Dobro odradjen TV servis jako je vazan za kasniji ugodjaj ispred TV aparata. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa konstatacijom da je televizor na neki način, kao pridruženi član naše porodice. Nešto kao kućni ljubimac. I kada smo sami kod kuće, i uključimo TV, čini nam se da imamo društvo. U doba dok nije postojao internet, TV je mnogim ljudima bio kao „prozor u svet“. Pomoću TV programa su se saznavale najvažnije informacije iz zemlje i sveta, pratile su se serije i filmovi, gledale fudbalske utakmice i ostali sportski program... Isto je i danas, samo mnogo više, u smislu nivoa kvaliteta i samih uređaja i sadržaja koji pratimo.

Popravka televizora

Pročitaj više

Izaberite nekog od elektroservisera gde mozete raditi TV SERVIS

Beograd

Moj Servis 011 servis računara i laptopova
Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd Pozovi

U svakoj situaciji možete da računate na nas, jer pored mogućnosti servisiranja u našem lokalu, nudimo rad na terenu, kao i uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja na željenu adresu...
Pročitaj više

Laptop Expert servis računara i laptopova
Kraljice Natalije 17
Stari grad Pozovi

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vraća...
Pročitaj više

TV servis Obrenovac
Kralja Aleksandra I 55d (kod Doma kulture)
Obrenovac

Bilo da posedujete televizor starije ili novije generacije kod koga se javlja neki problem u radu, Obrenovac TV servis je prava adresa za Vas. Pored svih vrsta televizora, u servisu se vrši popravka radio kasetofona, gramofona i drugih malih ...

TV servis Vuk Beograd
Niška 2a, Kaludjerica

Bilo da Vam je potrebna popravka televizora starije ili novije generacije, TV servis Vuk Beograd je pravi izbor za Vas. Pored popravke LED, LCD ili klasičnih CRD televizora, domen našeg rada podrazumeva i servis svih vrsta monitora vodećih sv...

Bela tehnika i TV servis Emgel
Višnjička 110a, lok3
Palilula

Olakšajte sebi obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, uz belu tehniku Emgel proverenog kvaliteta. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman malih kućnih aparata i televizora vodećih proizvođača. Takođe, posedujemo 25 godina iskustva u ser...

Miki televizori
Belička 4
Voždovac

Naši klijenti kažu da smo jedan od najboljih tv servisa u gradu. Nastavićemo da ispunjavamo Vaša očekivanja - kratak rok servisa i uspešno otklanjanje kvarova kako na novim tako i na starim modelima televizora…...

DC elektronik plus - TV servis
Rableova 17
Zvezdara

Popravka svih tipova televizora, audio aparata, računara i laptopova....

Servis malih kućnih aparata BGD Energy
Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike...

Kragujevac

Elektro MM Servis 034 - Reparacija litijumskih baterija
Kneza Mihaila 141, Mala Vaga Pozovi

Elektro MM Servis 034 iz Kragujevca na raspolaganju Vam je za servisiranje kućnih računara, laptopova, tableta, telefona, a na listu svojih usluga uveli smo i reparaciju punjivih Lithium-ion baterija....
Pročitaj više

Pre 17 h poslednji put pozvana firma
Frigo servis Aleksa - servis bele tehnike i klima uređaja
Potporučnika Govedarice 5 Pozovi

Vaš pouzdan i siguran servis bele tehnike, klima uređaja i kućnih aparata....
Pročitaj više

Pre 12 h poslednji put pozvana firma

Dobro odradjen TV servis jako je vazan za kasniji ugodjaj ispred TV aparata. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa konstatacijom da je televizor na neki način, kao pridruženi član naše porodice. Nešto kao kućni ljubimac. I kada smo sami kod kuće, i uključimo TV, čini nam se da imamo društvo. U doba dok nije postojao internet, TV je mnogim ljudima bio kao „prozor u svet“. Pomoću TV programa su se saznavale najvažnije informacije iz zemlje i sveta, pratile su se serije i filmovi, gledale fudbalske utakmice i ostali sportski program... Isto je i danas, samo mnogo više, u smislu nivoa kvaliteta i samih uređaja i sadržaja koji pratimo.

Popravka televizora

Nekada smo imali dva do tri kanala, a danas, uz pomoć kablovske televizije, imamo na raspolaganju preko stotinu, pa često ne znamo šta prvo da pogledamo. Iz tog razloga, nije retkost da jedno domaćinstvo ima nekoliko televizora u kući, jer različita interesovanja imaju mame i tate, bake i deke i najmlađi članovi.

Servis Samsung televizora

Televizor je jedan vredan radnik, jer se često dešava da danonoćno bude uključen. Čim se probudimo, očekuje nas jutarnji program, sa najsvežijim informacijama, a posle toga se smenjuju razni zanimljivi sadržaji, pa ko ima vremena, može ceo dan da „prikuje“ oči za TV ekran.

Servis Sony televizora

Naravno, koliko god vaš uređaj bio kvalitetan i skupo plaćen, može se dogoditi neki kvar, u nekom trenutku, baš zbog toga što ga toliko volite i koristite. Tu na scenu stupaju TV servisi sa svojim uslugama.

Servis LG televizora

Postoji dosta firmi koje se bave tom vrstom delatnosti, a da iza sebe imaju tradiciju, često dugu i par decenija. Obično tradicija garantuje i kvalitet u pružanju usluga, pa vaš televizor slobodno možete poveriti vrhunskim stručnjacima sa iskustvom.

Servis Toshiba televizora

Oni će otkloniti sve kvarove i nedostatke, bilo da je u pitanju LCD, Plazma, LED ili 3D tehnologija TV uređaja.

Popravka LCD televizora

Često se ljudi dvoume da li da kupe plazma televizor ili LCD. Za plazmu, postoji mišljenje da su njene boje prirodnije za ljudsko oko, dok LCD televizore odlikuje izuzetna oštrina slike. Izbor je naravno, težak, ali nećete pogrešiti ni u jednom slučaju, jer kod TV aparata obično cena prikazuje i kvalitet. Naravno da televizori nisu isto što i nekad, kada su bili „debeli“ sa zaobljenim ekranom. Upravo razvoj tehnike i tehnologije, primorava stručna lica u servisima na stalna usavršavanja, praćenje stručnih seminara, obavljanje raznih obuka i treninga, sve da bi se propratili standardi proizvođača kao i zahtevi korisnika.

Servis Panasonic televizora

Profesionalnim TV serviserima, imperativ je – kvalitet pružene usluge, i u tom smislu se pri popravci LCD i ostalih televizora koriste isključivo originalni rezervni delovi. Svakako da sa delom koji je sumnjivog porekla i kvaliteta, vaš televizor ne bi radio ispravno ili bi radio dobro ali samo kratkotrajno, što stručna lica sebi svakako neće dozvoliti, jer bi to bila anti-reklama za njihov servis.

Servis Philips televizora

Korišćenjem originalnih rezervnih delova TV uređajima se obezbeđuje duži vek trajanja, ali i kvalitet prilikom korišćenja. Upotrebom takvih delova, televizor se čuva kako bi zadržao prvobitne performanse, baš kao kada je bio potpuno nov i kada ste ga doneli iz prodavnice.

Servis Vox televizora

Ljudima je veoma bitno da dobiju garanciju na pružene usluge, jer i to je znak da je ona profesionalno obavljena. Popravke se vrše u najkraćem mogućem roku, ali se i posle isteka garancije, takođe možete osloniti na stručno osoblje servisa.

Servis Neo televizora

Pored profesionalne usluge, zagarantovane su i konkurentne cene. Ukoliko je do kvara došlo, možete svoj TV uređaj doneti lično u servise, koji često imaju obezbeđena parking mesta, a u slučaju da niste u mogućnosti da donesete aparat u servis, omogućeno je da potpuno besplatno serviseri dođu do vas i da izvrše pregled na licu mesta.

Servis Vivax televizora

Na sajtovima TV servisera, možete pronaći linkove, klikom na koje se otvara poseban formular koji je potrebno popuniti, da bi se zakazao termin za terensku popravku televizora.

Servis Crown televizora

Postoji i takozvani Pick-up servis, pa serviseri dolaze do vas, preuzimaju uređaj i odnose isti u svoje prostorije, gde će se obaviti popravka. Isto tako, uređaj će vam biti i vraćen, kada bude u „top formi“.

Servis Fox televizora

Kao što vidite, ne postoji situacija sa vašim TV prijemnikom koja ne može biti rešena, ni kada je u pitanju popravka kvara, ni kada je po sredi preuzimanje TV aparata, dovoljno je da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta i da se dogovorite oko svih detalja.

TV servis – cena:

Cena popravke zavisi od toga kakav kvar je u pitanju i koji rezervni deo treba zameniti, pa možete očekivati raspon cena od 500 dinara za uslugu dijagnostike, sve do 8000 dinara za zamenu određenih delova. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zeljana Jeremic
  06.08.2018 11:51

  DC elektronik plus je po meni najbolji tv servis u Beogradu. Pored usluge tv servisa imaju i rezervne delove za skoro sve modele i tipove televizora. vrlo su profesionalni i povoljni.

  20.11.2017 12:24

  Imam Problem da tv Samsung od jednom mi se pokavile dve Mali vece crne tackice neznam sta da radim

  20.11.2017 12:24

  Imam Problem da tv Samsung od jednom mi se pokavile dve Mali vece crne tackice neznam sta da radim

  Ivana Petrovic
  28.04.2017 12:15

  ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda je to nesto sto mora da kosta.

  Marina Zivkovic
  18.04.2017 02:26

  Ako po meni nesto valja u celoj prici, onda je to servis bele tehnike koji treba i mora u svakom slucaju da se dosta isplati.

  Jovana Milinkovic
  18.04.2017 01:28

  U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta servisa u ciji kvalitet je sto se mene licno ticem ipak najbolje da se sami pre ili kasnije uverite.

  Petar Jankulovski
  31.03.2017 11:56

  Po meni on u svakom slucaju treba i mora da se debelo plati.

  Lea Stankovic
  31.03.2017 10:29

  pre ili kasnije cete slobodno moci da vidite da je ovo tv servis koji je sigurno i vise nego vazan.

  Stojance Ristovski
  17.03.2017 07:02

  Nije problem da nadjete tv servis koji je relativno sa cenama pristupacan vec treba da potrazite TV servis koji ima dobar sistem u radu.

  Simona Vucinic
  16.03.2017 09:34

  Po meni je sto se ovog servisa tice, kvalitet veoma vazan.

  Milen Jovanovic
  27.02.2017 12:27

  Jednostavno mislim da nije previse lako pronaci neki kvalitetan TV servis u danasnje vreme u Beogradu. To je jednostavno jedna surova realnost.

  Marta Dencevic
  27.02.2017 11:19

  Sto se tice, ovog servisa, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.

  Filip Milutinovic
  08.02.2017 02:11

  Sto se mene licno tice, svaki TV servis je naravno u danasnje vreme zlata vredan. Posebno zbog toga sto treba dosta da se plati kada dodje do popravke.

  Ljubinka Sreckovic
  30.01.2017 10:18

  Koliko mi se samo cini, tv servis je nesto u sta mozete da budete sigurni da je nesto sa cime se sve manji broj majstora bavi.

  Mihajlo Nastasovic
  12.01.2017 06:44

  Koliko se meni cini, majstori koji se bave sa TV servisom su cesto u stanu da uzmu bas onako dosta novca ali da pri tome nisu ni svesni sta su to uradili, odnosno koliko su samo malo rada ulozili.

  Nikolina Pantelic
  22.12.2016 09:26

  zaista ne poznajem vise nikog ko servisira televizore, posebno kada se pokvare. U danasnje vreme vecina ljudi uglavnom pokvareni televoz baca a pronadje drugi i to jos bolji.

  Todor Markovic
  06.12.2016 10:39

  Veoma je vazno da servis koji pruza TV usluge, bude veoma dobar i kvalitetan. Mada, u nekom slucaju je i veoma bitno da ukoliko se vec za njega odlucite da je onda dobro da se po tom pitanju oprdelite za kvalitet.

  Jana Stankovic
  18.11.2016 12:00

  Ubedljivo bi najbolje bilo kada biste se po pitanju kvlaitetnog TV servisa opredelili za elektroservis Pavlovic. To je zapravo jedan veoma kvalitetan majstor.

  Biljana Brankovic
  31.10.2016 01:10

  Ja licno do sada nisam vula da je neko bacio LCD televizor kroz prozor zbog kvara.

  Janko Zivanovic
  08.09.2016 07:37

  Uopste ne mora da znaci da LCD televizor ne moze da se popravi, vec da cim se neki kvar desi mora da se baci. To nije tacno. Sve to zavisi od konkretnog kvara koji je u pitanju.

  Ivan Stojanovic
  07.09.2016 12:55

  Jeste da u danasnje vreme vecina ljudi prelazi na televizore sa ravnim ektranom, tzv. LCD televizore ali je isto tako jasno da i dalje postoje ljudi koji koriste one stare televizore, tako da je u svakom slucaju potrebno da zbog njih i dalje postoje, odnosno nastave da postoje neki stari servisi.

  Marko Petrovic
  03.08.2016 10:34

  Uglavnom, kada pricamo o ovoj novoj vrsti televizora, nekako mi se cini kao da sam cuo negde kako je veoma tesko njih popraviti. Ukoliko se odlucite da uradite popravku onda je najbolje da se posavetujete sa svojim prodavcem.

  Dusan Markovic
  02.08.2016 11:47

  Au, to je bas star televizor. Mene interesuje kako stoji situacija sa ovim novim modernim televizorima. Odnosno, da li postoji mogucnost njihove popravke i koliko bi to kostalo?

  Petar Jankovic
  04.07.2016 08:55

  Licno po pitanju TV servisa (servisa televizora) imam pozitivno iskustvo sa BGD Energy. Popravljao sam neki stari televizor (EI Nis) i momci su mi stvarno brzo otklonili kvar i to za neke male pare.