Dodaj firmu

Cipele za svadbu su nesto sto cesto zatreba. Pretpostavimo da se sprema svadbeno veselje, a vi ste ili kum ili jedan od bliskih prijatelja mladoženje. U kom god svojstvu da se pojavljujete na jednoj takvoj prigodi, elegantno oblačenje je obavezno.

Pored savršenog odela, tu moraju biti i perfektno odabrane cipele. Za muške cipele se slobodno može reći da su ogledalo stila muškarca. Pogled na njih nam govori o ukusu dotičnog gospodina, njegovom stilu života i karakteru, ali i o društvenom i materijalnom statusu.

Kako odabrati cipele za svadbu?

Kada kažemo da su cipele ogledalo ukusa, pod tim mislimo da ćete pratiti određene norme koje se tiču odevanja. Na primer: svakako da ne bi trebalo da vam pantalone u kojima dolazite na svadbu budu tamnije od cipela, ili da obujete braon cipele i crno odelo... Ako biste birali cipele u istoj boji kao što je vaš kaiš, a umesto tamnog odela odabrali nijanse zelene, bež ili svetlo sive, to bi već bilo O.K. 

Pošto smo spomenuli da cipele govore i o vašem stilu života i karakteru, to bi značilo odgovor na pitanje da li ste možda uglađeni gospodin koji nosi lakovane cipele, ili ste sportski tip sa cipelama u tom stilu...

Društveni i materijalni status, takođe se očitava na cipelama koje odaberete za neku važnu priliku kao što je svadba, jer recimo, ako birate Oksfordice, koje su omiljene i princu Čarlsu i koje imaju tradiciju najelegantnijih cipela, svakako ni vi niste neko ko nije situiran...

Dakle, cipele imaju neki svoj „jezik“, i mnogi ljudi ga vrlo lako razumeju. Da biste sebe predstavili u što boljem svetlu, morate odabrati modele koji će biti odraz vaše ličnosti.

Cipele za svadbu – iskustva

Svaki pripadnik jačeg pola zna da su kvalitetne cipele jedna od najboljih investicija u koju se ulaže. Za svaku priliku u životu, trebalo bi da imate adekvatan par, koji ćete poneti, jer će one u očima drugih ostaviti utisak da ste pravi muškarac od stila.

Kožne braon muške cipele su jedne od onih „must have“. Nastale su u Škotskoj i Irskoj, i postale su vanvremenski model koji je aktuelan i danas. Ono što ih čini tako jedinstvenim jeste tradicionalni kroj koji je kroz vreme ostao isti. 

Upravo kroj doprinosi udobnosti ovakvih cipela, dok im je druga važna prednost u tome što takve cipele možete upariti sa najrazličitijim odevnim kombinacijama, bez obzira koja varijacija braon boje je u pitanju. U svakoj varijanti ćete izgledati muževno. 

Druga opcija za cipele za svadbu, jesu kožne crne Oksfordice. To je jedan od najpopularnijih i najboljih modela muških cipela. One su savršene za posebne prilike, kao što je svadba najboljeg prijatelja, recimo. 

Karakteristika ovog modela jeste usko vezivanje pertli, a savršeno će se uklapati uz odela, jer i jesu namenjene da služe u svrhu elegancije. 

Kod kupovine cipela ne bi trebalo da štedite, jer je to investicija koja se isplati i vraća, u smislu zadovoljstva i utiska koje ostavljate na druge ljude posebno u važnim situacijama kao što je svadba. Sa druge strane, kvalitetne cipele su i udobne, pa ćete se vi osećati prijatno i opušteno ćete hodati u njima. 

Od modnih trendova ne morate zavisiti, jer vam cipele pružaju tu mogućnost da birate modele koji su večni i klasični, poput opisanih jednostavnih crnih i cipela braon boje koje će lepo pristajati uz sve odevne kombinacije.

Cipele za svadbu – cena:

Cipele za svadbu, elegantne modele, možete pronaći po cenama od 6853 din. sve do 25990 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice obuće ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane