Dodaj firmu

Venčanice sa golim leđima su prosto neodoljive. Da li ste dovoljno sexy i hrabri, da na svom venčanju, najvažnijem danu u životu, ponesete venčanicu sa golim leđima? Ono što je sigurno, to je da ovakvu glamuroznu venčanicu ne može izneti na pravi način svaka devojka, morate posedovati figuru za takav model, ali definitivno – u venčanici sa golim leđima zračićete ekstravagancijom i seksepilom.

Interesantno je da nam iskustvo govori da mlada najviše razmišlja o pet stvari kada je njeno venčanje u pitanju, a odabir venčanice je na prvom mestu. Sada nam je svim kristalno jasno zašto je ovo teška odluka, i zbog čega su to „slatke muke“ na koje je stavljena svaka devojka koja želi da stane na ludi kamen.

Venčanice sa golim leđima – saveti

Pošto o najznačajnijem trenutku u svom životu mlade devojke sanjaju od detinjstva, one obično znaju kakvu venčanicu žele za taj poseban dan. Ali, veoma je zanimljiv podatak da se najveći broj budućih mlada predomisli pri odabiru i izabere nešto sasvim drugo.

Jer, jedna stvar je zamišljati, a sasvim druga doći u salon venčanica, te probati razne modele. Figura svake žene je drugačija, neke devojke su vitke i visoke, druge su punije i niže, detalji na telu svakome su različito istaknuti, a pošto vi želite da zablistate punim sjajem, dobro će doći saveti pri odabiru ove specijalne haljine za jedan, ali poseban dan.

Venčanice sa otvorenim leđima

Kada govorimo o venčanicama sa golim leđima, njih biraju samo smele dame. Otvorena leđa su sasvim sigurno nesvakidašnji detalj, i veoma su zanimljiva za fotografisanje.

Venčanice sa otvorenim leđima su posebne na svoj način, pa je potrebno da imate dobru figuru kako biste ovakvu venčanicu mogle da iznesete na svom venčanju. 

Većina žena će se složiti u jednoj stvari, a to je da žele da izgledaju lepo, zgodno i zavodljivo, a pri tome nikako vulgarno ili napadno. Dakle, potrebno je imati ukusa, stila, prefinjenosti... Upravo iz tih razloga su venčanice koje ističu seksepil a ne deluju previše provokativno, zapravo i najtraženije.

Ako želite baš takvu venčanicu, onda je venčanica sa otvorenim leđima kao stvorena za vas. Takve haljine za venčanje su sa prednje strane obično svedene, dok na leđima imaju otvor, koji je najčešće ukrašen detaljima poput bisera, cirkona, trakica...

Venčanice sa golim leđima – iskustva

Devojke znaju da je uz venčanicu neophodno uklopiti i adekvatnu frizuru, i da svaka frizura ne prati svaki model haljine za poseban dan. Diskretna šminka se podrazumeva, a elegantna punđa je savršen način nameštanja kose koji pristaje uz venčanicu sa golim leđima.

Ako ste dovoljno sexy i hrabre, odabirom venčanice sa golim leđima, jednostavno ćete zablistati na svom venčanju i sve oči će biti uprte u vas. Na svakoj fotografiji, najviše pažnje privlačićete upravo vi, ne samo iz razloga što ste mlada, već zato što nosite nesvakidašnju haljinu za venčanje. 

Svi ćemo se složiti sa konstatacijom da su venčanice sa otvorenim leđima zaista najglamuroznije, da deluju prefinjeno i sa dozom erotike. Pošto znamo da venčanica mora biti „ona prava“ i izgledati savršeno i pefektno, znajte da je trik u venčanici sa golim leđima! Ponesite je smelo i ostanite upamćeni kao elegantna i zavodljiva mlada!

Venčanice sa golim leđima – cena:

Cena venčanica sa otvorenim leđima, kreće se u proseku od 300 do 650 evra, dok odlične modele iz prethodnih kolekcija možete pronaći po cenama do 550 evra. Čak i za najglamuroznije modele i najskupocenije materijale, cena retko prelazi cifru od 1000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane