Dodaj firmu

Reklamne čokoladice SCM Sistem

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara, Beograd

Reklamne čokoladice Meding Pak

Preduzeće Meding Pak iz Beograda nudi Vam veliki izbor opreme za ugostiteljstvo koji će podići nivo usluge na viši nivo. U našoj ponudi nalazi se domaći med za domaćinstvo ili upakovan, ali i drugi proizvodi upakovani u kesice ili pakovanja...
Pročitaj više

Palisadska 56a
Čukarica, Beograd

Reklamne čokoladice su odlican nacin da prenesete neku poruku. Kafa i čokoladica, u senovitoj bašti nekog kafića ili restorana? Zvuči kao sjajna ideja da se tako započne svaki dan, ili da se provede prijatno popodne sa prijateljima, nakon napornog radnog dana.

Ukoliko je čokoladica koja se nalazi na tacni vaše espresso ili turske kafe, još i dodatno izreklamirana, tj. brendirana, tada će utisak biti kompletan, i vaše zadovoljstvo kao gosta potpuno.

Reklamne čokoladice za restorane

U svakom poslu je velika konkurencija, pa tako i u ugostiteljstvu, zbog čega se vlasnici trude da svoj objekat izdvoje od drugih, tako da to postane mesto kome će se gosti rado vraćati.

Najbolji način da se to postigne jeste ulaganje u marketing, to jest, reklame svih vrsta. Ne bi trebalo posebno naglašavati da se podrazumeva visok kvalitet svih ostalih segmenata usluge, ali je brendiranje raznih sitnica, kao što su čokoladice, na primer, „tačka na I“, čime zaokružujete svoju poslovnost i profesionalnost.

Reklamne čokoladice za hotele

Ako provodite sedam ili deset dana na moru ili na planini, svakako želite da to vreme ostane u najlepšoj uspomeni. Ponekad nas sitnice podsete na trenutke koje ne želimo da zaboravimo, pa mnogi gosti ponesu sa sobom reklamne čokoladice, reklamni med ili šećer.

Nekim ljudima je to čak hobi, jer ih asocira na mesta na kojima im je bilo prijatno, te požele da im se iznova vrate.

Zbog toga je veoma važno da na čokoladicama uradite štampu svog znaka, odnosno logotipa. Naravno, prvo ćete povesti računa o ukusu čokolade, pa možete birati između mlečne, bele i tamne čokolade.

Obično ćete ih naći u pakovanjima od četiri grama, a dimenzije mogu biti 70 x 30 milimetara, na primer. Rok trajanja je dve godine, a transportno pakovanje može biti sto, ali i dve hiljade komada.

Reklamne čokoladice za kafiće

Svako voli da se nakon ispijene kafe zasladi čokoladom, u svom omiljenom kafiću. Zar ne mislite da propuštate sjajnu reklamu ako niste čokoladice izbrendirali? Ovo je relativno povoljna varijanta marketinga, a donosi izuzetan efekat spram uloženog novca.

Akcenat se stavlja na utisak koji ostavljate na goste, a to je ono najvažnije, zbog čega će se oni ponovo vraćati i postati stalni posetioci.

Oko štampe reklamnog znaka ćete se dogovoriti sa firmom od koje poručujete čokoladice, a korisno je imati informaciju da se dostava obavlja u veoma kratkom roku, nekada je to čak samo jedan radni dan.

Reklamne čokoladice će biti isporučene na adresu vašeg kafića, restorana, hotela...

Čokolade su od najpoznatijih proizvođača, a kvalitet štampe je takođe odličan, što sve omogućava da se svojiim gostima predstavite u najboljem svetlu.

Reklamne čokoladice – cena:

Za reklamne čokoladice je potrebno platiti oko 10 dinara po komadu.

Prilikom prvog poručivanja radi se izrada klišea, zbog brendiranja, i cena je u proseku 1000 dinara za jednu boju, odnosno 2000 dinara za dve boje itd. Bitno je naglasiti, da svaki sledeći put kada poručujete reklamne čokoladice, taj izdatak nećete imati.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane