Dodaj firmu

Tanjir je jedna kuhinjska posuda bez koje bi svakodnevni život bio nezamisliv. Tanjiri se koriste pri svakom obroku i veoma nam je važno od kog su materijala izrađeni, kakvog su dizajna, kakve boje i šare imaju po sebi i slično.

Set tanjira

Tanjire obično kupujemo u setovima. I u prodaji se najčešće nalaze tako, pošto je sasvim logično da cela porodica obeduje iz identičnih tanjira.

Tanjiri na komad

Kao što možete da kupite tanjire u setovima, isto tako se ponekad javlja potreba da se kupi samo jedan tanjir i to je onda prodaja na komad.

Tanjiri prodaja

Tanjire možete naći i online putem i to tako što ćete da pogledate lepo osmišljene online prezentacije firmi koje se bave prodajom posuđa. Oni su predstavili svoju robu kroz slike i kratke tekstualne zapise. Slike se često mogu uvećati, tako da možete da vidite proizvod do detalja, dok opisi služe da se upoznate sa osnovnim karakteristikama tanjira a to su – materijal izrade, veličina i slično. Cena je uvek jasno istaknuta.

Tanjiri za restorane

Tanjire za restorane takođe možete da pribavite iz online šopova. Dovoljno je da poručite one setove koji vam se najviše dopadaju i da platite putem izdate fakture. Nakon toga, roba na dogovoren način stiže na adresu vašeg restorana.

Plastični tanjiri

Tanjiri mogu da budu izrađeni od raznih materijala, pa tako i od plastike. Plastični tanjiri su veoma praktični i služe za različite svrhe.

Desertni tanjiri

Desertni tanjiri bi trebalo da budu veoma lepog dizajna, i najčešće se na osnovu tog kriterijuma odlučujemo da li da ih kupimo.

Tanjiri za tortu

Torta mora da ima svoj tanjir, koji je svakako većeg obima, prilagođen ovoj poslastici. Trebalo bi da bude lepo ukrašen i dekorisan.

Keramički tanjiri

Keramičke tanjire takođe često srećemo u upotrebi i oni se smatraju veoma kvalitetnim.

Plehani tanjiri

Tanjiri izrađeni od pleha su nešto manje duboki, a ranije su se koristili mnogo više nego danas.

Zlatni tanjiri

Tanjiri mogu da budu izrađeni i od zlata, pa ako nekom želite da kupite sjajan poklon za venčanje, možda da razmislite o ovom predlogu?

Kameni tanjiri

Postoje i kameni tanjiri, i kao što im ime kaže, materijal izrade je kamen. Dugovečni, postojani, neobični... – unesite nešto novo u svoju kuhinju, što će doneti duh rustike.

Tanjiri porcelan

Ipak, najčešće srećemo porcelanske tanjire. Smatraju se izuzetno kvalitetnim, i skoro svaka porodica ih ima. Dezeni su različiti, što otvara mogućnost da birate prema svojim željama i potrebama.

Set tanjira za ručavanje

Set tanjira za ručavanje možete poručiti i online, nakon što pregledate kompletnu ponudu na jednom mestu.

Tanjiri cena

Cene tanjira zavise od više faktora, a to je pre svega, materijal izrade, kao i veličina tanjira. U tom smislu, cene se kreću u rasponu od 3500 din. do 8000 dinara i više, za setove tanjira.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici portala koju upravo čitate.

Idi na vrh strane