Dodaj firmu

Salon Venčanica Šarm M & M

Venčanica predstavlja najvažniju haljinu u životu svake devojke, haljinu o kojoj se mašta još od detinjstva. Šarm M&M salon venčanica Vam pruža mogućnost da tu Vašu želju pretvorite u stvarnost, jer u svojoj ponudi ima 220 najlepših modela v...
Pročitaj više

Surčinska 225b
Novi Beograd, Beograd

Reina en ti

Osetite se poput kraljice na dan Vašeg venčanja, posetite novootvoreni salon venčanica Reina en ti u Zemunu. U našoj ponudi sve buduće neveste očekuju ekskluzivne kolekcije venčanica vodećih svetskih brendova, kao i prateća oprema GRATIS.
Pročitaj više

Joze Šćurule 28v, Bežanijska kosa
Beograd

Venčanice Sirena

Dočekajte spremne jedan od najsrećnijih dana u Vašem životu, posetite salon venčanica Sirena na Novom Beogradu. Pored prodaje i iznajmljivanja ekskluzivnih venčanica, nudimo i mogućnost izrade haljina po meri. Takođe, nudimo veliki izbor p...
Pročitaj više

Pedje Milosavljevića 25
Novi Beograd, Beograd

011 Venčanice Royal

Dočekajte srećno i bezbrižno Vaš veliki dan, posetite salon venčanica Royal u samom srcu Vračara. Ono po čemu se naš salon izdvaja jeste sopstvena proizvodnja venčanica, kao i svečanih haljina, od luksuznih materijala vrhunskog kvaliteta i j...
Pročitaj više

Sazonova 48 (lokal 3)
Vračar, Beograd

Aja Cortina Wedding by Marina Viskovic

Ukoliko tragate za venčanicom iz snova, salon Aja Cortina Wedding by Marina Visković je prava adresa za Vas. Kod nas možete iznajmiti, ali i kupiti venčanice poznatih svetskih brendova, među kojima se posebno izdvaja Pronovias, kao i glamuro...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149-153, TC Piramida, lokal 59, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Anabella Venčanice

Kumodraška 35
Voždovac, Beograd

Salon ekskluzivnih vencanica Kod Andjela

Naš salon nastao je sa željom da postavi visoke standarde na našem tržištu svojim ekskluzivnim venčanicama i omogući svim budućim mladim damama da pronađu idealnu venčanicu za njihov najvažniji dan.
Pročitaj više

Smiljanićeva 9
Vračar, Beograd

Da li vam se dopadaju venčanice sa cirkonima? Od snova do stvarnosti, često nas deli samo jedan korak. Čin venčanja je upravo to – trenutak kada sve o čemu ste maštale postaje realnost, najskriveniji snovi se obistinjuju. Vi ste princeza a pored vas stoji princ, koji će jednim poljupcem ovekovečiti vašu ljubav. 

Da bi sve bilo sasvim savršeno, vi prosto morate imati perfektnu venčanicu, koja će na najboji način isticati vašu eleganciju i seksepil. Venčanice sa cirkonima su jedan od načina da to i postignete.

Venčanice sa cirkonima – saveti

Vašu najlepšu haljinu za jedan dan, možete iznajmiti, sašiti po meri ili kupiti. Svaka varijanta ima svoje prednosti, pa možete birati luksuzne i unikatno dizajnirane venčanice. 

Veoma je važno da saloni venčanica prate moderne svetske trendove, jer svaka mlada želi da bude atraktivna i da na fotografijama sa svog venčanja izgleda kao sa naslovnica modnih magazina.

Potrebno je znati da vaša venčanica puno govori o vama. Na koji način, možda se pitate? Jednostavno tako što odabir haljine za najvažniji dan u vašem životu, drugima će reći o vašem senzibilitetu, venčanica predstavlja odraz vaše ličnosti. U nju je utkan i vaš karakter, vaše želje, nade i snovi, pa tako možete birati haljinu u kojoj ćete izgledati kao pepeljuga, dakle klasičan stil, ili ćete možda biti provokativna sirena... U svemu tome, svoj udeo daće neizbežni cirkoni, da začine vaš izgled do savršenstva.

Venčanice sa cirkonima – iskustva

Često ćete čuti od zaposlenih u salonima venčanica da devojke dolaze sa unapred zamišljenom idejom o tome kako bi haljina za najvažniji dan trebalo da izgleda, ali kada vide predivne modele venčanica sa cirkonima, često promene mišljenje i odaberu baš njih. Iz jednostavnog razloga, jer su venčanice sa cirkonima prosto neodoljive.

Dame koje se odlučuju za ove prelepe haljine su one koje poseduju sofisticiran stil i senzibilitet savremene žene, kao i odlučnost da dobiju ono što žele kada je u pitanju kvalitet izrade, dizajn i detalji koji će doprineti formiranju kompletnog utiska, kao što su to cirkoni.

Sa ovakvim venčanicama, buduće mlade će biti sasvim sigurne u sebe, kao i u svoju ženstvenost i seksepil, eleganciju i prefinjenost. 

Ponekad detalji govore više od svega, oni daju onaj završni i finalni pečat kada se radi o opštoj impresiji, tako da ćete sa cirkonima na svojoj venčanici diskretno zablistati. 

Pored venčanice, uključena je i prateća oprema, kao što je bolero, veo, šal, torbica, rukavice, ukrasi  za kosu...

Kada govorimo o cenama, one uglavnom zavise od modela koji izaberete i materijala za koji se odlučite. Ukrašene cirkonima, nežne, meke, venčanice u beloj boji, boji putera, blago žućkaste, kraljevsko plave ili čak ljubičaste, doprineće da budete jedinstveni, upamćeni kao najlepša nevesta ikada viđena.

Modeli venčanica sa cirkonima su raskošni, ali u isto vreme i lepršavi i meki. Učiniće da se osećate posebnom, i da vaši snovi o savršenom venčanju, postanu stvarnost, koje ćete se rado prisećati kroz ceo budući zajednički život.

Venčanice sa cirkonima – cena:

Cene variraju u zavisnosti od modela, tako da se kreću između 300 i 650 evra, dok modele iz ranijih kolekcija možete pronaći do 550 evra. Cena retko prelazi cifru od 1000 evra, čak i kada su u pitanju najglamurozniji modeli.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane