Dodaj firmu

Lilu Mar Modni Studio

Lilu Mar modni studio kroji i šije sve odevne kombinacija po meri. Mozete izabrati modele (haljine za sve prilike, venčanice, kapute kombinezone, suknje, sakoe ) iz kolekcije na osnovu kojih šijemo po vašim merama ili mozemo sašiti personali...
Pročitaj više

Niška 17
Vračar, Beograd

Salon Venčanica Šarm M & M

Venčanica predstavlja najvažniju haljinu u životu svake devojke, haljinu o kojoj se mašta još od detinjstva. Šarm M&M salon venčanica Vam pruža mogućnost da tu Vašu želju pretvorite u stvarnost, jer u svojoj ponudi ima 220 najlepših modela v...
Pročitaj više

Surčinska 225b
Beograd

Venčanice Sirena

Dočekajte spremne jedan od najsrećnijih dana u Vašem životu, posetite salon venčanica Sirena na Novom Beogradu. Pored prodaje i iznajmljivanja ekskluzivnih venčanica, nudimo i mogućnost izrade haljina po meri. Takođe, nudimo veliki izbor p...
Pročitaj više

Pedje Milosavljevića 25
Beograd

011 Venčanice Royal

Dočekajte srećno i bezbrižno Vaš veliki dan, posetite salon venčanica Royal u samom srcu Vračara. Ono po čemu se naš salon izdvaja jeste sopstvena proizvodnja venčanica, kao i svečanih haljina, od luksuznih materijala vrhunskog kvaliteta i j...
Pročitaj više

Sazonova 48 (lokal 3)
Vračar, Beograd

Salon ekskluzivnih vencanica Kod Andjela

Naš salon nastao je sa željom da postavi visoke standarde na našem tržištu svojim ekskluzivnim venčanicama i omogući svim budućim mladim damama da pronađu idealnu venčanicu za njihov najvažniji dan.
Pročitaj više

Smiljanićeva 9
Vračar, Beograd

Venčanice po meri su najbolji izbor. Verovatno još od najranijeg detinjstva, svaka mala devojčica sanja trenutak, kada će stajati pred oltarom i izabraniku svog srca reći sudbonosno „Da“. To zaista mora biti savršen dan, od dekoracije sale za proslavu, okićenih automobila, nasmejanih svatova, odela mladoženje pa sve do najvažnijeg detalja na celom venčanju, a to je upravo vaša venčanica.

Venčanica jednostavno mora biti savršena. Ne sme biti široka, ne sme biti uska, niti sme biti jednostavna a ni nakinđurena... Ukusno osmišljena, sa stilom i vešto skrojena. Ako niste sigurne šta izabrati od modela koji postoje u prodaji, preporučujemo da odlučite da se za vas sašije venčanica po meri.

Mnogo devojaka ima osmišljen plan o idealnoj haljini, ali iskustvo govori da se veliki broj njih predomisli u poslednji čas, birajući sasvim drugačiju venčanicu od prvobitno zamišljene. Naravno, vešte ruke majstora za izradu venčanica po meri, sve vaše želje pretočiće u lepo skrojenu toaletu za najsrećniji događaj. 

Venčanice po meri – saveti

Naravno, ni ovo nije baš lagana odluka što se tiče modela, a ni jednostavan posao kad je u pitanju krojenje, pa ćete morati da se pridržavate određenih pravila kako bi vaša haljina za jedan dan, ali najvažniji u životu, izgledala  perfektno.

Kada dođete u salon koji pruža uslugu šivenja venčanica po meri, stručno osoblje će vas najpre upitati da li ste svoju idealnu venčanicu samo zamislili, ili možda imate nacrt, skicu, kako bi venčanica trebalo da izgleda.

Postoji i varijanta da ste venčanicu iz svojih snova videli na stranama nekog časopisa, pa će biti dovoljno da tu sliku donesete u salon da osoblje pogleda.

Na šta bi trebalo obratiti naročitu pažnju? Ono što je u vašoj mašti, ili ono što je na slici, kada se sašije, ne znači da će vam perfektno stajati. Jer, sve devojke i žene imaju drugačiji izgled figure tela, neke su tvigice, druge su elegantno popunjene, neke dame su visoke, druge su opet niske... Jedan te isti model venčanice svakoj od pomenutih dama će pristajati drugačije.

Upravo iz tog razloga je veoma preporučljivo da isprobate barem neki sličan model, da biste imali predstavu kako će na vama stajati model koji želite, kada bude sašiven.

Venčanice po meri – iskustva

Iz gorepomenutih razloga, izbegnite sve razloge da budete nezadovoljni, jednostavno prateći naše savete i uputstva stručnog osoblja salona za venčanice. Kada se sve odradi kako treba, vi ćete biti mlada iz bajke, a upravo to i želite, zar ne?

Kada govorimo o onoj praktičnoj strani, a ne samo o estetici, reći ćemo da je veoma važno da unapred odredite budžet koji ste planirali da potrošite u ove svrhe. To je bitno iz razloga što svaki materijal ima svoju cenu, pa ako ste birali izuzetno kvalitetan materijal za izradu, razne perlice i ukrasi će takođe povećati cenu. 

Jednostavno rečeno, što je rad na vašoj venčanici detaljniji, ona na kraju više košta i to je sasvim očekivano. Kod  izrade venčanica po meri uključena je i kompletna prateća oprema što podrazumeva bolero, šal, veo, rukavice, ukras za kosu...

Na venčanici je moguće uraditi i izvesne korekcije, tako da deset do petnaest dana pre vašeg venčanja, uslediće poziv iz salona, da bi se uradile sitne ispravke, ukoliko su potrebne, jer iskustva stručnog osoblja iz salona govori da veliki broj devojaka drastično menja svoju kilažu pred venčanje, dok postoji i dosta trudnih devojaka kojima će ove korekcije venčanice pred samo venčanje biti neophodne.

Venčanice po meri – cena:

Cene se kreću od 300 do 650 evra, u proseku. U zavisnosti od modela kao i od materijala koji se koriste pri izradi, cena će retko preći 1000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane