Kako su se deca ranije zabavlj​ala?

Zaboravljaju današnji roditelji da ako postoje krivci za to kako se deca ponašaju i na koji način se zabavljaju, onda bi trebalo o tome upravo oni da razmišljanju.

Šta je laser tag?

Sve je više atrakcija za mališane različitog uzrasta dostupno na tržištu, pa nije ni čudno što se mnogobrojne dečije igraonice trude da idu u korak i sa vremenom i sa zahtevima dece.

Da li je vožnja kartingom bezbedna?

Dečaci različitog uzrasta gotovo uvek imaju interesovanje za automobile.

Kako otvoriti dečiju igraonicu?

U svakom vremenskom periodu, sasvim logično i očekivano postoje firme i private radnje koje posluju dobro, ali i one koje propadaju, usled manjka klijenata, odnosno kupaca.

Da li deci koristi igra u zatvorenom prostoru?

Ukoliko upitate naše mame ili bake šta misle o dečijim igraonicama, gotovo da je sigurno da vas njihov odgovor neće oduševiti.

Kada dete treba da krene na kurs stranog jezika

Naravno da ni u kom slučaju ne treba preterivati, jer može da se potpuno loše odrazi na dete činjenica da je od malih nogu upućeno na učenje određenog jezika.

Kada je dete spremno za bioskop

Današnje generacije se značajno razlikuju u odnosu na ranije, a prvenstveno po tome što su im od malih nogu dostupni i televizija i internet.

Prvi put sa detetom u pozorištu

Uopšte nije jednostavno, čak ni stručnjacima da navedu kada je najbolje da dete prvi put ode u posetu pozorištu, te da pogleda odgovarajuću predstavu.

Zašto je bezbednost najbitnija u igraonicama

S obzirom na to da se u dečijim igraonicama igraju mališani različitog uzrasta, a neretko i vrlo mala deca, koja ne mogu da brinu u potpunosti o sebi, to je prema zakonu vrlo važno i da bezbednost u dečijim igraonicama bude na visokom nivou.

Kako da zabavite dete tokom vikenda

Jedan od možda najčešćih problema, ako ih tako možemo nazvati, sa kojim se roditelji susreću, posebno kada su deca mlađa, jeste kako da ih zabave u toku zime ili vikenda.

Kako proslaviti dečiji rođendan u toku leta?

U velikoj su prednosti takozvana “letnja” i “prolećna” deca, kako se narodski nazivaju, odnosno oni mališani, a kasnije i ljudi koji proslavljaju rođendan tokom toplijeg dela godine.

Zašto je dobro voditi dete u igraonicu

Svima nam je dobro poznato da se i navike naravno menjaju, ali i pravila koja se poštuju prilikom vaspitanja i gajenja dece.

Zabavne aktivnosti za decu

U zavisnosti od uzrasta svakog mališana, ali i toga koliko su roditelji raspoloženi da mu posvete pažnju će zavisiti i aktivnosti koje će biti dostupne detetu.

Bezbedna igra mališana u igraonici

Da bi zaista bila bezbedna igra mališana u igraonici, pobrinuće se i zaposleni, koji neprekidno vode računa o posetiocima.

Kako osmisliti aktivnosti za dete u toku zime

Kada su deca nižeg školskog uzrasta ili još mlađa, vrlo često njihovi roditelji razmišljaju kako da osmisle interesantne aktivnosti u zimskom periodu. Sve to je još najzgodnija ukoliko dete ne ide u vrtić ili u školu.

U dobrom društvu i posle škole

Za svakog roditelja je naročito važno da njegov mališan bude u bezbednom okruženju. Pored toga, mnogi roditelji naročito vode računa o tome da njihova deca pohađaju određene aktivnosti, kako bi imali ispunjen dan.

Promocija knjige za decu - Priče iz sveta Kosmičke

Promocija knjige ce se odrzati: 19.9.2019 u 18:00 h, u klubu restoran Petica, na Adi Ciganliji, na Makiškoj strani.