Dodaj firmu

Obuca S Fashion

Ako voli te da imate lepu,modernu,i udobnu obucu po veoma korektnim cenama onda je Obuca S Fashion pravi izbor za vas I vasu porodicu!Pored oe stalog omoguceno je placanje I na vise rata!
Pročitaj više

Požeška 128a, Banovo brdo, Beograd
Čukarica, Beograd

Safran Internet prodaja obuce

Najveći izbor ženske, muške i dečije kolekcije obuće Vam nudi brend Safran. Najlakši način internet kupovine uz besplatnu kupovinu.
Pročitaj više

Belmax Centar, Autoput 20, Beograd
Zemun, Beograd

Elegantne muške cipele su sastavni deo elegantnog oblacenja. Svi mi volimo da nosimo opušteniju verziju garderobe, takozvani casual style, ali postoje neke prilike u životu, kao što su intervju za posao, poslovni sastanak, svadba ili krštenje, kada nam modna pravila i norme dobrog ukusa govore da moramo biti elegantni.

Svojom elegancijom, mi stavljamo do znanja osobi koja nas je pozvala, budućem šefu, kolegama i saradnicima, najboljem drugu koji staje na „ludi kamen“, ili rođaci koja organizuje krštenje svog deteta, da poštujemo njih same i povod tog okupljanja. 

Kako odabrati elegantne muške cipele?

Naravno, lepo odabrano odelo, moraju pratiti i elegantne cipele. Cipele su ogledalo naše ličnosti, jer će svima preneti poruku: „Hej, obratite pažnju, ovaj momak je fensi, ima ukusa i stila, prefinjen je i moderan!“ Dame će pročitati poruku u stilu: „Ovo je tako samouveren i muževan muškarac, pravi dasa!“

Priznajte da i vi želite da ovako nešto pomisle o vama. Da možete čitati misli, uverili biste se da vam govorimo istinu, jer će svi oni upravo tako razmišljati kada vas vide recimo u Oksfordicama. Zašto baš u njima? 

Pa, jedan od razloga je da ih voli princ Čarls, a ako su one njemu „slaba tačka“, zašto vi u njima ne biste bili „slaba tačka“ svim elegantnim damama koje su se okupile povodom važne prigode?

Oksfordice predstavljaju tradiciju i kvalitet, čistu klasiku i večni model cipela. Nikada neće izaći iz mode i one jednostavno zahtevaju elegantno odelo uz sebe.

Na neki način, one su modni fenomen. Kada ih pogledate, odmah vidite da su to cipele na pertlanje, i u britanskoj verziji postoji pet rupa sa svake strane, dok američki model ima po šest. 

Često su ukrašene zombanim detaljima, a sam dizajn Oksford cipela je karakterističan po kapnama koje postoje na vrhu cipela, i one mogu biti zombane ali i ne moraju. U svakom slučaju i to je detalj po kome su poznate.

U ovim elegantnim cipelama ćete imati otvoren članak, odnosno kada sedite, vaš članak će se videti. Pri tome, još dve osobine su im sistem zatvorenog pertlanja, kao i niska potpetica.

Još neke od varijanti elegantnih cipela su lakovane cipele. U njima se prosto možete ogledati ili „promatrati“ plafon i lustere iznad vas u dvorani u kojoj se odigrava svečana prigoda. 

Lakovane cipele su jednostavno uvek u modi. Međutim, one imaju jednu malu „manu“ a to je da im se od nošenja, kroz izvesno vreme, stvaraju brazde, pa da biste predupredili ovaj problem, mi vam savetujemo da kada god ste u mogućnosti kupite sebi još jedan par lakovanih cipela. Takva investicija se jednostavno uvek isplati, iz razloga što ćete smenjivati jedan par drugim, pa će oba stalno biti nova.

Elegantne muške cipele – prodaja

Ako ste primili poziv za određeni događaj, onda vi kao džentlmen znate da prihvatanje poziva ima vrednost poslovnog dogovora. To znači poštovanje domaćina na svaki način, a pre svega pravilnim odabirom garderobe i cipela.

Elegantne cipele možete pronaći u buticima obuće koji su oglašeni ispod našeg teksta, a pretragom njihovih web prezentacija bliže ćete se upoznati sa modelima koji su u bogatoj ponudi, pa ćete sigurno naći savršen model u kojima ćete impresionirati druge na pravi način.

Elegantne muške cipele – cena:

Cena elegantnih muških cipela se kreće u rasponu od 6853 din. sve do 25990 dinara za ekskluzivne modele. Ipak, prosek je oko 7999 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice obuće ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane