ili kafu dok čekaju svoje dete.

Bez obzira da li se dete igra pola sata, sat, dva ili više, roditelji mogu biti sasvim sigurni da će na njega paziti animatori, koji će se potruditi da deci pruže odlično zabavu, a tu su i dečije igraonice Bežanijska kosa koje nude poludnevni boravak mališanima različitih uzrasta. U okviru te usluge roditelji mogu zahtevati i da dete tokom boravka ima užinu, a postoje i igraonice koje nude upravo uslugu čuvanja dece u određenom vremenskom periodu tokom dana.

Svakako da roditelji kojima to odgovara, mogu i rođendan svom detetu proslaviti u okviru željene dečije igraonice Bežanijska kosa. A pošto su one zaista brojne, trebalo bi da se raspitaju o celokupnoj ponudi.

Naime, mahom proslava rođendana uključuje i prisustvo starijih gostiju, odnosno roditelja pozvanih mališana, tako da većina igraonica u ovom beogradskom naselju ima i izdvojene delove za njih. O deci tokom proslave brine tim animatora, a roditelji za to vreme mogu da uživaju u razgovoru sa svojim gostima. Osmišljena je i ponuda paketa, u koje može da bude uključeno na primer posluženje samo za decu, kao i za starije goste, dok postoje i one dečije igraonice Bežanijska kosa koje nude celokupnu uslugu, u smislu da oni pripremaju i hranu, služe svoje piće, a obezbeđuju i sve potrebne rekvizite za proslavu, kao i tortu, čime su roditelji u potpunosti rasterećeni.

Firme povezane sa tekstom

Dečija igraonica Maštograd

Igraonica Maštograd je atraktivna dečija igraonica koja se prostire na 400 kvadrata, i nudi Vam veliki broj termina i paketa za zabavu Vaših mališana.
Pročitaj više

Peđe Milosavljevića 76a
Novi Beograd, Beograd

Dečija Igraonica Vijuganje

Kreativna radionica Vijuganje okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta koji žele da kreativno provedu svoje slobodno vreme. Kombinacijom raznovrsnih sadržaja, naša radionica ima za cilj da probudi maštu, unapredi veštine i sposobnosti svakog mališana.
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd
Idi na vrh strane