O nama - TV SERVIS - DC elektronik plus

TV servis DC ELEKTRONIK PLUS je specijalizovan za popravku svih vrsta elektronskih aparata za široku upotrebu. Zahvaljujući dugogodišenjem iskustvu možete se osloniti na nas, a mi Vam garantujemo da ćemo u najkraćem mogućem roku otkloniti svaki problem sa Vašim uređajem.


Servis TV uređaja DC ELEKTRONIK PLUS je specijalizovan za popravku svih vrsta televizora novije i starije generacije. Bilo koji problem da imate sa Vašim TV prijemnikom, naš stručni i profesionalni tim majstora izlazi Vam u susret i nudi besplatan pregled uređaja.


Usluge koje možete dobiti kod nas su sledeće:

-Popravka televizora

-Popravka audio-video aparata

-Servisiranje računara

-Servisiranje laptopova

-Daljinski upravljači za sve vrste televizora


Danas televizor zauzima centralno mesto u svakom domu i savremeni život se teško može zamisliti bez ovog uređaja. Zato kada dođe do prestanka u njegovom radu, nastaje veliki problem. Znajući koliko je televizor važan kao medij za opuštanje i zabavu, TV servis DC ELEKTRONIK PLUS nudi Vam brzo, pouzdano i efikasno otklanjanje svih vrsta kvarova.


Popravka televizora u našem servisu vrši se uz upotrebu najsavremenijih alata, što nam omogućava da kvalitetno i profesionalno otklonimo sve vrste kvarova, a na sve radove dajemo garanciju. Naš tim majstora će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš poziv, a dolazak na adresu je besplatan. Takođe, servis TV uređaja DC ELEKTRONIK PLUS praktikuje rad na terenu.


Vrhunski kvalitet usluge i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Budite i Vi jedan od mnogobrojnih naših zadovoljnih klijenata.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 09h-19h

Subota od 09h-15h

Rableova 17, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

22.03.2018 07:17
Misa Kovacevic Misa Kovacevic

Poštovani,

na TV aparatu JVC pojavila se bela horizontalna linija. Na trenutak se pojavi i slika. Da li moze da se popravi i orjentaciono koliko kosta? Prvi kvar od 1995 godine.

S poštovanjem

Misa Kovacevic

12.03.2017 12:48
Borislav Milic

Popravka svih starih modela televizora.Vrhunski kvalitet usluge i profesionalnost u radu preporucili su ih kod velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.Budite i vi jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

15.07.2016 07:00
Kristina Milosevic

Servis TV uredjaja DC Elektronik Plus je specijalizovan za popravku svih vrsta televizora novije i starije generacije.Bilo koji problem da imate sa vasim TV prijemnikom,njihov strucni i profesionalni tim majstora izlazi vam u susret i nudi besplatan pregled uredjaja.

24.07.2015 12:36
Nikola Djuricic

Odlican servis za popravku televizora. Svaka cast!

16.07.2015 04:31
Jovan Milovanovic

Postovani, na LCD TV Samsung pri ukljucivanju televizora dolazi do treptanja LED diode i treba mu oko 60 sec. da se ukljuci. Da li moze to da se popravi, i koliko bi kostala popravka?

18.05.2015 11:38
Nikola Petrovic

Koliko bi kostalo da mi zamenite ekran 32inc na samsung tv led?

19.05.2015 02:26
DC ELEKTRONIK Plus

Postovani,sto se tice zamene panela najbolje je da prvo mi gijagnostikujemo kvar.To Vas ne kosta dodatno.Ako niste u mogucnosti,mi mozemo da preuzmemo Vas tv uredjaj i vratimo po zavrsenoj popravci. U svakom slucaju cemo Vas nakon dijagnostike obavestiti o mogucnosti i ceni popravke.DC ELEKTRONIK PLUS

22.04.2015 06:50
Igor Stevanovic

Stvarno su odlicni, sve pohvale za dc elektronik plus!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Elektro servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu DC elektronik plus - TV servis
  • dc elektronik,
  • servis tv uredjaja zvezdara,
  • tv servis zvezdara,
  • dc elektronik radno vreme